2009 Kasm Anneleri

kıııııııııııız benimde birine aldığım ilk babalar günü hediyesi olcaaaaaaaak.üzülme canım amaaaaaaan içinden ne zaman geliyosa ağla boşveeeeeeer.bende çok sulugözümdür herşeye ağlarım ama hamilelikten değil yıllardır böyle beni deli ediyo bu huyum çok sinir bozucu.ayyyyy canım annem beni çok nazlı büyüttü şimdide en ufak şeyde ağlıyom ayyyyyyyyy çocuk gibiyim yaaaaaa.belki yaşımdan kaynaklanıyodur bilmemki.allah acı keder göstermesin ona ağlatmasında

ne güzel bizim babalarımız olmadı ama biz cocuklarımızı babalarına bağlı yapalım demi canımmmmmmmmmmm mucxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

geniş bi aralık verdi 29 ekim 9 kasım arası ben kasımda bekliommmm

kız bu bebişlerin canı ne zaman isterse o zaman gelecekler.ama bana 3 kasım demişti sonra kasım başı dedi.dur bakalım kimler doğurcak önce.ayyyy doğuran gelir yazar buraya.anaaaaaaam hayırlısıyla gelsin o günler.a.s.

he canım ya kasımdda gelecekse 9 kasımda gelsin istioz evlilik yıldönümümüzzzzzz oğluşunmu var seninde

he canım ya kasımdda gelecekse 9 kasımda gelsin istioz evlilik yıldönümümüzzzzzz oğluşunmu var seninde

aaaaa ne güzel.bende eskiden hep bebişim boğa burcu olsun derdim bende kocişte boğayız oda boğa olsun isterdim ne olacaksa işte.ama evlilik yıldönümü güzelmiş.hadi bakalım hayırlısı.benim oğluş geliyo ya.

desene senle benim oğlan aynı zamandda da gelebilirler bakarsın aynı gün doğuma giderissssssssssss zaman azalıooo

ya kızlar ben bugün iki ayrı doktora gittim ikiside cinsiyet için bişey demedi.ama bana daha önce üç ayrı dr baktı %90 kız demişti zaten.ama hala % 100 ne olduğu belli değil.

ay senmi benmi bende cok sabırsızım yaaa meraktan ölüommmm

boncukx hosgeldin

sen ne zaman gittin en son doktora.ben dün gittim aman allahım kıpır kıpır utanmasam çığlık atcaktım.baktıkça aaaaaaaaa deyip duruyom.aaa hareket ediyo aaa ne yapıyo baksana diyom kocişe.

ya kızlar ben bugün iki ayrı doktora gittim ikiside cinsiyet için bişey demedi.ama bana daha önce üç ayrı dr baktı %90 kız demişti zaten.ama hala % 100 ne olduğu belli değil.

kız seninki kızdır o zaman %90 dedilerse.valla ben 16.haftamda öğrendim.hayırlısı olsun bacım az daha sabret gıııııı

çok iyiyim canlarım.kızlar ben bugün ne aldım biliyormusun.mevlüt elbisesi diye bişey varmış ben ilk defa duydum böyle tüllü falan süslü püslü çok şeker ya.kız için ama benim 10 güne kadar 4 boyutlum var.o zaman bi değişiklik olursa cinsiyette değişim yapacaklarmış.yaaaaaaaaaaa çok şeker yaaaaaaaa...

sen ne zaman gittin en son doktora.ben dün gittim aman allahım kıpır kıpır utanmasam çığlık atcaktım.baktıkça aaaaaaaaa deyip duruyom.aaa hareket ediyo aaa ne yapıyo baksana diyom kocişe.

ayın 4 nde gittim şekerim benimki amuda kalkmıstı :))))

boncuk ben cinsiyeti 4nde öğrendim yani 19 hafatm bitiodu düşün önce bi doktor kız demişti hadi be demiştim cünkü yolda gören bile bana oğlun olacak diodu ve oğlan oldugunu ögrendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…