2009 Kasm Anneleri

wanne bu saatlerde gitme pazar tam sıcakta gidiyorsun kuzum sende..aman uzan biraz.

canim, gideyimde aksama yemeklik birseyler ayarlayayim dedim. aman bir daha mi, gonderirim esimi.

aman Allah korusun nazlicim. sabaha kadar adet sancisi gibi hafif hafif sizladi kasiklarim. aksama kadar da hic oturmadim, simdi oturunca sanki yine agriyor. yorgunluktanda olabilir belki.

canım geçmiş olsun...bende geçenlerde hastane dönüşü yolda yaşadım onu... tansiyonun düşmüş olabilir... ayaklarını yukarda tutup uzan biraz

canim demesi ne kadar kolay ama pazardan geldigimden beri yeni oturdum valla. kim yapacak isi gucu.mafoldumben

Insallah onemli birsey degildir canim. Rabbim hepimizin kuzularini korusun insallah. ama insan yinede korkuyor hemen. dun gece sabaha kadar elim karrnimda dua ettim. dua ederken arada uykuya daldiklarimla duruyorum, sersem gibiyim. hayirli haberlerini bekliyorum.

gozun aydin canim. bebegin durusu icin daha cok erken. daha 100 kere donup pozisyon degistirir o. benim oglan 32. haftada makat gelisi gorunmustu, o saatten sonra bir daha da donmedi, ama son anda bile donenler var.

selam kızlar daha öncede söylemiştim çorluya gidecem deyüüü şimdi çıkıyom gidiyom 10 gün kalıcam hepicinizi öptüm beni sakın unutmayın haaaaa

hadi canım allah yolunu açık etsin.dikkat et kendine gıııı
dilmih, ben cileklerimi yikadim, ayikladim, sekerledim sabaha kaynaticam insallah.kaydirigubbakcemile3

ühüüüüüüüühemen hemen 10 gün sonra gidiyom diye yapamıyoooooom.neyse gelir senden alırım bi tabak olurmu gııııııı.vana gidince bende yapcam işte ohhhhhhhhhzemuszemus

selam kızlar daha öncede söylemiştim çorluya gidecem deyüüü şimdi çıkıyom gidiyom 10 gün kalıcam hepicinizi öptüm beni sakın unutmayın haaaaa

hadi sanada iyi yolculuklar bacım.gııııııııı herkes gezmeye gidiyo.anaaaaaaam hadi gezin bakalım benim yerimedeeeeeeeee

niye olmasin. ama sana degil bebise vericem o receli.kaydirigubbakcemile3

slm kızlar akşam dr a gittim haftaya gidecektim ama ağrılarım olunca korktum erken gittim
3 lü testimizi verdik salıya alacağız inşallah güzel sonuçlar olur
veeeeeeeeeeeeeeee oğluşum geliyormuş dr teyzemiz tam göremedi
erkeğe benziyo haftaya geldiğinde yine bakarız dedi

Kartanesi cnm gözün aydın her dakka dönüyo bebişler olmaz bişe o zamana kadar on kere döner yaav.
Çıtırtıım güle güle git gel..unigue sende cnm

Bu sizin girdiğiniz ayrıntılı ultrason benim doktorumun her ay baktığı alet bence,çünkü hem siyah beyazı var,hem 3 boyutlusu hemde 4 boyutlusu.Vede en son gidişimde kalp kapakcığı,kalp duvarları,beyinciği vb.tüm organlarının tek tek bakıp normal olduğunu söyledi.Sizin girdiğinizde böle bişe değilmi.

Gözün aydın cnm bir oğluşumuz daha geliyoo :teytey: ^lü testimizde normal çıkar rahat ol cnm opuyorumnanaktan

gozun aydin canim.

eee agrilar icin ne dedi.

benim rutin kontrol icin gittigim doktorumun ultrason aleti pek iyi degil. ben pek birsey anlamiyorum, kendi bakip iyi diyor, olcumlerini yapiyor.

ama pazartesi girdigim ultrasonda herseyi cok daha net gordum. ara sirada 4 boyutluya gecip bebegi daha net gorduk.opuyorumnanaktan

ama senin doktorunun ultrasonu boyleyse cok sanslisin. her istediginde 4 boyutlu gosteriyor mu sana?

evet cnm önce siyah beyaz ama net bi ekrandan bakıyoruz sonra bebişi yuvarlağa alıp renkli olarak inceliyoruz ve her seferindede cd veriyor :teytey: sanırım çok sanslıyım kaydirigubbakcemile3 o yüzden dr.bana ayrıntılı falan die bahsetmedi cnm heralde

oooo, valla cok sanslisin. zaten her seferinde detayliya giriyorsun sen. ayrica gitmene gerek yok ki. benimde her seferinde gozlerim ses bes oluyor secicem diye.-tatlicadiarzu-

slm kızlar nasılsınız sizlere bişey sormak istiyorum eşimle kızıma isim bulduk mina nasıl sizce...

günaydıın kızlaaaarrr
işteyim sabahın seherinde
ve kahvaltımı ediyoomm
şimcik geçmişe dönelim ve nolmuş ne bitmiş öğreneliim
bu arada mina çok hoş isimmiş bircancıım ben de koyemmiii

ayy giden gidene heee
ben 1 ay sonra olcam şeker yüklemeyi dr. ööle dedii
aaa o ne biçim söz balımm unutulur musun sen hiiiç
çabuk git gel tamammı yevruum
anaaa bu da gidiyooo
yolun açık olsun seni nasıl unutalım nan kim aşerdirecek burdaki hamşcaağızlara lmaz:
abouwww bi oğlan dahaaa
valla napsak ta kasımda oğlanları geçemiyeceyükk
hayırlı olsun şekercimm

hee ondan muredaacım ama aslında ayrıntılı ultrasonda cihaz farklı diil sadece radyoloji uzmanı bakıyor
yani oradaki asıl faktör dr.muş hani en ufak bişeyi görebilmesi açısından
seninki de zaten tüm organlara bakmış aynı bizim de öle oldu iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…