wanne bu saatlerde gitme pazar tam sıcakta gidiyorsun kuzum sende..aman uzan biraz.
Wanna canım asebam dikkat edin bu ayların özelliklerinde bile var kasılmalar doğum yada başka birşey sanmayın genişleme esneme oluyor diyor bütün yazılarda...Ani kramplar bacak ağrıları ve başlayan bel ağrıları yoğun bir şekilde hissedilecek..
canım geçmiş olsun...bende geçenlerde hastane dönüşü yolda yaşadım onu... tansiyonun düşmüş olabilir... ayaklarını yukarda tutup uzan biraz
sağol canım önemli değildir diye düşünüyorum ama aklıma takılıyo
hadi önemli bişeyse bebişime bişey olduysa diye
vallahı dün pazar vardı evin önünde hemde inemedim kociş gidip
bir iki bişeler aldı lazım olursa manava giderim dedim vallahi
geçmişi okuycam diyee seni kaçırdım iyi mi adamım
herbişey normal çıktı maşallahh
yalnız bebiş tersmiş yaa
makat gelişi yazıyoo
döner mi dedim döner dedi ya dönmezse netceez sezeryan mı olcaak? :1shok:
ay kızlar okuyamadım geçmişi.doktora giden varmıydı bugün
kızlar ben yarın sabah erkenden gidiyorum çanakkaleye... :gitme: hepiniz allaha emanet olun... bebişlere ççoookkk çookk iyi bakın... opuyorumnanaktan sizi çok özlicemmmm....geldiğimde umarım beni unutmamış olursunuz kaldığımız yerden devam ederiz....hoşçakalııınnnnnnnnn.............
(3 gündür hiç oturmadım koşturup duruyorum geçmişi de okuyamadım hiç....)
dilmih, ben cileklerimi yikadim, ayikladim, sekerledim sabaha kaynaticam insallah.kaydirigubbakcemile3
selam kızlar daha öncede söylemiştim çorluya gidecem deyüüü şimdi çıkıyom gidiyom 10 gün kalıcam hepicinizi öptüm beni sakın unutmayın haaaaa
hadi canım allah yolunu açık etsin.dikkat et kendine gıııı
ühüüüüüüüühemen hemen 10 gün sonra gidiyom diye yapamıyoooooom.neyse gelir senden alırım bi tabak olurmu gııııııı.vana gidince bende yapcam işte ohhhhhhhhhzemuszemus
selam kızlar daha öncede söylemiştim çorluya gidecem deyüüü şimdi çıkıyom gidiyom 10 gün kalıcam hepicinizi öptüm beni sakın unutmayın haaaaa
niye olmasin. ama sana degil bebise vericem o receli.kaydirigubbakcemile3
slm kızlar akşam dr a gittim haftaya gidecektim ama ağrılarım olunca korktum erken gittim
3 lü testimizi verdik salıya alacağız inşallah güzel sonuçlar olur
veeeeeeeeeeeeeeee oğluşum geliyormuş dr teyzemiz tam göremedi
erkeğe benziyo haftaya geldiğinde yine bakarız dedi
slm kızlar akşam dr a gittim haftaya gidecektim ama ağrılarım olunca korktum erken gittim
Kartanesi cnm gözün aydın her dakka dönüyo bebişler olmaz bişe o zamana kadar on kere döner yaav.
Çıtırtıım güle güle git gel..unigue sende cnm
Bu sizin girdiğiniz ayrıntılı ultrason benim doktorumun her ay baktığı alet bence,çünkü hem siyah beyazı var,hem 3 boyutlusu hemde 4 boyutlusu.Vede en son gidişimde kalp kapakcığı,kalp duvarları,beyinciği vb.tüm organlarının tek tek bakıp normal olduğunu söyledi.Sizin girdiğinizde böle bişe değilmi.
benim rutin kontrol icin gittigim doktorumun ultrason aleti pek iyi degil. ben pek birsey anlamiyorum, kendi bakip iyi diyor, olcumlerini yapiyor.
ama pazartesi girdigim ultrasonda herseyi cok daha net gordum. ara sirada 4 boyutluya gecip bebegi daha net gorduk.opuyorumnanaktan
ama senin doktorunun ultrasonu boyleyse cok sanslisin. her istediginde 4 boyutlu gosteriyor mu sana?
evet cnm önce siyah beyaz ama net bi ekrandan bakıyoruz sonra bebişi yuvarlağa alıp renkli olarak inceliyoruz ve her seferindede cd veriyor :teytey: sanırım çok sanslıyım kaydirigubbakcemile3 o yüzden dr.bana ayrıntılı falan die bahsetmedi cnm heralde
ayy giden gidene heeekızlar ben geldim siz gitmişsiniz yaaaaaaa.kocişi şimdi işe gönderdim bu arada doktorumlada konuştum ayrıntılı ultrason ve şeker yükleme testimi haftaya yapıyoruz.veee ben bu ayın sonunda vanlı oluyorum.artık tarih hemen hemen belli bu ayın 29-30 falan gidişimiz.
aaa o ne biçim söz balımm unutulur musun sen hiiiçkızlar ben yarın sabah erkenden gidiyorum çanakkaleye... :gitme: hepiniz allaha emanet olun... bebişlere ççoookkk çookk iyi bakın... opuyorumnanaktan sizi çok özlicemmmm....geldiğimde umarım beni unutmamış olursunuz kaldığımız yerden devam ederiz....hoşçakalııınnnnnnnnn.............
(3 gündür hiç oturmadım koşturup duruyorum geçmişi de okuyamadım hiç....)
anaaa bu da gidiyoooselam kızlar daha öncede söylemiştim çorluya gidecem deyüüü şimdi çıkıyom gidiyom 10 gün kalıcam hepicinizi öptüm beni sakın unutmayın haaaaa
abouwww bi oğlan dahaaaslm kızlar akşam dr a gittim haftaya gidecektim ama ağrılarım olunca korktum erken gittim
Kartanesi cnm gözün aydın her dakka dönüyo bebişler olmaz bişe o zamana kadar on kere döner yaav.
Çıtırtıım güle güle git gel..unigue sende cnm
Bu sizin girdiğiniz ayrıntılı ultrason benim doktorumun her ay baktığı alet bence,çünkü hem siyah beyazı var,hem 3 boyutlusu hemde 4 boyutlusu.Vede en son gidişimde kalp kapakcığı,kalp duvarları,beyinciği vb.tüm organlarının tek tek bakıp normal olduğunu söyledi.Sizin girdiğinizde böle bişe değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?