2009 Kasm Anneleri

ooh bebişi de görmüş ne güzel ne güzel

sadece ben gelsem hedefine ulaşırsın cicim şakkıdı
kizim senin detayli ultrasona girip o kadar para vermene gerek kalmamis. komsun halledivermis zaten.:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

yanlızca 1-2 gün kolda ağrı oluyomuş cnm ben vurulmadımda vurulan bi arkadasım demişti.Bizdende Kartanesi yaptırdı.

ben oldum şeker
eccük kolum ağrıdı ve şişti başka da bişey olmadıı

yaa üüüfff geyiği kaçırmışım herkes yemeğe gitmiiş mafoldumben
şimdi gelirsiniz ben gideriiimmm

yaa kızlaar size bişey sorcamm
şimdi bugün beslenme nasıl olmalı diye baktım da
öğlen de akşam da mutlaka et, salata, yoğurt, ekmek yiyin diyor
ya tamam öğlen zorla yiyom herşeyden azar azar ama akşam karpuz peynir ekmekten başka canım hiiç bişey istemiyo hele de et bu yazın sıcağında hiç çekilmiyo arada balık falan yiyorum
besleyemiyomuyum ben bebişimi şimdi yaa
üzüldüm valla
akşamları ne yiyonuz siz?

dertetme kartanesi bebeğn asla besinsiz kalmaz bende öle aksamları bişeler yiyemem meyve falan yerim bebeğimde gayet normal çok şükür hiç dert etmeeeeeeeee ordaki listelere uysak 200 kg oluruzzzz

bencede kartaneem cok takma cnm onlar alcağını alırlar,her akşam değil ama haftada 1 et,1 tavuk 1de balık yiyorum ben.benim kociş dikkat ediyo çok ama hergün et yenirmi yaa o zaman sebzelerden nasıl alcaz vitamin.

heh ii dedin gız aseba yemek memuru deel hatta pis boğaz memuru krispi allan çıtırtısı nolcak nası karıştırıyo ortalığı mikserrrr kaydirigubbakcemile3
oda olabülüüüü
pis boğaz memuru

heee olabülü bende obur memmur olayım ozaman
yok len sen pis boğaz memuru olcen

ay huyum kurusun karıştırırım
ay kızlar aklıma şöyle incecik sarılmış yaprak dolması geldi üzerinede accuk limon sıkacan ooohhh ay olsada yesem yaaa aşerdim ben cokacimcoookcokacimcoook
delüü mikser lülülülülülü lülülülülülü

üleynn yaprak dolması dedim herkes sustu ne oldu yaa kızlar bi yerinizmi şişti
sen devam et lafını vermeye burda okaddar hamiş var hepsinin canı çekerse
günahı boynuna olur bak hamiş birine yemek lafı bilem vermezler
canı çekmesin günah olur deyiii sen ballandırarak annatıyon utanmaz senii naniknanik naniknanik
gözün aydın canım hayırlısıyla ayrıntılı sonucunuda alırsın inşallah

ewdeyim ama yapameyom yaprağım yok olsaydı yapardım

için rahat olsun yapameyom zatiiii
ooooohhh canıma değsin

uff ya kızlar sıcaktan makyaj bile yapasım gelmiyor valla birde kuaförüm ya :kedi:
len deli gacii ne diye yapcan makyaj saçını şöyle havalı bi topla
bide kırmızı ruj sür temem başka bişeye gerek bilem yok

ayy kızlar bu arada maşallah diyemde yane bugun bi iştah iştah ayu gibi yedüm hem kahvaltıda hem öğlen yemeendee aabbaaowww içime fil kaçtı sankeee
afiyet olsun gulümmm yarasın özge kızımıza

gıı vanda da vardır bee heeeç yoksa üniversite hastanesinde vardır

anacim, kadin caktirmadan ellemis elliycegi kadar. daha da elletmem diyo.:roflol::roflol:
ellenmiş çıtırtı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

merhaba hatunlarr nassınızz
herkess iyi gibbi kirspi biraz sopa istiyoo sadece :mymeka:
tetanozz aşısı demişş ti arkadaşın biri bu aralr olmam gerek benimde galiba yer değiştirdik dr ayarlayamadım daha
kartanesi vitaminlerini içebiliyonmu ben onlarıda düzenli içemiyomm
nocek bilmem bu oluşumun hali:çok üzgünüm:

ay evet çok şükür kocaman olmuş.bakalım bende herşeyini yaptırıp gideyim diyorum.
ooh bebişi de görmüş ne güzel ne güzel

sadece ben gelsem hedefine ulaşırsın cicim şakkıdı

:roflol: :roflol: :roflol:
ay eveeeeeeeeet çok güzeldiiiii

kız bende senin gibiyim.et hiç sevmem zaten ama arada yemeye çalışıyom oda hergün değil.sen hiç üzme kendini niye beslenmesin bebişin.bende senin gibi düşünüyodum ama dün görünce bebişimi geçti herşey.

amiiiiiiin canım inşallah.ya valla doktorum vanda yapan doktor yok dedi.belki ayrıntılının uzmanı yoktur bilmiyorumki.

ben geçen hafta gittim sağlık ocağına 20.haftadan sonra gel dedi.bende haftaya gidem diyom

size bişe söliim benim arkdasım 38 haftalık hamle günde 3 ögün süt eti sebsezi meyvesi görseniz nası yiyo gecen hafta hastaneye gtti bebek 2 kg da takılmıs kalmıs bebek eşi kireçlenmiş hafatay bebeği cıkaacaklar bebek 2 kg dan öteye gitmio oda dioki okadar sütler vitaminler hepsi bosmus ..

allah yardımcısı olsun canım.ya o zaman kendimizi kasmaya hiiiiiiiiç gerek yok.

haaaaaa kızlar doktorum dediki bol bol su iç ama abartılı iç.yani her an su elinde olsun.susamayı falan bekleme heran iç dedi.şimdiye kadarda 3 kilo almışım iyi dedi.ayyyyy böyle devam etseeeeeeeeeeeee

dilmuh saol cnm aynen öle kasmaya gerek yok banada suyu cok sölüo böbregimde tas var bde benim suyu deli gibi içcen dio

ayy canım Allah yardım etsin inşallah bebişine sağ salim kavuşur

tabii hiçbirşeyi abartarak yememek lazım arkadaşlar
her türlü yiyecekten azar azar arada yiyelim
bebişlerimiz her türlü besinden alsınlar tabii bunları güne değil de
haftaya felan yaymak lazım
herşeyin fazlasıda zarar azıda :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…