heee ya banada almadı emme ben azcık utansında seneye alsın diye aldım cidden çok mahçup oldu:roflol:denemek isteyenler buyursun
walla ben arada kaçamaklar yapıyorum abartmadan emme bazen.geçen gün hast.kadın sigara içiyormuş hamile hamile bırakamıyorum diyor şaştım valla allahtan benim öle kötü alışkanlıklarım yok:umursamaz:
hiçte bilem :dilcikar:biriktirdiklerimle kendime alıyorum ona bi nevi ceza anneler gününde bişey almadı bana
çatlaman için demem ki başka şeyler dirim
nann sen gene mi geldinn aaaaaa nedir senden çektiğimiz kızzzzz yemek adı vermesen beddua ediyonozaman bende dua ederim nasılsa benimde duam kabul olur
allahım şu aseba arkadaşımızın gönişini çatlat patlat harita gibin yap:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq
nann sen gene mi geldinn aaaaaa nedir senden çektiğimiz kızzzzz yemek adı vermesen beddua ediyon
cnm başınız sağolsun ve geçmiş olsun.
basiniz sagolsun canim.
zerencim başınız sağolsun
geçmiş olsun walla doğurana kadar böyle çok zor bende aynı canım bende
veürsünn canım belli aksama kadar kk ye yazıyon ya nan bu nasıl iş böle birde hakkını veriyom dıyo yaww :mymeka:
yaa kızlaar size bişey sorcamm
şimdi bugün beslenme nasıl olmalı diye baktım da
öğlen de akşam da mutlaka et, salata, yoğurt, ekmek yiyin diyor
ya tamam öğlen zorla yiyom herşeyden azar azar ama akşam karpuz peynir ekmekten başka canım hiiç bişey istemiyo hele de et bu yazın sıcağında hiç çekilmiyo arada balık falan yiyorum
besleyemiyomuyum ben bebişimi şimdi yaa
üzüldüm valla
akşamları ne balıkda yıyom hersey yıyom ama nasıp bellı olmuyorkı azda cokda beslenmemek lazım yoksa anneden beslenıyor bebek gecen ınternette okudum bebek bır sekılde beslenır kalsuyumunu alır ama sızden gıder dıyor kendmız ıcınde yememız gerek yoksa bel agrısı kemık agrısı yorgunluk felan olur canımcım kaydirigubbakcemile5
yavrum ben süt neyım ıçemıyom ama her aksam mutlaka ev yapımıyogurdumu yrtım bır kase hergun evde kahvaltımı yapıyorum prynır mutlaka yerım
sen hangı doktora gıdıyordun canım antalyadasın demı
başınız sağ olsun canım mafoldumben sende kendine dikkat et gecmıs olsun
canım başınız sağolsun :gitme:
zaren başınız sagolsun ama lütfen üüzlme fazla bebişi üzmeye hakkın yok biliyorsun degilmii?
zerenim geçmiş olsun güzelim yaa bu aylarda çok normal bunlar.ayrıca başın sağolsun güzelim
başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin
ben de öle yapcam heralde kreş alana kadar en azından annem gelir izin mizin idare ederiz de inş. iyi bi kreş buluruz
burada bi kaç yorum okudum canım çok sıkıldı bebeklere kimse bakmıyo ağlaya ağlaya duruyorlar aç kalıyolar derdini de anlatamıyo falan yazmışlar çok üzüldüm :çok üzgünüm:
kız benimde bakcak kimsem yok ve çalışcam doğumdan 6 ay sonra falan nasıl yaptın sen kreş olayını.
bende diyom ne bu çıtırtı senmi geldin hoşgeldin anam
zerencim başın sağolsun canım.
başınız sağolsun canım sen yinede kendini çok üzmemeye çalıs
sen ne yapcan bu bel ağrısıyla yaa olmazsa azcık izin al yat dinlen biraz
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar... allah rahmet eylesin demekten başka bişey yapamıyoruz malesef... karnıma arada sancılar giriyor... belimden dolayımı yoksa üzüntüden mi bilmiyorum...
belim için de doktorumu arayıp uzmana gideyim diyorum...
Ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben size dimedim amaaaaaaa doktordan geliyorum Yağmurum Geliyoooooooonazar:
Doktor teyzemiz gayet sağlıklı herşey yolunda dedi doblere gidersiniz dedi sonrasında 395 gr olmuş ay ellerim titriyo yazarken yaa meğersem kızyaa erkek doktorlar diye göstermemiş:))))opuyorumnanaktan
Yiyerek patlaman için :roflol: :roflol: :roflol:patlamam içinmi kııııııı:roflol::roflol:
ee sende akıllı dur ne diye istemiyek delikafaduldenistemiyomusunuz benisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben size dimedim amaaaaaaa doktordan geliyorum Yağmurum Geliyoooooooonazar:
Doktor teyzemiz gayet sağlıklı herşey yolunda dedi doblere gidersiniz dedi sonrasında 395 gr olmuş ay ellerim titriyo yazarken yaa meğersem kızyaa erkek doktorlar diye göstermemiş:))))opuyorumnanaktan
gözün aydın nazlıcım cok sevindım sen kaçhaftalıksın sımdı
Yiyerek patlaman için :roflol: :roflol: :roflol:
ee sende akıllı dur ne diye istemiyek delikafadulden
Akıllı durdun da biz sana bişe mi dedik
lülülülülülü
ayy canım benim gözün aydın gelsin bakalım güzel Yağmur opuyorumnanaktan hihoyyyt
demek utanırmış bizim cici kızımız alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Akıllı durmazsan bizde konuşmak senleyiyerek patlamam zor bacım çünkü şu ana kadar sadece 1 kilo aldım:dilcikar::dilcikar:
akıllıda durmeyom işte maaaaneeeeee:dilcikar::dilcikar:
Sağol güzel teyzesiii hayırlarla gelsin bereketiyle gelsin inşallahUtanmış yaa baktı kadın doktor daha sormadan açıverdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ohhh maşYa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben size dimedim amaaaaaaa doktordan geliyorum Yağmurum Geliyoooooooonazar:
hee almıştı güzelim emme ben onu hediyeden saymıyorum evi için aldı bana özel bir hediye almasını isterdim:kedi:kızım mutfalk aletı almamısmıydı senın koca yawww :uhm: unuttun mu nan ben mı yanlıs hatırlıyom yoksam delikafadulden
sen çatladınmı kııı oğluşunda
bende 6 gün kaldı bebegımı görmeme insallah gösterırde cınsıyetını görürüm bakalım benim kutun da ne var zemuszemus
canlarım ben çıkıyorum sizleri ve minikleri öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi bakın kendinize ve bebişlerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?