2009 Kasm Anneleri

aaaaa benim gördüşüm elbise.o mevlüt elbisesimiymiş aaaaa daha neler öğrencez bakalım.ilk defa duydum bu erkekler içinde papyonlu falan dimi şeker.ayyyyyy yerim onu beeeeen

hayırlı olsun canım ama acele etme kendini hazrılama ya erkek olursaaaaaaaaaaaaaa

bi site buldum kızlar acaip ucuzzzzzzzzzzzzz tulumlar penye battaniyeler ben aldım bi kaç parca cokta güzeller bebelove marka aldıklarım zaten bebekler cabucak büyüyo bakmak istermisiniz siteye

bi site buldum kızlar acaip ucuzzzzzzzzzzzzz tulumlar penye battaniyeler ben aldım bi kaç parca cokta güzeller bebelove marka aldıklarım zaten bebekler cabucak büyüyo bakmak istermisiniz siteye

ben isterim.bu arada bende eminönünde bi dükkan keşfettim oradan aldım baya bişey.toptan satıyo adam ama biz aldık valla baya ucuzdu.bide bu siteye bakalım gııııııı

evet benim aldığımda bebelove evet o dediklerinden erkeklerinkide papyonlu işte onlar.....çok tatlı dilmuhcum yaaa bi görsen ye onu yeeeee.valla durup durup bakasım geliyoo...........

kız ben almana demiom ama kıza sartlama kendini bakarsın pipisi vardırrrrr üzülme sonra

valla nehrivercim haklısın.aslında bende senin düşündüğünü düşünüyorum sonra da aman sağlıklı olsunda ne olursa olsun deyip kendimi frenliyorum..........

dilmuh bende acamıom steyi sabah acılıodu ama simdi ne oldu anlamadım

boncuk kesinlikle hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar kız erkek hiç farketmezz

dilmuh bende acamıom steyi sabah acılıodu ama simdi ne oldu anlamadım

boncuk kesinlikle hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar kız erkek hiç farketmezz

neyse sonra bakarız.
ayrıca kesinlikle haklısın sağlıkla gelsinde ne olarak nasıl gelmiş önmeli değil.rabbim herkesin bebişini bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…