kız benimde bakcak kimsem yok ve çalışcam doğumdan 6 ay sonra falan nasıl yaptın sen kreş olayını.
bende diyom ne bu çıtırtı senmi geldin hoşgeldin anam
zerencim başın sağolsun canım.
kızlar merhaba.....
bugün çok kötüyüm:a015: belimin ağrısı ve sol ayağıma basamamak beni çok zorluyor.... hadi onu geçelim işyerimde bi abimiz dün akşam vefat etmiş bugün sabah öğrendik.... çok iyi bir insandı çok üzgünüm... gerçekten çok üzüldümmafoldumbenmafoldumben
bende acıktım ben kimi çıtırdatacam
kaydirigubbakcemile3
bak siz kaşınıyonuz acıktım felan deyince benimde aklıma yine yemek geldi ama bu sefer acıdım sizi söylemeyom yemek ismi
kızlar ögle uykusumu çktü hepinize ayy bu saatlerde çekilmez hiç bir an önce 5 olsun sonra vakit geçiyor bir şekilde..
bende acıktım ben kimi çıtırdatacam
kaydirigubbakcemile3
bak siz kaşınıyonuz acıktım felan deyince benimde aklıma yine yemek geldi ama bu sefer acıdım sizi söylemeyom yemek ismi
söle güzelim yaw akşama ne pişirdiniz yemeğe benim kociş yemekle uğraşma dedi.bende patetes biber patlıcan kızartacağım şimcik üzerine domates sosu yapacağım anam bende çıtırtıya döndüm kafamçokkarıştı
bence de yaaa o kadar şey yenir miiidertetme kartanesi bebeğn asla besinsiz kalmaz bende öle aksamları bişeler yiyemem meyve falan yerim bebeğimde gayet normal çok şükür hiç dert etmeeeeeeeee ordaki listelere uysak 200 kg oluruzzzz
evet evet bence de yenmez ooh içim rahatladıbencede kartaneem cok takma cnm onlar alcağını alırlar,her akşam değil ama haftada 1 et,1 tavuk 1de balık yiyorum ben.benim kociş dikkat ediyo çok ama hergün et yenirmi yaa o zaman sebzelerden nasıl alcaz vitamin.
benim vitaminim yok henüz şekercimmmerhaba hatunlarr nassınızz
herkess iyi gibbi kirspi biraz sopa istiyoo sadece :mymeka:
tetanozz aşısı demişş ti arkadaşın biri bu aralr olmam gerek benimde galiba yer değiştirdik dr ayarlayamadım daha
kartanesi vitaminlerini içebiliyonmu ben onlarıda düzenli içemiyomm
nocek bilmem bu oluşumun hali:çok üzgünüm:
bana 4:15 olsada yeter cicim yaaa delikafadulden
söle güzelim yaw akşama ne pişirdiniz yemeğe benim kociş yemekle uğraşma dedi.bende patetes biber patlıcan kızartacağım şimcik üzerine domates sosu yapacağım anam bende çıtırtıya döndüm kafamçokkarıştı
unuttun bacım galiba bende hamileyim banada günah beni siz yoldan çıkardınız ben böle değeldim:1no2::1no2:lenn günah günah hamile gacilerin olduğu yerde yemek lafı verilmez
canı çekerde yapamazsa günah olur deyüü anadın mı sevgili çıtırtı
ahanda sana ikinci çıtırtı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3söle güzelim yaw akşama ne pişirdiniz yemeğe benim kociş yemekle uğraşma dedi.bende patetes biber patlıcan kızartacağım şimcik üzerine domates sosu yapacağım anam bende çıtırtıya döndüm kafamçokkarıştı
lenn yemek deyip durmayın dövecem haaaaklava: klava:
anaasize bişe söliim benim arkdasım 38 haftalık hamle günde 3 ögün süt eti sebsezi meyvesi görseniz nası yiyo gecen hafta hastaneye gtti bebek 2 kg da takılmıs kalmıs bebek eşi kireçlenmiş hafatay bebeği cıkaacaklar bebek 2 kg dan öteye gitmio oda dioki okadar sütler vitaminler hepsi bosmus ..
evet ben kendime bi cam şişe aldım bardağı da kapağı oluyo masamdan eksik etmiyom içip duruyom siz de öle yapın yoksa insan susasa bile üşeniyo gidip içmeye içip duruyom gözümün önünde oluncahaaaaaa kızlar doktorum dediki bol bol su iç ama abartılı iç.yani her an su elinde olsun.susamayı falan bekleme heran iç dedi.şimdiye kadarda 3 kilo almışım iyi dedi.ayyyyy böyle devam etseeeeeeeeeeeee
iş miş manasında gıı yoosam buralardayuunnereye gidion ki naaannnnnn
kuzular siz kendi mesailerinizi sayıyorsunuz bende kocişimkini sayıyorum şu kadar kaldı gelmesine diye.akşam gelince ankamalle gideceğiz babişlere hediye almaya ben kocişimin hediyesini çoktan verdim bekleyemedim pazarı
bak hala konuşuyo elimiz ayamız bağlı tabe çalışıyoz nann
cnm neden kreşe çok küçük gitti? benim de bakacak kimse yok zor olmadı mı?çok üzülüyorum ben bu duruma
unuttun bacım galiba bende hamileyim banada günah beni siz yoldan çıkardınız ben böle değeldim:1no2::1no2:
ahanda sana ikinci çıtırtı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben sustum walla itek konuşiyiiiii
naniknaniknaniknanik
hadii len yemek ismi söle mi didik sağa
asil çıtırtıyı da ikinci çıtırtıyıdaklava: dövcem şimdi
başınız sağolsun canım allah rahmet eylesinkızlar merhaba.....
bugün çok kötüyüm:a015: belimin ağrısı ve sol ayağıma basamamak beni çok zorluyor.... hadi onu geçelim işyerimde bi abimiz dün akşam vefat etmiş bugün sabah öğrendik.... çok iyi bir insandı çok üzgünüm... gerçekten çok üzüldümmafoldumbenmafoldumben
bende oyle dikkat ede ede yemiyorum canim. eti zaten pek sevmem, aksamlarida domates, peynir. eti form kral sofrasi gibi geliyor valla. aslinda yediklerimizin cogu bizim gucsuz, kalsiyumsuz vs... kalmamamiz icin. bebek ihtiyacini aliyor zaten.
canim, ogluma bir sene ucretsiz izinle evde kendim baktim. sonra ise donerken bakici olayina girmek istemedigim arti bakicak kimsem olmadigi icin krese verdim. en azindan toplu yer, zarar veremezler diye dusundum ve cok dogru bir karardi.
zor olmaz olur mu, oglum bir hafta ben uc ay agladim onu her krese biraktigimda. ama alisiyor insan, hatta bir sure sonra hersey daha guzel oluyor. cocuk kucuk yasta kalabaliga girmeyi ogreniyor, bagisiklik sistemi ilkokula gitmeden gelismis oluyor vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?