2009 Kasm Anneleri

canım başınız sağolsun :gitme:

bende acıktım ben kimi çıtırdatacam
kaydirigubbakcemile3
bak siz kaşınıyonuz acıktım felan deyince benimde aklıma yine yemek geldi ama bu sefer acıdım sizi söylemeyom yemek ismi

lenn günah günah hamile gacilerin olduğu yerde yemek lafı verilmez
canı çekerde yapamazsa günah olur deyüü anadın mı sevgili çıtırtı

bende acıktım ben kimi çıtırdatacam
kaydirigubbakcemile3
bak siz kaşınıyonuz acıktım felan deyince benimde aklıma yine yemek geldi ama bu sefer acıdım sizi söylemeyom yemek ismi

söle güzelim yaw akşama ne pişirdiniz yemeğe benim kociş yemekle uğraşma dedi.bende patetes biber patlıcan kızartacağım şimcik üzerine domates sosu yapacağım anam bende çıtırtıya döndüm kafamçokkarıştı

zerenim geçmiş olsun güzelim yaa bu aylarda çok normal bunlar.ayrıca başın sağolsun güzelim

lenn yemek deyip durmayın dövecem haaaa klava: klava:

dertetme kartanesi bebeğn asla besinsiz kalmaz bende öle aksamları bişeler yiyemem meyve falan yerim bebeğimde gayet normal çok şükür hiç dert etmeeeeeeeee ordaki listelere uysak 200 kg oluruzzzz
bence de yaaa o kadar şey yenir miii
bencede kartaneem cok takma cnm onlar alcağını alırlar,her akşam değil ama haftada 1 et,1 tavuk 1de balık yiyorum ben.benim kociş dikkat ediyo çok ama hergün et yenirmi yaa o zaman sebzelerden nasıl alcaz vitamin.
evet evet bence de yenmez ooh içim rahatladı
benim vitaminim yok henüz şekercimm
belki bu gittiğimde verir
meyve yiyom deli gibi

bana 4:15 olsada yeter cicim yaaa delikafadulden

kuzular siz kendi mesailerinizi sayıyorsunuz bende kocişimkini sayıyorum şu kadar kaldı gelmesine diye.akşam gelince ankamalle gideceğiz babişlere hediye almaya ben kocişimin hediyesini çoktan verdim bekleyemedim pazarı

ühüüüüüüüüüü en sevdiğim şeeeeeey.anam bari daha erken söyleseydinde yemek pişirmeseydim.ben yemeğimi koyduk ocağa sen neler diyon.ahanda senin evi basmaya geliyom kimse tutmasın benicokacimcoook

lenn günah günah hamile gacilerin olduğu yerde yemek lafı verilmez
canı çekerde yapamazsa günah olur deyüü anadın mı sevgili çıtırtı
unuttun bacım galiba bende hamileyim banada günah beni siz yoldan çıkardınız ben böle değeldim:1no2::1no2:
ahanda sana ikinci çıtırtı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lenn yemek deyip durmayın dövecem haaaa klava: klava:

ben sustum walla itek konuşiyiiiii
naniknaniknaniknanik

anaa
geçmiş olaaa
dimek öle haa
haaaaaa kızlar doktorum dediki bol bol su iç ama abartılı iç.yani her an su elinde olsun.susamayı falan bekleme heran iç dedi.şimdiye kadarda 3 kilo almışım iyi dedi.ayyyyy böyle devam etseeeeeeeeeeeee
evet ben kendime bi cam şişe aldım bardağı da kapağı oluyo masamdan eksik etmiyom içip duruyom siz de öle yapın yoksa insan susasa bile üşeniyo gidip içmeye içip duruyom gözümün önünde olunca
nereye gidion ki naaannnnnn
iş miş manasında gıı yoosam buralardayuun

ne aldın bakalım kocişineee

hadii len yemek ismi söle mi didik sağa
asil çıtırtıyı da ikinci çıtırtıyıda klava: dövcem şimdi

başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin

ben de öle yapcam heralde kreş alana kadar en azından annem gelir izin mizin idare ederiz de inş. iyi bi kreş buluruz
burada bi kaç yorum okudum canım çok sıkıldı bebeklere kimse bakmıyo ağlaya ağlaya duruyorlar aç kalıyolar derdini de anlatamıyo falan yazmışlar çok üzüldüm :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…