canlarım ben çıkıyorum sizleri ve minikleri öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi bakın kendinize ve bebişlerinize
kııı canlız seni benim komşuya gösterek bi alleyşte anlar yaaaaa
Akıllı durmazsan bizde konuşmak senle
inşallah canım hayırlısıyla gelsinler
utangaç kızım benimm yerim ben o miniği
ohhhhhhhhhh gözün aydın.ay yerim yağmur ha maaşallah.alkisalkisalkis
bende 6 gün kaldı bebegımı görmeme insallah gösterırde cınsıyetını görürüm bakalım benim kutun da ne var zemuszemus
ohhh maşablam yaa hadi gözün aydın bakalım edepli yavrumuz göstermez öle herkese:dilcikar:
hee almıştı güzelim emme ben onu hediyeden saymıyorum evi için aldı bana özel bir hediye almasını isterdim:kedi:
azcık bişey oldu inş bunda olmaz yaaa
anam sende herkesi elletiyon valla komisyon falan mı alacan haa hacıı:jeyyar::jeyyar:
hee gııı şu benim detaylı ultrason işi warya 25 ytl açık war onu kapatam deyom
ama sağlam ultrasoncudur haaa yanılmeyoooo:roflol::roflol:
ohhh maşablam yaa hadi gözün aydın bakalım edepli yavrumuz göstermez öle herkese:dilcikar:
hee almıştı güzelim emme ben onu hediyeden saymıyorum evi için aldı bana özel bir hediye almasını isterdim:kedi:
nan onu bulamayanlarda var idare et gari naniknanik
azcık bişey oldu inş bunda olmaz yaaa
kııı canlız seni benim komşuya gösterek bi alleyşte anlar yaaaaa
slm kızlar nasılsınız bakem ay burası çok kötü bir fırtına bir yağmur bastırmış çok dehşet çokta korkuyom evde yanlızım
ya kızlar tam vajinamın üst kısmında şişligin oldugu yerde dalglaanma gibi birşey oldu sürtünme gibi birşey oldu bu bebktenmidir?
üleynn biz hertarafımızı elletmedik herhalde karnma tuttu karu kaydirigubbakcemile3yok kalsın yavrım ben öle hertarafıma elletemem:dilcikar:
hıhhh elletmem kocam kızarr :sinifsinif: sırnaşık şey
bizde burda sıcaktan pişiyok bacım ohh yagsın kız ne güzel işte :CüvCüv:
ahaaaa bi gelin adayı daha :jeyyar:canım gözlerin aydınnYa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben size dimedim amaaaaaaa doktordan geliyorum Yağmurum Geliyoooooooonazar:
Doktor teyzemiz gayet sağlıklı herşey yolunda dedi doblere gidersiniz dedi sonrasında 395 gr olmuş ay ellerim titriyo yazarken yaa meğersem kızyaa erkek doktorlar diye göstermemiş:))))opuyorumnanaktan
:jeyyar: niden olmasın sen ellettin ya benim nem eksik nann lülülülülülüüleynn biz hertarafımızı elletmedik herhalde karnma tuttu karu kaydirigubbakcemile3
kızmazsa elletecen yani heee:roflol::roflol:
ne güzel korkudan içim titriyor şimşek gök gürlemesi hep kormuşumdur havalar bozdu ya sabah iyi idi sonra değişir bu bir haftadır böyle rabbim çiftçilere yardım etsin bütün ekinler mahfoldu
Ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben size dimedim amaaaaaaa doktordan geliyorum Yağmurum Geliyoooooooonazar:
Doktor teyzemiz gayet sağlıklı herşey yolunda dedi doblere gidersiniz dedi sonrasında 395 gr olmuş ay ellerim titriyo yazarken yaa meğersem kızyaa erkek doktorlar diye göstermemiş:))))opuyorumnanaktan
hee yaa karısını 1 dak bırakamaz birtanesii:roflol:senın koca heç gitmiyo mubarek ne var ne yok okuyo nan :1ninca:
ohhh ne güselll yaaa bayılırım yağmura çok korktuysan benim oğlanı göndereyim teyzesii:teselli:slm kızlar nasılsınız bakem ay burası çok kötü bir fırtına bir yağmur bastırmış çok dehşet çokta korkuyom evde yanlızım
canım şişlik dediğin sonradan olan birşey mi ben oğluma hamileyken yürüdükten sonra bir şişlik olmaya başladı dr.baktı varis demişti dikkat etya kızlar tam vajinamın üst kısmında şişligin oldugu yerde dalglaanma gibi birşey oldu sürtünme gibi birşey oldu bu bebktenmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?