2009 Kasm Anneleri

ay dur bu gittiğimde bi bilgi alemm
karşılıyo olabülüüü :sm_cool:

hatta önceden sezeryanıda karşılıyordu emme drlar kolay olsun deyii
hep sezeryan yapıyolar ya o nedenle sezeryan sadece acil durumda yapılırsa karşılıyor
diye bileyom benn amma yanlışta olabülüüü emin deelim

normal doğumu şimdi de karşılıyor galiba canım yaaa

asebaaa dur yaw.. kalbime indireceksiniz şimdi.... ssk ile memurlar arasında fark oluyor mu... telefonla mı öğreniliyor karşılayıp karşılamadığı.. kafama takıldı haaaaCADIARZU

evet dooru diyon ssk karşılamazsa aynı kapıya çıkıyoo kaydirigubbakcemile3
ama bizim kurum karşılıcak zaten farkı da yoosam biz de mafolduk kredi ödüyoz çünkü ev için kafamçokkarıştı

iyi bari canım yaaaa..... yoksa bebiş olunca dah açok masrafımız olacak belimiz doğrulmazdı herhalde

yani şunun için birsürü masraf yapılmaz mı bi bakın güzelliğineee

selam kızlarr
nassınız bakiim ben bugün doktora gittim herşeyimiz çok iyi çok şükür 171gr olmuş bebişim. ve cinsiyetide kesinleşti. kızım olcak allahın izniyle:teytey:

oo hadi iisin gitti irfancan geldi makbiiiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3

kızlar ben yeni sordum ssk lıyız fark 1100 sanırım normal doğum sezeryanda 1600 civarıydı fatih hastanesinde muhasebeyle konuştum

kolay gelsin şeker yorma kendini fazlaa,
ben perş. gidiyorum ayrıntılıya

hadi güzel sonuçlarla gelirsin inşallah fatihten randevu almıştım benim acil girmem gerektiği için eyüp e gittim benimde randevum iptal oldu sana sen git benim yeriime diyecektim ama seni buralarda göremedim o ara kaldı randevum.

ay pc başında deeldim hesap kitaba daldım ay hiç bana göre deel bu para işlerü yauww bi karıştırdım ki sormayın iki saate anca hallettim rezalet yane naniknanik anam ebiş sen bu bankada naparsın beni falla bankada olsan 2 güne kalmaz atarlardı haa delikafadulden

selam kızlar,
dun hayırlısıyla amniyosentezimizi olduk merak eden mesaj atan herkese tesekkur ederim. dedim ya bu hafta evdeyim daha sık yazarım bu hafta
işten rahat giremiyorum sizinle cok sohbet edemiyorum ama hep sizinleyim

neys dun gittik kılolu olduğum için biraz zorlandık ilkinde rahimde kasılma oldu iğneyi tam giremedik doktor baktı mesane de dolu bir idrarını yapsın sonra tekrar deneyelim dedi olmazsa haftaya erteleriz dedi.

canım sıkıldı haftaya erteleriz deyince insallah 2. denemede olur dedim içimden hep.
yarım saat sonra tekrar muayene etti uygun pozisyon buldu ustumu bile cıkarıp hastane onluğu giymeden hemen yapalım bebek yer değiştirmeden dedi doktor. acilen tekrarf hazırladılar beni sterilize ettiler göbeğimi, ultrasonla yeri belirleyip hemen iğneyi batırdı bana da gösterdi bebek ile igneyi. önceden sonrmuştum local anestezi yapıyormusunuz diye yapmıyorlarmış zaten iğneyi sokarken için karıncalanır gibi birsey oluyor ilk denemede farketmiştim hiç bir acısı yokmuş gercekten. sonra da odaya cıkarıp serum bağladılar o serum bağlaması daha cok acıttı inann

neyse atlattık sonunda 3 gun rapor verdi kalanını da izin kullanıp bu hafta işe gitmeyeceğim. annem geldi yanımda kalıyor full yatıyorum valla sadece tuvalete gidiyorum. 3-4 gun içinde ilk sonuc belli olacakmış esas sonuc 2 hafta sonra belli olacak.

insallah sizin de iyi dilekleriniz gercek olur da sonuc hayırlı cıkar.

destna, zeren, wannababy; Kartanesi; EliFatihEFU; aseba; cerin, NazLı; ebisce ismini atladığım arkadaslar da varsa hepinize tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz için

Nazlı insllah ben de senin gibi iyi sonuclar alırım

opuyorum hepinizi selamlar.

arzucum tekrar geçmiş olsun ohh sende bi güzel sonuçlarınla rahatlican tatlımmmmmm.. anaların hakkı ödenmiyo işte daha dünyaya gelmeden stresi sıkıntısı yaşattıkları ama herşey güzel olucak kucağımıza alınca herrrrrrrşeyyyyyyyyy unutulcakkkkkkkkkkkk :))

geçmiş olsun canım... sonuçlar da güzel olacak inanıyorum:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…