nannn kimin kocası burdaa şaka mı yapıyonuss?
Ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben size dimedim amaaaaaaa doktordan geliyorum Yağmurum Geliyoooooooonazar:
Doktor teyzemiz gayet sağlıklı herşey yolunda dedi doblere gidersiniz dedi sonrasında 395 gr olmuş ay ellerim titriyo yazarken yaa meğersem kızyaa erkek doktorlar diye göstermemiş:))))opuyorumnanaktan
Ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben size dimedim amaaaaaaa doktordan geliyorum Yağmurum Geliyoooooooonazar:
Doktor teyzemiz gayet sağlıklı herşey yolunda dedi doblere gidersiniz dedi sonrasında 395 gr olmuş ay ellerim titriyo yazarken yaa meğersem kızyaa erkek doktorlar diye göstermemiş:))))opuyorumnanaktan
Nazlıcım cnm çok sevindim :teytey::sm_cool: doğanın bide kızçe kardeşi olcak yanii yandı yağmurcuk abisi çektirmez inşallah :roflol: kıyamam ona been utanmış bugüne kadar amcalardan bizim oğlanlar amca falan tanımadı tabiii :roflol:
Aminn Zerencim aminn Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah..Sağlıkla alalım kucaklarımıza :1hug:gözün aydın canımhayırlı olsun... sağlıkla gelsin inşallah
nazlımm gözün aydın rabbime şükürler olsun demek kızımız geliyor hadi darısı itekin başına bir oglunuz vardı wanne gibi seninde ikincisi kız tabii önemli olan saglıklı olması...
ahaaaa bi gelin adayı daha :jeyyar:canım gözlerin aydınn
canımmmmmmm nazlımmmmm nasıl sevindim anlatama gözün aydın canım ya süper varllahi ..................
ARKADAŞLAR YARIN İTİBARIYLA YILLIK İZİNE CIKIYORUM ( çOK ŞÜKÜR ) 2.5 HAFTA YOKUM ALLAH İİZN VERİİRSE 6 TEMMUZ İŞ BAŞI .......
HEPİNİZ KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUMMMMMMM KENİDNİZE VE BEBEKLERİNİZE İYİ BAKIN LÜTFENNNNNNNalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hadeee beeeeee susun o zaman nannn vajina majina töbe töbe töbeeeee :kedi:itek'in kocişi bitanesi hiç yanlız koymazmış misafir olarak gelip takılıyo yanşış yapan olmasın diye :roflol:
canımmmmmmm nazlımmmmm nasıl sevindim anlatama gözün aydın canım ya süper varllahi ..................
ARKADAŞLAR YARIN İTİBARIYLA YILLIK İZİNE CIKIYORUM ( çOK ŞÜKÜR ) 2.5 HAFTA YOKUM ALLAH İİZN VERİİRSE 6 TEMMUZ İŞ BAŞI .......
HEPİNİZ KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUMMMMMMM KENİDNİZE VE BEBEKLERİNİZE İYİ BAKIN LÜTFENNNNNNNalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ay yanlışmı anlattım ben bölgeyi tarif etmek istedim karnınızın şiştigi yer var ya alt tarafı orada vajinanın üst kısmı oradan hareket oldu dalgalanır gibi sanki içten bir şey sürtünür de daha dogrusu siz biri sürtündügünde hissedersiniz ya ben onu içten hissettim bu bebgin hareketi olabilirmi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?