ooh bebişi de görmüş ne güzel ne güzelgünaydın kızlaaaaaaaaaaaar.
ayyyyyyyyy dün doktora gittim ve kuzumu gördüm.ayyy maaşallah çok büyümüş şok olduk kocişle.kıpır kıprdı.doktor çok yaramaz olacak oğlunuz dedi.çok şükür iyiydi.
2 temmuzda 4 boyutlu ultrasonum var ve şeker yükleme testim var.onlarda çok heyecanlandırıyo beni.
bu arada ishal salgını varmış.doktorum bilmediğin yerde meyve sebze salata kesinlikle yeme dedi.sizde dikkat edin emi.
sadece ben gelsem hedefine ulaşırsın cicim şakkıdıalır tabe delü kimin birikim yapiyy söllim de paraları bana getürsün bareee mevduat hedefim var 750.000-tl
kıs sussana kim yapcek bize şinci o dediğinden ana yok ata yok bi başımıza alla alla çalışıyoz da zaman yok ki yapak haftasonuna da çok var daha üstelik
sopalık gacıklava:
kizim senin detayli ultrasona girip o kadar para vermene gerek kalmamis. komsun halledivermis zaten.:roflol::roflol:
slm kızlar aranızda tetanoz asısını olan varmı ben bugün gitcem ama ateş yada baska haliszilikler yapıomu evde yalnızım eşim operasyonda bi ksç gün sonra gelecek bişe olurmu acaba bu asıdan yalnız basıma korktumda
slm kızlar aranızda tetanoz asısını olan varmı ben bugün gitcem ama ateş yada baska haliszilikler yapıomu evde yalnızım eşim operasyonda bi ksç gün sonra gelecek bişe olurmu acaba bu asıdan yalnız basıma korktumda
oda olabülüüüüheh ii dedin gız aseba yemek memuru deel hatta pis boğaz memuru krispi allan çıtırtısı nolcak nası karıştırıyo ortalığı mikserrrr kaydirigubbakcemile3
yok len sen pis boğaz memuru olcenheee olabülü bende obur memmur olayım ozaman
delüü mikser lülülülülülü lülülülülülüay huyum kurusun karıştırırım
ay kızlar aklıma şöyle incecik sarılmış yaprak dolması geldi üzerinede accuk limon sıkacan ooohhh ay olsada yesem yaaa aşerdim ben cokacimcoookcokacimcoook
sen devam et lafını vermeye burda okaddar hamiş var hepsinin canı çekerseüleynn yaprak dolması dedim herkes sustu ne oldu yaa kızlar bi yerinizmi şişti
gözün aydın canım hayırlısıyla ayrıntılı sonucunuda alırsın inşallahgünaydın kızlaaaaaaaaaaaar.
ayyyyyyyyy dün doktora gittim ve kuzumu gördüm.ayyy maaşallah çok büyümüş şok olduk kocişle.kıpır kıprdı.doktor çok yaramaz olacak oğlunuz dedi.çok şükür iyiydi.
2 temmuzda 4 boyutlu ultrasonum var ve şeker yükleme testim var.onlarda çok heyecanlandırıyo beni.
bu arada ishal salgını varmış.doktorum bilmediğin yerde meyve sebze salata kesinlikle yeme dedi.sizde dikkat edin emi.
ooooohhh canıma değsinewdeyim ama yapameyom yaprağım yok olsaydı yapardım
için rahat olsun yapameyom zatiiii
len deli gacii ne diye yapcan makyaj saçını şöyle havalı bi toplauff ya kızlar sıcaktan makyaj bile yapasım gelmiyor valla birde kuaförüm ya :kedi:
afiyet olsun gulümmm yarasın özge kızımızaayy kızlar bu arada maşallah diyemde yane bugun bi iştah iştah ayu gibi yedüm hem kahvaltıda hem öğlen yemeendee aabbaaowww içime fil kaçtı sankeee
gıı vanda da vardır bee heeeç yoksa üniversite hastanesinde vardırkız olurmu vanda medicalpark var.hatta dediki medicalparkta devam edersin gitmeden önce ben sana doktor tavsiye ederim.ama orda 4 boyutlu yapan doktor yokmuş.ya bide ben bu doktora çok güveniyom bu doktor baksın istiyordum meğer vandada yokmuş zaten.ne bilem işte bakalım bu testide yaptırıp sonrasında hemen yola çıkalım diyoz ama hayırlısı herşeyin
ellenmiş çıtırtı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:anacim, kadin caktirmadan ellemis elliycegi kadar. daha da elletmem diyo.:roflol::roflol:
dilmuh gözün aydın cnm,her gidişimizde dahada büyümüş oluyo bu bebişler acayip şaşırtıyolar insanısen herşeyini yaptır git onca telaşta hiç değilse aklında olmasın dr.işlerin hemde güvendiğin dr.yapsın bence cnm.
Wannababy yaa cnm ben geçmişi okuyamadım kaç gündür naptın detaylıda*
ay eveeeeeeeeet çok güzeldiiiiiooh bebişi de görmüş ne güzel ne güzel
sadece ben gelsem hedefine ulaşırsın cicim şakkıdı
:roflol: :roflol: :roflol:
yaa kızlaar size bişey sorcamm
şimdi bugün beslenme nasıl olmalı diye baktım da
öğlen de akşam da mutlaka et, salata, yoğurt, ekmek yiyin diyor
ya tamam öğlen zorla yiyom herşeyden azar azar ama akşam karpuz peynir ekmekten başka canım hiiç bişey istemiyo hele de et bu yazın sıcağında hiç çekilmiyo arada balık falan yiyorum
besleyemiyomuyum ben bebişimi şimdi yaa
üzüldüm valla
akşamları ne yiyonuz siz?
oda olabülüüüü
pis boğaz memuru
yok len sen pis boğaz memuru olcen
delüü mikser lülülülülülü lülülülülülü
sen devam et lafını vermeye burda okaddar hamiş var hepsinin canı çekerse
günahı boynuna olur bak hamiş birine yemek lafı bilem vermezler
canı çekmesin günah olur deyiii sen ballandırarak annatıyon utanmaz senii naniknanik naniknanik
gözün aydın canım hayırlısıyla ayrıntılı sonucunuda alırsın inşallah
ooooohhh canıma değsin
len deli gacii ne diye yapcan makyaj saçını şöyle havalı bi topla
bide kırmızı ruj sür temem başka bişeye gerek bilem yok
afiyet olsun gulümmm yarasın özge kızımıza
gıı vanda da vardır bee heeeç yoksa üniversite hastanesinde vardır
ellenmiş çıtırtı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
merhaba hatunlarr nassınızz
herkess iyi gibbi kirspi biraz sopa istiyoo sadece :mymeka:
tetanozz aşısı demişş ti arkadaşın biri bu aralr olmam gerek benimde galiba yer değiştirdik dr ayarlayamadım daha
kartanesi vitaminlerini içebiliyonmu ben onlarıda düzenli içemiyomm
nocek bilmem bu oluşumun hali:çok üzgünüm:
size bişe söliim benim arkdasım 38 haftalık hamle günde 3 ögün süt eti sebsezi meyvesi görseniz nası yiyo gecen hafta hastaneye gtti bebek 2 kg da takılmıs kalmıs bebek eşi kireçlenmiş hafatay bebeği cıkaacaklar bebek 2 kg dan öteye gitmio oda dioki okadar sütler vitaminler hepsi bosmus ..
yaa üüüfff geyiği kaçırmışım herkes yemeğe gitmiiş mafoldumben
şimdi gelirsiniz ben gideriiimmm
dilmuh saol cnm aynen öle kasmaya gerek yok banada suyu cok sölüo böbregimde tas var bde benim suyu deli gibi içcen dio
ben geçen hafta gittim sağlık ocağına 20.haftadan sonra gel dedi.bende haftaya gidem diyom
ayy canım Allah yardım etsin inşallah bebişine sağ salim kavuşursize bişe söliim benim arkdasım 38 haftalık hamle günde 3 ögün süt eti sebsezi meyvesi görseniz nası yiyo gecen hafta hastaneye gtti bebek 2 kg da takılmıs kalmıs bebek eşi kireçlenmiş hafatay bebeği cıkaacaklar bebek 2 kg dan öteye gitmio oda dioki okadar sütler vitaminler hepsi bosmus ..
allah yardımcısı olsun canım.ya o zaman kendimizi kasmaya hiiiiiiiiç gerek yok.
haaaaaa kızlar doktorum dediki bol bol su iç ama abartılı iç.yani her an su elinde olsun.susamayı falan bekleme heran iç dedi.şimdiye kadarda 3 kilo almışım iyi dedi.ayyyyy böyle devam etseeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?