kuzum kim olsa bakar yaa şahsen ben olsam ben bilem bakarım çocuk nasıl çıkıyor diyekaydirigubbakcemile3şekerim adam direk olarak şeyine bakarsa soğuyabilir senin başında durucak gerçi benimki meraklı doktoru bile itip sen becerimiyon bırak ben doğurturum diyebilir bu konuda söz almam lazım şeyime bakma diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aboooow:1shok:maş hızlıymış yaw.bizimkide öleydi gerçi ama benim 40 ım çıktı adam canım yanar diye sokulamıyordu bilekaydirigubbakcemile3ayy benimki ne gorurse gorsun soguyacak adam degil. dogumdan 5 gun sonra eve cikar cikmaz hadi hayatim ozledim seni demisti.:1shok:kafamçokkarıştı
selam kızlarr
nassınız bakiim ben bugün doktora gittim herşeyimiz çok iyi çok şükür 171gr olmuş bebişim. ve cinsiyetide kesinleşti. kızım olcak allahın izniyle:teytey:
aşagıya kız kartanesi malüm yerın yokmuyavrım senın yaaw
ulennn kartanesi çok saf garısın haaa agrıyacak yer cok anamm bı sütlüklermı agrır kız
naan malum yerlerim demiş neslü gacısı çoğul eki kullanınca ben de çoğul olanları diyo sandım :roflol:
malum yerim dese annıcaz heraldee senağlama ne kızıyonuuz
hem o malum yer nasıl ağrıyo ben hala annamadım kafamçokkarıştı
bebe yağı kullanıyom şimdilik belki badem yağı çilek yağı ikilisini kullanırım karnım gayet nemli bu aralar bebe yağından memnunumkızlar çatlak kremi ne kullanıyosunuz ben lierac ya da mustela almayı düşünüyorum lierac 65 tl jel şeklinde mustela krem 60 tl ben jelleri pek sevmiyorum vücuda soğuk bi etki bırakıyoya. sizin bildiğiniz daha iyi bi krem varsa önerin lütfeeeeeeen ben esnekliğimin son noktasına dayandım çünki bir an önce başlamam lazım oram buram çatlamadan
ayy benim kocam da dayanamam ben diyoya ben çok istiom da eşim yemiyo valla ben girip seni o halde görsem dayanamam benden bunu isteme nolur dio :sinifsinif: ya ben onsuz doğuramam gibi gelio :umursamaz: aman ne bilim bi şekilde çıkar heralde şu doğum muabbetini kapatıyım en iisiilmaz:
amaan girmesin bence de ben kendim doğururum çatır çatır :roflol:
ayyyyyyyy bacılarrrrrrrr dr arkadaşım aradıııııııı 3lü sonuçlarım çıkmışşşşşşşşşşş tirtemizmişşşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile2 ohhhhhhhhhh allahıma şukur yaaa bide beleşe 23 temmuza ayrıntılı usg randevu almış benim için bakırköy kadın doğumdaaaa delikafadulden
beleşçi seniiii
nerde beleş oraya yerleş dimiii
bi de bana diyooklava:
ayyyyyyyy bacılarrrrrrrr dr arkadaşım aradıııııııı 3lü sonuçlarım çıkmışşşşşşşşşşş tirtemizmişşşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile2 ohhhhhhhhhh allahıma şukur yaaa bide beleşe 23 temmuza ayrıntılı usg randevu almış benim için bakırköy kadın doğumdaaaa delikafadulden
selam kızlarr
nassınız bakiim ben bugün doktora gittim herşeyimiz çok iyi çok şükür 171gr olmuş bebişim. ve cinsiyetide kesinleşti. kızım olcak allahın izniyle:teytey:
aboooow:1shok:maş hızlıymış yaw.bizimkide öleydi gerçi ama benim 40 ım çıktı adam canım yanar diye sokulamıyordu bilekaydirigubbakcemile3
hamiş pantolonu alll delikafaduldenya kızlar şu kıyafet işini nasıl halledicem yaaaaaaaaaaa of hiç bişeyi yakıştıramıyorum kendime eski kot pantolonlarımın içine giriyorum tabi en düşük bel olanlara ama oturup kalkarken rahatsız oluorum ne alsam yaaaaaa üstten sıkıntım sadece yeni sütyen alcam
ben ilkinde istemedim beni o halde görmesin diye bunda istiyordum doğuma girmesini ama sanırım cerin gacısı demişti sanırım erkekler eşlerini o halde görünce soğuyorlarmış onun için vazgeçtim
hadi gözün aydın cerincim. daha bundan sonra test falan yok dimi. insan geriliyoo yaakafamçokkarıştı. beleş ayrıntılıyıda kapmışsın ohh walla senden iyisi yok heeesırnaşık şey
sen iskenderundamısın gııı bende osmaniyedeyim ayy benim arkadaşım var isk. dabende iskenderundayım burada cok sıcak kot giyilmes tayt rahat oluo cicim
bence yanlış bi laf erkeklerin kolay kolay şeyden soğuyacağını sanmamben ilkinde istemedim beni o halde görmesin diye bunda istiyordum doğuma girmesini ama sanırım cerin gacısı demişti sanırım erkekler eşlerini o halde görünce soğuyorlarmış onun için vazgeçtim
ayy kız benim kocam beni çok sever en ufak bişey olsa hemen koşar gelir noldu deyiibenim esim oglumun dogumuna girmisti. epidural sezeryan olmustum. adam daha ilk kesigi gorunce soka girdi.kaydirigubbakcemile3 insan bir elimi tutar, guzel sozler eder di mi? nerde, basimdaki anestezi uzmani kiz dogum boyunca elimi birakmadi, az kaldi, tamam simdi bitiyor diye beni rahatlatmisti.
hele hele oglumuz dunyaya gelince aldi kucagina gidiyor adam. getir de bir goreyim dedim de getirip gosterdi oglumu.kaydirigubbakcemile3
ayy kolay kolay hiçbir erkek soğumaz tatlımayy benimki ne gorurse gorsun soguyacak adam degil. dogumdan 5 gun sonra eve cikar cikmaz hadi hayatim ozledim seni demisti.:1shok:kafamçokkarıştı
kuzum sen seviyon para vermeyi çok geliyo galiba ondanolmaz mı güzelim 6.ayda şeker yüklemesi var birde ama o o kadar stres yapılacak birşey değil.anam nereden buluyor bu gacılar beleş yerleri banada nerede paralı yerler varsa oralar denk gelir ulen keşke kocişim kadın doğumcu olsaydı emme hastası sadece ben olacamlmaz::jeyyar:
selam kızlarr
selam kızlarr
:roflol: :roflol:
nan pantolon giymek dememişki sadece hızlı yürüyünce falan demiş :roflol: ben de öle yorum yaptımm
pantolon giymek kısmına ben de fazla anlam veremediydim ama başka ağrıcak yer aklıma gelmedi delikafadulden
bu arada dün video kamera aldık eşim doğuma gircekte aranızda eşi de doğuma girecek olan varmmıııı
hele hele oglumuz dunyaya gelince aldi kucagina gidiyor adam. getir de bir goreyim dedim de getirip gosterdi oglumu.kaydirigubbakcemile3
ayy benimki ne gorurse gorsun soguyacak adam degil. dogumdan 5 gun sonra eve cikar cikmaz hadi hayatim ozledim seni demisti.:1shok:kafamçokkarıştı
selam kızlarr
ayy kız benim kocam beni çok sever en ufak bişey olsa hemen koşar gelir noldu deyii
doğuma giremez emme beni acı çekerken görmeye dayanamaz
ayy kolay kolay hiçbir erkek soğumaz tatlım
ama sanmam ki 5-6 gün sonra eşim bana öle desin yapmas ölee
sen iskenderundamısın gııı bende osmaniyedeyim ayy benim arkadaşım var isk. da
teyzemlerde sarımazında gel gıı bu taraflara görüşek olma mı
bence yanlış bi laf erkeklerin kolay kolay şeyden soğuyacağını sanmam
midesiz azcık erkek milleti
ayy kız benim kocam beni çok sever en ufak bişey olsa hemen koşar gelir noldu deyii
doğuma giremez emme beni acı çekerken görmeye dayanamaz
ayy kolay kolay hiçbir erkek soğumaz tatlım
ama sanmam ki 5-6 gün sonra eşim bana öle desin yapmas ölee
kuzum sen seviyon para vermeyi çok geliyo galiba ondan
vallahi ben heray dr a 20 TL dışında bişecik virmedim :sm_cool:
bi de doğuma girmemiş olsaydı eve kadar zor sabrrederdi herhal:roflol:
kuzum sen seviyon para vermeyi çok geliyo galiba ondan
vallahi ben heray dr a 20 TL dışında bişecik virmedim :sm_cool:
canım benim sen elinden geleni yapmışın zaten allah da sana her daim yardım eder inşallahbizim buralarda bi sokak köpeği vardı hamile son bir haftadır yemek falan veriyor besliyordum.berken tam mayısın 1 inde bunun sanırım sancıları tuttu nasıl ağlıyo ama görseniz dayanamazsınız.bulunduğu yerde çok kötü.akşam eşim geldi şuna bi bakalım nolur dedim indik yazık küçücük bi kuyu kazmış kıyamadık aldık bizim terasa çıkardık o gece 10 yavru yaptı biri sabaha öldü.kaldı 9 yavru tam bugüne kadar onlara çok güzel baktım.artık birilerine vermem lazım.sözde 1 haftalık diye almıştık kıyamadık bırakmaya.neyse terası onlara göre ayarladım düşmesinler diye ayaklandı kerataler.beni de iyice ikinci anneeleri bellediler valla.dün bi tanesi bir yol bulmuş ve terasdan aşağı düşmüş öldü.o kadar içim yandı ki anlatamam resmen çıldırdım.onu öyle görünce ne yapacağımı bilemedim.o 5 katı nasıl indiğimi hatırlamıyorum.kucağıma aldığım gibi yukarı çıkardım nasıl ağlıyorum çıldıracaktım.nasıl bir acı bir bilseniz benim yüzümden daha iy
falla bana da hiçbişi vermedi dr.sanırım benim dr. da seninki gibi düşünüyo
son zamanlara doğru kan hapı vercek sanırım neyse görcezz
maşşşalllaahhh gözün aydınnselam kızlarr
:roflol: manyagggg çoğul eki ha çok hoşşşşnaan malum yerlerim demiş neslü gacısı çoğul eki kullanınca ben de çoğul olanları diyo sandım :roflol:
malum yerim dese annıcaz heraldee senağlama ne kızıyonuuz
hem o malum yer nasıl ağrıyo ben hala annamadım kafamçokkarıştı
bebe yağı kullanıyom şimdilik belki badem yağı çilek yağı ikilisini kullanırım karnım gayet nemli bu aralar bebe yağından memnunum
ayy benim kocam da dayanamam ben diyo
amaan girmesin bence de ben kendim doğururum çatır çatır :roflol:
beleşçi seniiii
nerde beleş oraya yerleş dimiii
bi de bana diyooklava:
pek sanslisin masallah. bende surunsem benim ki naz yapiyorsun der. hasta olmaya korkarim valla. Allah kimseye muhtac etmesin.
valla hastaneden dondugumuz geceydi, beyim ozlemis.:1shok: ayol birsey degil, annemlerdeydik bide.:1shok:sırnaşık şey
gözün aydın canım hayırlı olsun
hadi iyisin kayınbabanın ismini koymaktan kaytardın bakem kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?