heee acaba gitmesemmi parada cebimde kalır demi a.sa.s
vereliniortakvereliniortaktebrik edirem bacım
yanlız dilmuhu iyice korkuttuk :roflol::roflol:
ewdeyim ama yapameyom yaprağım yok olsaydı yapardımlan çıtırtı zopamı istiyon sen agızımızın sularını akıtmaya hakkınmı var nasıl yapcaz biz şimdik hem çalışıyoruz sen evdesin istesen yaparsın bak beni getirme oraya şaçlarını yolarumm...ana karıya bak birde limonlu flan diyo..
için rahat olsun yapameyom zatiiiinan tamam durun artık ymekten felan bahsetmeyin canımız çekiyor yaa yaptıracak kimsemde yok şimdi zaten annem burada degil kayınvalidemde yazlıkta kime deyecem ben şimdi hafta sonu ytapsak deyüz ama çok var akşmalrıda zor oluyor yapmak..off bak bu karular başımıza ne açacak..
yok anam korkmadım.dur bakalım nasıl olcak.valla benimki büyük ihtimalle benim yüzümden çok şımarık bi bebek olur gibi geliyo bana.valla kociş benden daha fena o daha çok şımartır bilmem artık nasıl olur
pis boğaz memuru seni
:jeyyar:
daktulocumun nannn eyy mi hee kıyak iş yaz gızım hesabımı yanüü sositososito
senin herzaman ki halin bacım aş maş ermedin yani :teytey: hep böleydın sen :roflol: :roflol:
ivett canlüzüm yaz kızım kereviz hesabuuu emme bizde duruşma yok yane hakimin önünde çıtır çıtır yazmiyos yazı işleri müdürlüğünde free takılıyos yerimseniben
ama 10 parmak yazarun yane klavyeye bakmadan sölemesi ayup mesleemin hakkunu verürünn sırnaşık şey
alır tabe delü kimin birikim yapiyy söllim de paraları bana getürsün bareee mevduat hedefim var 750.000-tl
kıs sussana kim yapcek bize şinci o dediğinden ana yok ata yok bi başımıza alla alla çalışıyoz da zaman yok ki yapak haftasonuna da çok var daha üstelik
sopalık gacıklava:
ayyy kız canlız seni düşünemiyom beni ekran başında izleyecen yaprak dolması yerken sen sinirden müşterilerin saçını başını yolmuşsun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
dilmuhhhhhhh şekerim hadi iisin bebişkoyu da görmüşünnn kız 2 temmuzda gitcem diyon dr a ama sen o zaman van da olmican mı CADIARZU
niye kız koca Van'da yokmuymuş ablam bi sürü özel hastane var burda dedü belki adam Van da medical park yok ya seni kaptırmak istememüştür :)
yoooooo daha elletmem:umursamaz::umursamaz:
gııııııııııı dur bakalım doğduktan sonra ne diycem.bu arada senin oğlanada maaşallah canım.allah analı babalı büyütsün
dilmuh gözün aydın cnm,her gidişimizde dahada büyümüş oluyo bu bebişler acayip şaşırtıyolar insanısen herşeyini yaptır git onca telaşta hiç değilse aklında olmasın dr.işlerin hemde güvendiğin dr.yapsın bence cnm.
Wannababy yaa cnm ben geçmişi okuyamadım kaç gündür naptın detaylıda*
tööbe töööbee :1ninca:herkese günaydın kızlarr
maşşaallah bu sabah ne kaddar kalabalığız
ay dünden beri bi hoşumsırnaşık şey kızım olcek ya ondan dolayızemuszemus. ayyy böle içim kıpır kıpır:dance: bide bugün rüyamda behlülü gördüm acaba içimin böle kıpır kıpır olmasında bu rüyanın bi etkisi var mı ki acaba
tööbe tööbe :1ninca:ya bu krispi karısı manyak haa erkek derrrrmişim deyo ulan senin popoyu mu ellemişti o zaman bu erkek komşu bakemmm :roflol:
:roflol: :roflol:aa unutmuştum kız ben onu alam dur ii hatırlattınnn
bu arada öyle bir topic mi açıcas ya rebbbimmmmm ne topic delüsü gacileris yauwwww hah ahan bende görmemiş topic manya kasım anaları deyü bi topic açacam herkesi beklerün yaneee :roflol:
yewrum çekte koy sen fotolarıııı okiş miiiiiii
:roflol: :roflol:haa o zaman olurrrrr göstermiş ama elletmemiş aferin krispiye :roflol:
nan ne oluy burada millet birbirne lakap takiyy cerin hariç o gerçekten öyle..nan kartanesi nere gitti topic açmayamı kaçtı
detaylim cok sukur cok iyi gecti canim. hersyimiz normal sukurler olsun.
bu arada bizim gunumuz ayni, sen gittin mi detayliya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?