2009 Kasm Anneleri

benimki de doçent ben hiç vermiyoomm lülülülülülü
nan itek hiç para vermememe rağmen daha ilk evimizi alcez diye uğraşıyoz
bu da ikinciyi alcez diyoo hem de biri altı odalıı :dilcikar:

lenn 2. mi alacakmış bende ilk sandıydımm aboww
len daha biz 1. alamadık beeee

bende a.ü tıp fakültesinin özeline gidiyorum benim tahlilleri falanda sigortamız karşılıyor
şekerciimm illa doçent istiyosan özel hastanelerde doç farkı en fazla 40 prof farkı da 100 liraa
gene seninkinden ucuz hee
hemi de tahliller de sskdan karşılanıyoo
ama sende ayrıntılı için para verceksin canım... bak onlar hiçbişeye vermiyolarmış

hee ayrıntılıyı devlette yaptırsan beleş olabülüü ama onun randevusu zor be anam kafamçokkarıştı
artık ona da para veriverek demüüü

yaaa aklım iyice karıştı doğuma ne kadar vereceksin sadece dr.mı yoksam hast.veriyor msn doğumda

oooh yaa nerden geliyo bu hediyelerr çok şanslısın şekeerr
canım bizim doçent farkı 40 lira iştee
onu da işyerinden karşılıyolarr kaydirigubbakcemile2
ama gene de seninkinden karlıymış 40 neree 150 neree

neee yani senin kocanda abartmış yaniii kafamçokkarıştı
ayy bende kocişimi beğenmiyom bideee ben kocişi el üstünde tutmalıyım galibaaa

kimse elindekinin kiymetini bilmiyor ki anacim. benimkini gorenlerde ay ne guzel herseyi yapiyor falan diyor. benimki disariya gosteris yapiyor.sırnaşık şey

benim adamin elindende her is gelir masallah ama cani isterse. benden guzel utu yapar, sofra kurar ama dedim ya cani isterse. benimki icin hastalik, dogum vs... fark etmez. her daim hazir asker olcan.sırnaşık şeysırnaşık şey:kedi:

aboww hemde hediyee ha kim aldı gıı sölede bizede 3 odalı alsın yeter bize
hem burda evler daha ucuzdur ankaradan

sabahtan beri oglumun eskilerini ayiriyorum. kaliteli ve unisex olanlari kizima ayirdim. geri kalanda 5 poset kapinin onunde, goturup vericem. cok yoruldum ama ya.benneyaptımki

sabahtan beri oglumun eskilerini ayiriyorum. kaliteli ve unisex olanlari kizima ayirdim. geri kalanda 5 poset kapinin onunde, goturup vericem. cok yoruldum ama ya.benneyaptımki

oooh amaan da aman oğluşunun eskilerini kızına mı ayırırmıışşş :icecream:
darısı bizee

hee anladım biz sadece dr.a vereceğiz hastaneyi sigorta karşılıyor
bugün bi haber okudum artık ssk ile anlaşmalı özel hastanelerde doğumu da ssk karşılıcakmış diyee
bilmiyom ne kadar geçerli belki bizimkini de karşılar
geçen zekai tahirde doğum yapan bi abla doğumunu annattı heryerde bissürü kadın bağırıyo birsürü curcuna hastabakıcılar giriyo çıkıyo falan diye korktum ben yaa ondan biraz da özeli tercih ettim
sen nerde yapmıştın itek ilk doğumunu zekai tahirde mi

aboww hemde hediyee ha kim aldı gıı sölede bizede 3 odalı alsın yeter bize
hem burda evler daha ucuzdur ankaradan
olur dadlum cidden gıı burada çok pahalı evler şimcik emlak sitelerine bakıyorum da şaştum kaldım el kadar evler dünyaa para
ohh ne güsel benim buda erkek olursa hep abiciğininkileri kullanacak
:roflol: :roflol:
ikimize bi tane 6 odalı ev alsınlar ortadan ikiye böleriz gııı delikafadulden

walla ben bile diyorum kocişe üst katı kiraya verelim diyekaydirigubbakcemile3

hee ayrıntılıyı devlette yaptırsan beleş olabülüü ama onun randevusu zor be anam kafamçokkarıştı
artık ona da para veriverek demüüü

hee doğuma vercez tabüüü
hastaneye veriyosun zaten doktora diill 1500-2000 falan gaaba bilmiyom hiç sormadımm

oooo doğumda o kadar para verilecekse aynı kapıya çıkar... biz doğumda süit oda istersek 500 tl vercez sadece..... neyse rahatladım şimdi birazsırnaşık şey içime batar fallaaaaa çünkü bizde ev almaya para biriktiriyoruz...

normal doğumu şimdi de karşılıyor galiba canım yaaa

evet dooru diyon ssk karşılamazsa aynı kapıya çıkıyoo kaydirigubbakcemile3
ama bizim kurum karşılıcak zaten farkı da yoosam biz de mafolduk kredi ödüyoz çünkü ev için kafamçokkarıştı

gıı itek aşşağıda 3 misafir var biri senin kocada
diğerleri kim acep bizimkilermiiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…