2009 Kasm Anneleri

bak hala konuşuyo elimiz ayamız bağlı tabe çalışıyoz nann
cnm neden kreşe çok küçük gitti? benim de bakacak kimse yok zor olmadı mı?çok üzülüyorum ben bu duruma
ülen ebiş sen anca hayal kur hedef belirle atı alan ümitköyü geçti beee naniknanik sen öölee allan bankacısı kendine faydan yok leyynn delikafadulden
doğru falla nann emme benim evim var zatiii ne yapam ümitköyü sosyete beni bozar cicimmmm
sadece ben gelsem hedefine ulaşırsın cicim şakkıdı

:roflol: :roflol: :roflol:

gel falla halledelim şu işi Çok üzgünüm çoook
ben de et falan çok yiyemiyom sebze süt yoğurt peynir yumurta su meyve napiim benim vitamin depolarını kullansın velet :)
cnm benim dr. aşırı su tüketimi ni doğru bulmuyo böbrekleri gereksiz yere yorarmışız.

dilmuh saol cnm aynen öle kasmaya gerek yok banada suyu cok sölüo böbregimde tas var bde benim suyu deli gibi içcen dio

aman hele sen bol bol iç suyu sonra başına iş felan çıkarma
hayırlısıyla rahatsızlanmadan atlatırsın inşallah hamişliği

Arkadaşlar sohbetiniz çok güzel bende katılıyım...bende eskiden günde 1 bardak su bile içmezken şimdi 2.5 lt. ama zor oluyo ya sürekli lavoboya taşınıyorum bide o gün dışarda işiniz varsa vay halinize

benimde yeni yirmi haftalık oldum sağlık ocağına bi gidem o zaman hiç ilgilenmiyolar hee aslında onların gelip bizi bulmaları gerek takip etmelri gerek :umursamaz:

kız bana bi kere geldiler her ay geleceksin dediler ama ben gitmedim.işte geçen hafta gittim kilo tansiyon falan baktılar kan tahlili yaptılar bide 20.haftadan sonra gel dediler aşı için.haftaya giderim bende oda çıksın aradan

ay ben zaten yemek yiyemiyorum havalar sıcak canım hiç istemiyo.bıraksalar her öğün kafvaltı yaparım.ama haftada bir balık tavuk et yemeye çalışıyom ama fazlası hiç olmuyo ne edem yaaaaa

ben balık yiyemeyom yaa midem bulanıyoooo balık aklıma gelincee
ama kırmızı etin her türlüsünü yirim ben önceden de severdim
ama hamile kaldığımdan beri acayip düştüm ete kafamçokkarıştı

kızlar merhaba.....
bugün çok kötüyüm:a015: belimin ağrısı ve sol ayağıma basamamak beni çok zorluyor.... hadi onu geçelim işyerimde bi abimiz dün akşam vefat etmiş bugün sabah öğrendik.... çok iyi bir insandı çok üzgünüm... gerçekten çok üzüldümmafoldumbenmafoldumben

cnm başınız sağolsun ve geçmiş olsun.

bende oyle dikkat ede ede yemiyorum canim. eti zaten pek sevmem, aksamlarida domates, peynir. eti form kral sofrasi gibi geliyor valla. aslinda yediklerimizin cogu bizim gucsuz, kalsiyumsuz vs... kalmamamiz icin. bebek ihtiyacini aliyor zaten.

bak hala konuşuyo elimiz ayamız bağlı tabe çalışıyoz nann
cnm neden kreşe çok küçük gitti? benim de bakacak kimse yok zor olmadı mı?çok üzülüyorum ben bu duruma

canim, ogluma bir sene ucretsiz izinle evde kendim baktim. sonra ise donerken bakici olayina girmek istemedigim arti bakicak kimsem olmadigi icin krese verdim. en azindan toplu yer, zarar veremezler diye dusundum ve cok dogru bir karardi.

zor olmaz olur mu, oglum bir hafta ben uc ay agladim onu her krese biraktigimda. ama alisiyor insan, hatta bir sure sonra hersey daha guzel oluyor. cocuk kucuk yasta kalabaliga girmeyi ogreniyor, bagisiklik sistemi ilkokula gitmeden gelismis oluyor vs...

basiniz sagolsun canim.

bi çıtırtı duyuyonuzmu ben geldim oturduğunuz sandalyenin altından çıkıweririm iyi bakın oralara

ewimi yerleştirdim birazdan namzımı kılıp kızımı yedirecem uyutacam
accuk size bakem dedim

iteeekkkkkk nerdeysen çık ortaya yeter geçmişe baktığın nann
geldim kuzum oğluşumla güzellik uykusundan uyandık geldikzemuszemus
bi çıtırtı duyuyonuzmu ben geldim oturduğunuz sandalyenin altından çıkıweririm iyi bakın oralara

accuk size bakem dedim

heee çıtırtı senii çıkmasan şaşardım zatiiii.ayy karnımda acıktı yaw gel seni bi çıtırtatammcokacimcoook

ohhhh ya hangi doktorun dediğini yapcaz kafam almıyo

aman hele sen bol bol iç suyu sonra başına iş felan çıkarma
hayırlısıyla rahatsızlanmadan atlatırsın inşallah hamişliği

amin canım inşallah hepimizin sorunsuz geçer
sal dlmuhcuğum ben şidi aşıya gidip geliom görüşürüssss

hadi gıııı git gel bakalım bende haftaya gitceeeeem.görüşürük

ya bende önceden et yemezdim hala yiyemiyom ama haftada bir çok çok az yemeye çalışıyom.balık severim ben ama sıcaktada çekilmiyo.ne etcez anam 4 ay daha sıkcaz dişimizi bebişler için.:lepi:

başınız sağolsun canım sen yinede kendini çok üzmemeye çalıs

sen ne yapcan bu bel ağrısıyla yaa olmazsa azcık izin al yat dinlen biraz

kız benimde bakcak kimsem yok ve çalışcam doğumdan 6 ay sonra falan nasıl yaptın sen kreş olayını.

accuk size bakem dedim

bende diyom ne bu çıtırtı senmi geldin hoşgeldin anam

zerencim başın sağolsun canım.

geldim kuzum oğluşumla güzellik uykusundan uyandık geldikzemuszemus

heee çıtırtı senii çıkmasan şaşardım zatiiii.ayy karnımda acıktı yaw gel seni bi çıtırtatammcokacimcoook

bende acıktım ben kimi çıtırdatacam
kaydirigubbakcemile3
bak siz kaşınıyonuz acıktım felan deyince benimde aklıma yine yemek geldi ama bu sefer acıdım sizi söylemeyom yemek ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…