2009 Kasm Anneleri

gözün aydın canım hayırlı olsun... sağlıkla gelsin inşallah

ay yanlışmı anlattım ben bölgeyi tarif etmek istedim karnınızın şiştigi yer var ya alt tarafı orada vajinanın üst kısmı oradan hareket oldu dalgalanır gibi sanki içten bir şey sürtünür de daha dogrusu siz biri sürtündügünde hissedersiniz ya ben onu içten hissettim bu bebgin hareketi olabilirmi ..

nazlımm gözün aydın rabbime şükürler olsun demek kızımız geliyor hadi darısı itekin başına bir oglunuz vardı wanne gibi seninde ikincisi kız tabii önemli olan saglıklı olması...

canımmmmmmm nazlımmmmm nasıl sevindim anlatama gözün aydın canım ya süper varllahi ..................

ARKADAŞLAR YARIN İTİBARIYLA YILLIK İZİNE CIKIYORUM ( çOK ŞÜKÜR ) 2.5 HAFTA YOKUM ALLAH İİZN VERİİRSE 6 TEMMUZ İŞ BAŞI .......
HEPİNİZ KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUMMMMMMM KENİDNİZE VE BEBEKLERİNİZE İYİ BAKIN LÜTFENNNNNNNalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Valla bilemiyorum ama koruyacağına eminim abisinin gerisini hiç düşünmedim Rabbim hayırlısını nasip etsin ama bundan sonra düşüneceğim birtanem opuyorumnanaktan Utanmış yaa kadın doktor olunca tamam dedi net bir şekilde ama diyordum hep bu gidişimde öğrenicem diye sağlıklıyaa şükürler olsun Allah razı olsun gülüm senden çok tşk ederiz ŞenizŞeniz
gözün aydın canım hayırlı olsun... sağlıkla gelsin inşallah
Aminn Zerencim aminn Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah..Sağlıkla alalım kucaklarımıza :1hug:
nazlımm gözün aydın rabbime şükürler olsun demek kızımız geliyor hadi darısı itekin başına bir oglunuz vardı wanne gibi seninde ikincisi kız tabii önemli olan saglıklı olması...

Aminnnnnnnnnn mavişim aminnnn Evet oğluşum abisi zaten kız istiyordu Allahım gönlüne göre verdi sağlıkla gelsin dünyaya Yağmurumuz inşallah..Kim ne istiyorsa hep dedim isteyenin muradı olsun sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar sızden bır tanıdıgıma dua edermısınız ben cok ıcten edıyorum allahım ınsallah onuna en kısa zamanda annelık duygusunu tattırır cok ıstıyo lütfen kızlar allahım zehranında gönlüne göre ver bu sene oda hamıle kalsın dıye dua edın olurmu :Saruboceq:

ooohh iyi tatiller cnm dinlen bol bol.sende bebişine iyi bak opuyorumnanaktan

Canımsın canımmm çok tşk ederim ama sanırım göremeyeceğiz birkaç hafta seni öylemi???Özlüycez biz seni ama yaa:gitme:Sende çok iyi bak bebişlerine olurmu hem karnındakine hem yanındakine hepiniz Allaha emanetsiniz ŞenizŞenizŞenizŞeniz

nalızıcım gözün aydın canım senin utangaç kız sonunda gösterdi demekki adı gibi bereketli olsun canım izmire güzel bir kız geliyor desene

benım bir musterım vardı ben hamılelıkten felan konusunca oda benımde olmustu karnında ölmus sanırım ve 9 yıldır olmuyormus bende cok üzülmüştüm ve ıcımden hep aklım ageldıgınde dua ettım cok ıcten ısteyınce bırsey oluyo bence bırde biz hamıleyız ya kabul olur vedah asonbrakı geldıgınde de ona da dedım dayanamadım abla ınsallah allah gönlüne göre verır ama sen bu sene bence hamıle kalacaksın dedım ınsallah dedı am acok ümıtsızdı veeeeeeeeeeeeeee sımdı hamıle o konusmadan 20 sonra felan dun geldı mücdeyı verdı cok temız kalplısın dedı hıc kalabılecegımı düsünmüyordum dedı :lepi: o yuzden bırde zehra ablamın cok ıstıyorum hamıle olmasını

ewt cnm bebiş oo :teytey: bendede oluyo sanırım etrafında dönerken oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…