amannn ne olacak erkeğe ne alınabilir güzel 2 tane tşört aldım kartla aldım artık ay sonu öder o da bi zahmetyerimsenibenne aldın bakalım kocişineee
ühüüüüüüüüüü en sevdiğim şeeeeeey.anam bari daha erken söyleseydinde yemek pişirmeseydim.ben yemeğimi koyduk ocağa sen neler diyon.ahanda senin evi basmaya geliyom kimse tutmasın benicokacimcoook
ben de ondan yapcam kaç gündür akşam gidince yapem bari kendimi iyi hissederseemsöle güzelim yaw akşama ne pişirdiniz yemeğe benim kociş yemekle uğraşma dedi.bende patetes biber patlıcan kızartacağım şimcik üzerine domates sosu yapacağım anam bende çıtırtıya döndüm kafamçokkarıştı
kuzular siz kendi mesailerinizi sayıyorsunuz bende kocişimkini sayıyorum şu kadar kaldı gelmesine diye.akşam gelince ankamalle gideceğiz babişlere hediye almaya ben kocişimin hediyesini çoktan verdim bekleyemedim pazarı
ay ne kaaaaaa sıcak allahımmmmmmmmmmmm
amannn ne olacak erkeğe ne alınabilir güzel 2 tane tşört aldım kartla aldım artık ay sonu öder o da bi zahmetyerimseniben
amannn ne olacak erkeğe ne alınabilir güzel 2 tane tşört aldım kartla aldım artık ay sonu öder o da bi zahmetyerimseniben
ahhh canım benim hadi gel yiyelim birlikte emme azcık acele et bi oturuşta hepciğini yiyebilirimcokacimcoook
ben de ondan yapcam kaç gündür akşam gidince yapem bari kendimi iyi hissederseem
ne aldın gııı?
ben babalar günü hediyesi almıcam o bana anneler gününde almadı :dilcikar:
bende bişey almıycam analar günü bağa bişey almadı ben neden alayım
kayın pederime tişört aldım o bana 250 ytl saydı ben ona 15 ytl ye tişört aldım acayip kardayım kızlar
ohhhhhhh boşver birazda gelinler kar etsin dimi ama:lepi:
eğer sen yine yimek ismi verirsen burda bende çatlayasın dirimsöz weremem bi kaç gün anca dayanabilirim sonra patlarım delikafadulden
anam oralar da sıcak mı var sankim sen yanıma gelde gösterelim sıcak nasıl olur deyüüay ne kaaaaaa sıcak allahımmmmmmmmmmmm
hem adama hediye alıyo hemde adamın kartıyla utanmaz seniamannn ne olacak erkeğe ne alınabilir güzel 2 tane tşört aldım kartla aldım artık ay sonu öder o da bi zahmetyerimseniben
eğer sen yine yimek ismi verirsen burda bende çatlayasın dirim
bak hamişlerin duasıda tutarmış haaaa
anam oralar da sıcak mı var sankim sen yanıma gelde gösterelim sıcak nasıl olur deyüü
hem adama hediye alıyo hemde adamın kartıyla utanmaz seni
azcık kocişinin verdiği paralardan biriktirip te alsaydın yaaa lülülülülülü
ozaman bende dua ederim nasılsa benimde duam kabul olur
allahım şu aseba arkadaşımızın gönişini çatlat patlat harita gibin yap:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq
heee ya banada almadı emme ben azcık utansında seneye alsın diye aldım cidden çok mahçup oldu:roflol:denemek isteyenler buyursunben de ondan yapcam kaç gündür akşam gidince yapem bari kendimi iyi hissederseem
ne aldın gııı?
ben babalar günü hediyesi almıcam o bana anneler gününde almadı :dilcikar:
walla ben arada kaçamaklar yapıyorum abartmadan emme bazen.geçen gün hast.kadın sigara içiyormuş hamile hamile bırakamıyorum diyor şaştım valla allahtan benim öle kötü alışkanlıklarım yok:umursamaz:uykum vaaaarr
kakaolu süt içtim az öncee
kahve içsem noooluuur?
eğer sen yine yimek ismi verirsen burda bende çatlayasın dirim
bak hamişlerin duasıda tutarmış haaaa
anam oralar da sıcak mı var sankim sen yanıma gelde gösterelim sıcak nasıl olur deyüü
hem adama hediye alıyo hemde adamın kartıyla utanmaz seni
azcık kocişinin verdiği paralardan biriktirip te alsaydın yaaa lülülülülülü
ama sen bize acı çektiriyonn sen günahımızı da alıyon
bende daha çok derim bakk heeeeklava:
ama sen bize acı çektiriyonn sen günahımızı da alıyon
bende daha çok derim bakk heeeeklava:
kısss ben sana süper bi bakıcı buldum yaaa falla yetiştirdiği kız şinci lise giriş sınavında 85 net yaptı haberin olaayaa ben dee ben dee :çok üzgünüm:
deeee nasılsa ben çatlamıyom heeeee:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?