biliomusun ii oldu bu hamileik ben hiç ağlamazdım annemi kaybettiğimde bile buz kesilmiştim ağlamamıstım şimdi saklamdan herseye ağlıom cok süper bieş böle ağlamak allah kötü şeylere ağlatmasın bide benim bu birine aldığım ilk babalar günühediyesi cok özel cünkü ben babamla büyüümedim ve sonra tanıstıgımızdada birbirimizden pek hoslanmadık işte böleeeeeeeeeeee
kıııııııııııız benimde birine aldığım ilk babalar günü hediyesi olcaaaaaaaak.üzülme canım amaaaaaaan içinden ne zaman geliyosa ağla boşveeeeeeer.bende çok sulugözümdür herşeye ağlarım ama hamilelikten değil yıllardır böyle beni deli ediyo bu huyum çok sinir bozucu.ayyyyy canım annem beni çok nazlı büyüttü şimdide en ufak şeyde ağlıyom ayyyyyyyyy çocuk gibiyim yaaaaaa.belki yaşımdan kaynaklanıyodur bilmemki.allah acı keder göstermesin ona ağlatmasında
dilmuh kacına dio doktor sana dogumu yakınız senle
geniş bi aralık verdi 29 ekim 9 kasım arası ben kasımda bekliommmm
he canım ya kasımdda gelecekse 9 kasımda gelsin istioz evlilik yıldönümümüzzzzzz oğluşunmu var seninde
desene senle benim oğlan aynı zamandda da gelebilirler bakarsın aynı gün doğuma giderissssssssssss zaman azalıooo
kızlar naber.nasılsınız........
ay olurmu olur.yaaa azalıyo zaman dimi.ben çok sabırsızım her zaman.bakalım bu 9 ayı nasıl geçircemopuyorumnanaktan
kız dilmuh ne 9 ayı yarısına geldik neredeyse yavvvvvvv
ay senmi benmi bende cok sabırsızım yaaa meraktan ölüommmm
boncukx hosgeldin
ya kızlar ben bugün iki ayrı doktora gittim ikiside cinsiyet için bişey demedi.ama bana daha önce üç ayrı dr baktı %90 kız demişti zaten.ama hala % 100 ne olduğu belli değil.
sen ne zaman gittin en son doktora.ben dün gittim aman allahım kıpır kıpır utanmasam çığlık atcaktım.baktıkça aaaaaaaaa deyip duruyom.aaa hareket ediyo aaa ne yapıyo baksana diyom kocişe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?