aseba niye o kadar az veriyosun kız... biz her ay bayılıyoz doktorun eline paracıkları... sen nasıl yapıyosun canım merak ettim vallaaaaa:uhm: ama süpermiş kııızz paracıklar cepte kalsın
pek sanslisin masallah. bende surunsem benim ki naz yapiyorsun der. hasta olmaya korkarim valla. Allah kimseye muhtac etmesin.
valla hastaneden dondugumuz geceydi, beyim ozlemis.:1shok: ayol birsey degil, annemlerdeydik bide.:1shok:sırnaşık şey
evet özele gidiyom ayy iyi bi dr pahalı olsada gitmem gerekirse giderimyok kuzum yaa ne çok gelmesi valla bir ev daha alalım bebişler büyümeden diye araştırıyoruz bakalım ama benim anlamadığım yaw sizde özele gidiyorsunuz emme benden niye bu kadar para çıkıyor.özel hast.gitmemi kociş istemiyor neymiş normal yurdum dr.u olurmuş bizimki doçent hemde üniversite hast.yaa kıyamıyorum aslında emme yinede bebişime feda olsun diyırum
aseba niye o kadar az veriyosun kız... biz her ay bayılıyoz doktorun eline paracıkları... sen nasıl yapıyosun canım merak ettim vallaaaaa:uhm: ama süpermiş kııızz paracıklar cepte kalsın
zerencim benim bebiş 17+2 günlük.
bende 20tl veriyodum doktora. bugün gittim 12tl olmuş:teytey: sigorta payları düşmüşsositososito sgk lı özel hastaneye gidiyom. özel muayenehaneye gitsek ooooo bi sürü para bayılıyosun. bide doğum olunca ayrıca para veriyosun bide hastaneye veriyosun yazık walla o parayla çocuğumun bi eksiğini alırım ayol
evet özele gidiyom ayy iyi bi dr pahalı olsada gitmem gerekirse giderim
ama benim dr da çok iyi özel bi durum olmazsa da değiştirmem vallahi dr u
canım burda özel hastaneler ssk ile anlaşmalı birazını devlet ödüyo
azcığınıda biz önceden daha azdı bi ara 10 bi arada 5 e düşmüştü
amma ben dra başladığımdan beri 20 alıyorlar bize düşen miktar buymuş
anlaşmaya bakıyo aslında verilen miktar
çok sağol canım yaa en çokta o yüzden sevindim ya zatenzemuszemus
zerencim benim bebiş 17+2 günlük.
bende 20tl veriyodum doktora. bugün gittim 12tl olmuş:teytey: sigorta payları düşmüşsositososito sgk lı özel hastaneye gidiyom. özel muayenehaneye gitsek ooooo bi sürü para bayılıyosun. bide doğum olunca ayrıca para veriyosun bide hastaneye veriyosun yazık walla o parayla çocuğumun bi eksiğini alırım ayol
evet özele gidiyom ayy iyi bi dr pahalı olsada gitmem gerekirse giderim
zerenim sen hangi hast.gidiyorsun kuzum
yaaa özel hastane daha karlıymış :1shok: tahlillere, usg ye falan da mı para vermiyonuz...
canım ben zekai tahir burak'ın bir doktoruna gidiyorum özelden.... aylık muayene 150 ytl veriyoruz... ma tüm tahlil ve tetkikleri hastanede yaptırıyoz..
yaa sizinkiler doçent prof falan mı merak ettim gııı
yook şimdiye kadar heçç bişeye virmedim para neyimyaaa özel hastane daha karlıymış :1shok: tahlillere, usg ye falan da mı para vermiyonuz...
yok gıı uzman dr
sen nereye gidiyorsun?
yok kuzum yaa ne çok gelmesi valla bir ev daha alalım bebişler büyümeden diye araştırıyoruz bakalım ama benim anlamadığım yaw sizde özele gidiyorsunuz emme benden niye bu kadar para çıkıyor.özel hast.gitmemi kociş istemiyor neymiş normal yurdum dr.u olurmuş bizimki doçent hemde üniversite hast.yaa kıyamıyorum aslında emme yinede bebişime feda olsun diyırum
yook şimdiye kadar heçç bişeye virmedim para neyim
iyi bari tahlillere para vermiyonnbende a.ü tıp fakültesinin özeline gidiyorum benim tahlilleri falanda sigortamız karşılıyor
benimki de özel hastane ssk anlaşması var emmeeevet özele gidiyom ayy iyi bi dr pahalı olsada gitmem gerekirse giderim
yaa sizinkiler doçent prof falan mı merak ettim gııı
benimki de doçent ben hiç vermiyoomm lülülülülülü
nan itek hiç para vermememe rağmen daha ilk evimizi alcez diye uğraşıyoz
bu da ikinciyi alcez diyoo hem de biri altı odalıı :dilcikar:
benimki de doçent ben hiç vermiyoomm lülülülülülü
nan itek hiç para vermememe rağmen daha ilk evimizi alcez diye uğraşıyoz
bu da ikinciyi alcez diyoo hem de biri altı odalıı :dilcikar:
yaaa özel hastane daha karlıymış :1shok: tahlillere, usg ye falan da mı para vermiyonuz...
canım ben zekai tahir burak'ın bir doktoruna gidiyorum özelden.... aylık muayene 150 ytl veriyoruz... ma tüm tahlil ve tetkikleri hastanede yaptırıyoz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?