ay dur bu gittiğimde bi bilgi alemm
karşılıyo olabülüüü :sm_cool:
slm nesrin iyiyiz senden nbr
selam kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın
normal doğumu şimdi de karşılıyor galiba canım yaaa
evet dooru diyon ssk karşılamazsa aynı kapıya çıkıyoo kaydirigubbakcemile3
ama bizim kurum karşılıcak zaten farkı da yoosam biz de mafolduk kredi ödüyoz çünkü ev için kafamçokkarıştı
selam kızlarr
nassınız bakiim ben bugün doktora gittim herşeyimiz çok iyi çok şükür 171gr olmuş bebişim. ve cinsiyetide kesinleşti. kızım olcak allahın izniyle:teytey:
iyiyim şekerim bu ara temizliklerle uğraşıyorum şlerim o kadar çok ki çok az takılabiliyorum buralara. sen ayrıntılı ultrasonu hallettinmi
kolay gelsin şeker yorma kendini fazlaa,
ben perş. gidiyorum ayrıntılıya
perş gircem canımm
fark 1100 müymüş? iyi baalıımmm
selam kızlar,
dun hayırlısıyla amniyosentezimizi olduk merak eden mesaj atan herkese tesekkur ederim. dedim ya bu hafta evdeyim daha sık yazarım bu hafta
işten rahat giremiyorum sizinle cok sohbet edemiyorum ama hep sizinleyim
neys dun gittik kılolu olduğum için biraz zorlandık ilkinde rahimde kasılma oldu iğneyi tam giremedik doktor baktı mesane de dolu bir idrarını yapsın sonra tekrar deneyelim dedi olmazsa haftaya erteleriz dedi.
canım sıkıldı haftaya erteleriz deyince insallah 2. denemede olur dedim içimden hep.
yarım saat sonra tekrar muayene etti uygun pozisyon buldu ustumu bile cıkarıp hastane onluğu giymeden hemen yapalım bebek yer değiştirmeden dedi doktor. acilen tekrarf hazırladılar beni sterilize ettiler göbeğimi, ultrasonla yeri belirleyip hemen iğneyi batırdı bana da gösterdi bebek ile igneyi. önceden sonrmuştum local anestezi yapıyormusunuz diye yapmıyorlarmış zaten iğneyi sokarken için karıncalanır gibi birsey oluyor ilk denemede farketmiştim hiç bir acısı yokmuş gercekten. sonra da odaya cıkarıp serum bağladılar o serum bağlaması daha cok acıttı inann
neyse atlattık sonunda 3 gun rapor verdi kalanını da izin kullanıp bu hafta işe gitmeyeceğim. annem geldi yanımda kalıyor full yatıyorum valla sadece tuvalete gidiyorum. 3-4 gun içinde ilk sonuc belli olacakmış esas sonuc 2 hafta sonra belli olacak.
insallah sizin de iyi dilekleriniz gercek olur da sonuc hayırlı cıkar.
destna, zeren, wannababy; Kartanesi; EliFatihEFU; aseba; cerin, NazLı; ebisce ismini atladığım arkadaslar da varsa hepinize tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz için
Nazlı insllah ben de senin gibi iyi sonuclar alırım
opuyorum hepinizi selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?