nalızıcım gözün aydın canım senin utangaç kız sonunda gösterdi demekki adı gibi bereketli olsun canım izmire güzel bir kız geliyor desene
ederiz tabe cicimm merak etme ben hamile kaldığımdan beri o kadar çok kişi için dua ettim ki çok şükür hepsi de hamle 6-7 yıldır olmayanlar tüp bebek deneyip olmayanlar hepsi hamile insanın başkasına duası daha çok tutuyo gaalba Allahım inşallah hayırlı sağlıklı bebişler verir rabbim boynu bükük koymasın kimseyi en tatlı meyve evlat derler kimseyi mahrum bırakmasın inşallah amiiiinnnkızlar sızden bır tanıdıgıma dua edermısınız ben cok ıcten edıyorum allahım ınsallah onuna en kısa zamanda annelık duygusunu tattırır cok ıstıyo lütfen kızlar allahım zehranında gönlüne göre ver bu sene oda hamıle kalsın dıye dua edın olurmu :Saruboceq:
inşallah gülüm inşallah yerim ben senin yağmurunu beeee nerdeyse yarım kilo olmuş nann maşallahhhh kızımıza beğendim bu gelini opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Canımsın Çok teşekkür ederim ebiscem hayırlı evlatlar olurlar inşallah sağlıkla:Saruboceq::Saruboceq::1hug:a.s.
ederiz tabe cicimm merak etme ben hamile kaldığımdan beri o kadar çok kişi için dua ettim ki çok şükür hepsi de hamle 6-7 yıldır olmayanlar tüp bebek deneyip olmayanlar hepsi hamile insanın başkasına duası daha çok tutuyo gaalba Allahım inşallah hayırlı sağlıklı bebişler verir rabbim boynu bükük koymasın kimseyi en tatlı meyve evlat derler kimseyi mahrum bırakmasın inşallah amiiiinnn
inşallah gülüm inşallah yerim ben senin yağmurunu beeee nerdeyse yarım kilo olmuş nann maşallahhhh kızımıza beğendim bu gelini opuyorumnanaktan
:kedi::kedi::kedi::kedi: Adıyla geldi biliyorsun gumuşum inşallah bereketiylede gelecek teyzesi..Hepimizin evladı bizlere şans getirsin Vatanımızada hayırlı evlatlar olsunlar bizlerede:Saruboceq::Saruboceq:İnşallah teyzesi yaa önce sağlıklı olsun sonra fıstık gelsin bakalım..Çok çok çok öperiz seniiiiiiŞenizŞeniz
ay nazlıcım çok sevindim ben sana demiştim prenses saklı içinde diyee...
Allah sağlıklı sıhhatli mutlu bir şekilde kucağımıza aldığımız kokladığımız günleridee göstersin
Sabah bir acıyla uyandım tam karnımda, eşim apar topar hastaneye götürdü. Herneyse sonuc olarak bende göbek fıtığı varmış o ortaya çıktı amma hazır hastaneye gitmişken birde ayrıntılıya girelim dedik ve benim Zilli kızım turp gibi çıktı.
Yarına asıl doktorumdan randevum var onada gidecegim, orada birdaha ayrıntılı yapıtırıcam ama artıkın gönlümüz coooooook rahat:))
Sabah bir acıyla uyandım tam karnımda, eşim apar topar hastaneye götürdü. Herneyse sonuc olarak bende göbek fıtığı varmış o ortaya çıktı amma hazır hastaneye gitmişken birde ayrıntılıya girelim dedik ve benim Zilli kızım turp gibi çıktı.
Yarına asıl doktorumdan randevum var onada gidecegim, orada birdaha ayrıntılı yapıtırıcam ama artıkın gönlümüz coooooook rahat:))
martcım geçmiş olsunn kız ne olucak göbek fıtığınn tedavi falan
kızın turp gibiymiş maşallah perensesee çok sevindimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?