2009 Kasm Anneleri

kızım mutfalk aletı almamısmıydı senın koca yawww :uhm: unuttun mu nan ben mı yanlıs hatırlıyom yoksam delikafadulden

ozaman bende dua ederim nasılsa benimde duam kabul olur
allahım şu aseba arkadaşımızın gönişini çatlat patlat harita gibin yap:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq
nann sen gene mi geldinn aaaaaa nedir senden çektiğimiz kızzzzz yemek adı vermesen beddua ediyon

cnm başınız sağolsun ve geçmiş olsun.

basiniz sagolsun canim.

zerencim başınız sağolsun
geçmiş olsun walla doğurana kadar böyle çok zor bende aynı canım bende

Ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben size dimedim amaaaaaaa doktordan geliyorum Yağmurum Geliyoooooooo nazar:

Doktor teyzemiz gayet sağlıklı herşey yolunda dedi doblere gidersiniz dedi sonrasında 395 gr olmuş ay ellerim titriyo yazarken yaa meğersem kızyaa erkek doktorlar diye göstermemiş:))))opuyorumnanaktan

Ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben size dimedim amaaaaaaa doktordan geliyorum Yağmurum Geliyoooooooo nazar:

Doktor teyzemiz gayet sağlıklı herşey yolunda dedi doblere gidersiniz dedi sonrasında 395 gr olmuş ay ellerim titriyo yazarken yaa meğersem kızyaa erkek doktorlar diye göstermemiş:))))opuyorumnanaktan

gözün aydın nazlıcım cok sevindım sen kaçhaftalıksın sımdı

ayy canım benim gözün aydın gelsin bakalım güzel Yağmur opuyorumnanaktan hihoyyyt
demek utanırmış bizim cici kızımız alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Yiyerek patlaman için :roflol: :roflol: :roflol:

ee sende akıllı dur ne diye istemiyek delikafadulden
Akıllı durdun da biz sana bişe mi dedik
lülülülülülü

yiyerek patlamam zor bacım çünkü şu ana kadar sadece 1 kilo aldım:dilcikar::dilcikar:
akıllıda durmeyom işte maaaaneeeeee:dilcikar::dilcikar:

ayy canım benim gözün aydın gelsin bakalım güzel Yağmur opuyorumnanaktan hihoyyyt
demek utanırmış bizim cici kızımız alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Sağol güzel teyzesiii hayırlarla gelsin bereketiyle gelsin inşallahUtanmış yaa baktı kadın doktor daha sormadan açıverdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende 6 gün kaldı bebegımı görmeme insallah gösterırde cınsıyetını görürüm bakalım benim kutun da ne var zemuszemus

ohhhhhhhhhh gözün aydın.ay yerim yağmur ha maaşallah.alkisalkisalkis

yiyerek patlamam zor bacım çünkü şu ana kadar sadece 1 kilo aldım:dilcikar::dilcikar:
akıllıda durmeyom işte maaaaneeeeee:dilcikar::dilcikar:
Akıllı durmazsan bizde konuşmak senle

Sağol güzel teyzesiii hayırlarla gelsin bereketiyle gelsin inşallahUtanmış yaa baktı kadın doktor daha sormadan açıverdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah canım hayırlısıyla gelsinler
utangaç kızım benimm yerim ben o miniği

canlarım ben çıkıyorum sizleri ve minikleri öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi bakın kendinize ve bebişlerinize

ohhh maşablam yaa hadi gözün aydın bakalım edepli yavrumuz göstermez öle herkese:dilcikar:

kızım mutfalk aletı almamısmıydı senın koca yawww :uhm: unuttun mu nan ben mı yanlıs hatırlıyom yoksam delikafadulden
hee almıştı güzelim emme ben onu hediyeden saymıyorum evi için aldı bana özel bir hediye almasını isterdim:kedi:
sen çatladınmı kııı oğluşunda

azcık bişey oldu inş bunda olmaz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…