2009 Kasm Anneleri

kuzum kim olsa bakar yaa şahsen ben olsam ben bilem bakarım çocuk nasıl çıkıyor diyekaydirigubbakcemile3
ayy benimki ne gorurse gorsun soguyacak adam degil. dogumdan 5 gun sonra eve cikar cikmaz hadi hayatim ozledim seni demisti.:1shok:kafamçokkarıştı
aboooow:1shok:maş hızlıymış yaw.bizimkide öleydi gerçi ama benim 40 ım çıktı adam canım yanar diye sokulamıyordu bilekaydirigubbakcemile3
selam kızlarr
nassınız bakiim ben bugün doktora gittim herşeyimiz çok iyi çok şükür 171gr olmuş bebişim. ve cinsiyetide kesinleşti. kızım olcak allahın izniyle:teytey:

hadi gözün aydın güzelim bir kızımz daha oluyor demek:teytey:

slm millet nabersiniz
anamm bi yemeğe gittim amma çeneniz düşmüş beeee

cerinciğim gözün aydın sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınn bebişini inşallah

hadi gözün aydın cerincim. daha bundan sonra test falan yok dimi. insan geriliyoo yaakafamçokkarıştı. beleş ayrıntılıyıda kapmışsın ohh walla senden iyisi yok heeesırnaşık şey

selam kızlarr
nassınız bakiim ben bugün doktora gittim herşeyimiz çok iyi çok şükür 171gr olmuş bebişim. ve cinsiyetide kesinleşti. kızım olcak allahın izniyle:teytey:

gozun aydin canim.

aboooow:1shok:maş hızlıymış yaw.bizimkide öleydi gerçi ama benim 40 ım çıktı adam canım yanar diye sokulamıyordu bilekaydirigubbakcemile3

hizlidir valla. bu hiza ben su an nasil 10. cocuguma hamile degilim sasiyorum.:roflol:

hamiş pantolonu alll delikafadulden

ben ilkinde istemedim beni o halde görmesin diye bunda istiyordum doğuma girmesini ama sanırım cerin gacısı demişti sanırım erkekler eşlerini o halde görünce soğuyorlarmış onun için vazgeçtim

hee ben de öle bişey duydumduuu

hadi gözün aydın cerincim. daha bundan sonra test falan yok dimi. insan geriliyoo yaakafamçokkarıştı. beleş ayrıntılıyıda kapmışsın ohh walla senden iyisi yok heeesırnaşık şey

olmaz mı güzelim 6.ayda şeker yüklemesi var birde ama o o kadar stres yapılacak birşey değil.anam nereden buluyor bu gacılar beleş yerleri banada nerede paralı yerler varsa oralar denk gelir ulen keşke kocişim kadın doğumcu olsaydı emme hastası sadece ben olacamlmaz::jeyyar:

bende iskenderundayım burada cok sıcak kot giyilmes tayt rahat oluo cicim
sen iskenderundamısın gııı bende osmaniyedeyim ayy benim arkadaşım var isk. da
teyzemlerde sarımazında gel gıı bu taraflara görüşek olma mı
ben ilkinde istemedim beni o halde görmesin diye bunda istiyordum doğuma girmesini ama sanırım cerin gacısı demişti sanırım erkekler eşlerini o halde görünce soğuyorlarmış onun için vazgeçtim
bence yanlış bi laf erkeklerin kolay kolay şeyden soğuyacağını sanmam
midesiz azcık erkek milleti

ayy kız benim kocam beni çok sever en ufak bişey olsa hemen koşar gelir noldu deyii
doğuma giremez emme beni acı çekerken görmeye dayanamaz
ayy benimki ne gorurse gorsun soguyacak adam degil. dogumdan 5 gun sonra eve cikar cikmaz hadi hayatim ozledim seni demisti.:1shok:kafamçokkarıştı
ayy kolay kolay hiçbir erkek soğumaz tatlım
ama sanmam ki 5-6 gün sonra eşim bana öle desin yapmas ölee
kuzum sen seviyon para vermeyi çok geliyo galiba ondan
vallahi ben heray dr a 20 TL dışında bişecik virmedim :sm_cool:

selam kızlarr

gözün aydın canım hayırlı olsun
hadi iyisin kayınbabanın ismini koymaktan kaytardın bakem kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

bu arada dün video kamera aldık eşim doğuma gircekte aranızda eşi de doğuma girecek olan varmmıııı

biz bunu hiç konuşmadık ama isteyeceğini sanmam... ben istermiyim onu da bilmiyorum... adama naz yapcam diye doğumu bi kaç saat uzatma riskini göze alamam kaydirigubbakcemile2

hele hele oglumuz dunyaya gelince aldi kucagina gidiyor adam. getir de bir goreyim dedim de getirip gosterdi oglumu.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

bi de doğuma girmemiş olsaydı eve kadar zor sabrrederdi herhal:roflol:

selam kızlarr

hayırlı olsun gözün aydın kızlar dökülüyo:teytey::dance: ooohhh

pek sanslisin masallah. bende surunsem benim ki naz yapiyorsun der. hasta olmaya korkarim valla. Allah kimseye muhtac etmesin.

valla hastaneden dondugumuz geceydi, beyim ozlemis.:1shok: ayol birsey degil, annemlerdeydik bide.:1shok:sırnaşık şey

yok kuzum yaa ne çok gelmesi valla bir ev daha alalım bebişler büyümeden diye araştırıyoruz bakalım ama benim anlamadığım yaw sizde özele gidiyorsunuz emme benden niye bu kadar para çıkıyor.özel hast.gitmemi kociş istemiyor neymiş normal yurdum dr.u olurmuş bizimki doçent hemde üniversite hast.yaa kıyamıyorum aslında emme yinede bebişime feda olsun diyırum

kuzum sen seviyon para vermeyi çok geliyo galiba ondan
vallahi ben heray dr a 20 TL dışında bişecik virmedim :sm_cool:

aseba niye o kadar az veriyosun kız... biz her ay bayılıyoz doktorun eline paracıkları... sen nasıl yapıyosun canım merak ettim vallaaaaa:uhm: ama süpermiş kııızz paracıklar cepte kalsın

canım benim sen elinden geleni yapmışın zaten allah da sana her daim yardım eder inşallah
sanırım benim dr. da seninki gibi düşünüyo
son zamanlara doğru kan hapı vercek sanırım neyse görcezz
falla bana da hiçbişi vermedi dr.
selam kızlarr
maşşşalllaahhh gözün aydınn

iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun. ben 3lü test yaptırmadım. doktorumda bişey demedi. ama bu şeker yüklemesi ne ki? ne zaman yapılcak

neee yani senin kocanda abartmış yaniii kafamçokkarıştı
ayy bende kocişimi beğenmiyom bideee ben kocişi el üstünde tutmalıyım galibaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…