pardon yazmamışım :)) erkek dedi nesli
ama bebeğimin eşi halen aşağıda ve bana sen sezeryan doğum yapabilirsin dedi((
kız benimde bakcak kimsem yok ve çalışcam doğumdan 6 ay sonra falan nasıl yaptın sen kreş olayını.
ben de öle yapcam heralde kreş alana kadar en azından annem gelir izin mizin idare ederiz de inş. iyi bi kreş buluruz
burada bi kaç yorum okudum canım çok sıkıldı bebeklere kimse bakmıyo ağlaya ağlaya duruyorlar aç kalıyolar derdini de anlatamıyo falan yazmışlar çok üzüldüm :çok üzgünüm:
Ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben size dimedim amaaaaaaa doktordan geliyorum Yağmurum Geliyoooooooonazar:
Doktor teyzemiz gayet sağlıklı herşey yolunda dedi doblere gidersiniz dedi sonrasında 395 gr olmuş ay ellerim titriyo yazarken yaa meğersem kızyaa erkek doktorlar diye göstermemiş:))))opuyorumnanaktan
merhaba kızlar bugün dr a gittik
herşeyimiz normal Allaha şükürler olsun zemuszemus
cinsiyeti öğrendik geldik yarında ankaraya gidiyoruz hayırlısıylan
pardon yazmamışım :)) erkek dedi nesli
ama bebeğimin eşi halen aşağıda ve bana sen sezeryan doğum yapabilirsin dedi((
canlarim, benim oglum 2000 dogumlu. dogdugu sene nedense tv'de surekli bakici siddeti haberleri cikiyordu, belki hatirlarsiniz onlari. 1 sene disimi siktim, oturup kendim baktim tum ilklerini yasadim. ama ise donme vakti gelince ve haberlerde bu kadar bakici haberi seyredince, benim evimde, benim oglumla yabanci bir kadin aksama kadar yalniz kalamaz dedim. gozumu kirpmadan krese verdim. nede olsa orasi bir ticarethane, toplu cocuk var, birsey yapamazlar diye dusundum ve dusundugum gibi oldu. baslarda krese birakmak gercekten zordu ama sonra alistik. cok dogru bir karardi.
bakici olayi tamamen sans. iyi bir kadin cikacakta guzelce bakacak. ikincide ne yaparim bilmiyorum. yine 1 sene yada 1 seneye yakin evde olurum zaten. ondan sonra iyi birini bulmak istiyorum ki oglumda okuldan gelince evde biri olsun. oglumda goz kulak olur zaten. bakalim o gunler bi gelsin de.
hadeee beeeeee susun o zaman nannn vajina majina töbe töbe töbeeeee :kedi:
nedem datlumm aşı bitmiş haftaya kaldı babalar günü için babamıza hediye aldık ikitane içinede not yazdık bide oğlumun coraplarından koyduk babamızı beklioz bugünden vercezzz dayanamıozzzz
aşkım ufak şeyler bi kot aldık bi tshort iksini ayrı paketledim birine babalr günün kutlu olsun babacım seni cok seviyorum sana dokunmak için sabırsızlanıyorum oğlun yazdım
birinede seneye bu özel günde sıcacık ve güvenli kollarında olmak en cok istediğim sey baba seni şimdiden çok seviyorum oğlun yazdım bide ağladım hahahahaha
ayyyyyyyy deliiiiii ağladın ha.ay yok çok güzel yapmışın canııııııııım.ay yerim ben senin oğlunu oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?