2009 Kasm Anneleri

Akıllı durmazsan bizde konuşmak senle

inşallah canım hayırlısıyla gelsinler
utangaç kızım benimm yerim ben o miniği

ohhhhhhhhhh gözün aydın.ay yerim yağmur ha maaşallah.alkisalkisalkis

bende 6 gün kaldı bebegımı görmeme insallah gösterırde cınsıyetını görürüm bakalım benim kutun da ne var zemuszemus

Allahım hepinizden Razı olsun hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh:1hug::1hug:a.s.a.s.:teytey::teytey:

kııı canlız seni benim komşuya gösterek bi alleyşte anlar yaaaaa

hıhhh elletmem kocam kızarr :sinifsinif: sırnaşık şey

slm kızlar nasılsınız bakem ay burası çok kötü bir fırtına bir yağmur bastırmış çok dehşet çokta korkuyom evde yanlızım

ya kızlar tam vajinamın üst kısmında şişligin oldugu yerde dalglaanma gibi birşey oldu sürtünme gibi birşey oldu bu bebktenmidir?

bizde burda sıcaktan pişiyok bacım ohh yagsın kız ne güzel işte :CüvCüv:

ne güzel korkudan içim titriyor şimşek gök gürlemesi hep kormuşumdur havalar bozdu ya sabah iyi idi sonra değişir bu bir haftadır böyle rabbim çiftçilere yardım etsin bütün ekinler mahfoldu

ahaaaa bi gelin adayı daha :jeyyar:canım gözlerin aydınn

üleynn biz hertarafımızı elletmedik herhalde karnma tuttu karu kaydirigubbakcemile3

kızmazsa elletecen yani heee:roflol::roflol:
:jeyyar: niden olmasın sen ellettin ya benim nem eksik nann lülülülülülü

ne güzel korkudan içim titriyor şimşek gök gürlemesi hep kormuşumdur havalar bozdu ya sabah iyi idi sonra değişir bu bir haftadır böyle rabbim çiftçilere yardım etsin bütün ekinler mahfoldu

anammm şimdi orda akşam gıbı olmustur hava ne korkuyon yaww aç tv ızle aaaa ben evde olcamda gökgürültüsünden korkcam lmaz: o benden korksun :mymeka:

Nazlıcım cnm çok sevindim :teytey::sm_cool: doğanın bide kızçe kardeşi olcak yanii yandı yağmurcuk abisi çektirmez inşallah :roflol: kıyamam ona been utanmış bugüne kadar amcalardan bizim oğlanlar amca falan tanımadı tabiii :roflol:

senın koca heç gitmiyo mubarek ne var ne yok okuyo nan :1ninca:
hee yaa karısını 1 dak bırakamaz birtanesii:roflol:
slm kızlar nasılsınız bakem ay burası çok kötü bir fırtına bir yağmur bastırmış çok dehşet çokta korkuyom evde yanlızım
ohhh ne güselll yaaa bayılırım yağmura çok korktuysan benim oğlanı göndereyim teyzesii:teselli:
ya kızlar tam vajinamın üst kısmında şişligin oldugu yerde dalglaanma gibi birşey oldu sürtünme gibi birşey oldu bu bebktenmidir?
canım şişlik dediğin sonradan olan birşey mi ben oğluma hamileyken yürüdükten sonra bir şişlik olmaya başladı dr.baktı varis demişti dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…