2009 Kasm Anneleri

günaydın kartanem, günaydın kızlarr :))

helallik almadan gitmeyem dedim, maazallah sonra sınav kötü falan geçer-tatlicadiarzu-

ben bu gun giremem daha kahvaltı ettiğim için yazabiliyom çunku farklı bi masada çalışazaam ve işler berbatttttttttt yoğun yauw neyseki cumaaaaaaaaaaaaaaa :jeyyar:

gözün aydın canım hayırlı olsun benim bebişte her ay farklı şekilde karşılıyo
geçen ay ayaklar havadaydı bu ayda secde de gimin di
yerlerinde durmuyorlar ki

hadi gözün aydın canım bekle bakim nazlı bebişini

seni unuturmuyuz canım yaaa sende çok iyi bak yiğenimize iyi tatiller canım opuyorumnanaktan

selam kızlar daha öncede söylemiştim çorluya gidecem deyüüü şimdi çıkıyom gidiyom 10 gün kalıcam hepicinizi öptüm beni sakın unutmayın haaaaa
güle güle gıı çok yime oralarda da iyi tatiller

Gözün aydın cnm bir oğluşumuz daha geliyoo :teytey: ^lü testimizde normal çıkar rahat ol cnm opuyorumnanaktan
sağol canım bi erkek geliyo gibi dedi dr teyzemiz hayırlısı olsun

gozun aydin canim.

eee agrilar icin ne dedi.
sağolasın canımm
ağrılar için olabilir dedi rahim büyümesinden oluyormuş
bi problem yok herşey yolunda dedi
ayy bebişimi görünce rahatladım vallahi

ohh ne güzel sen her ay giriyomuşsun zati ne diye istesin şanslısın vallahi

abouwww bi oğlan dahaaa
valla napsak ta kasımda oğlanları geçemiyeceyükk
hayırlı olsun şekercimm
sağol canım net sölemedi ama erkeğe benziyomuş

günaydın kartanem, günaydın kızlarr :))

helallik almadan gitmeyem dedim, maazallah sonra sınav kötü falan geçer-tatlicadiarzu-
günaydın canımm başarılar dileriz sınavında opuyorumnanaktan

gunaydınn
aseba gıı oğluş mu geliooo
hee gıı erkekim geliyooo kaydirigubbakcemile3

günaydın kasım anacıkları hepiniz iyisinizdir umarım
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
acep biz kimin kızını alsak oğluşuma CADIARZU

asebam sağol kuzum benim ...
ama karnıma çok sersem bi ağrı girdi, taş gibin oldu.. vazgeçtim gitmekten, bütünlemesine giricem artık fisfisfis

slm kızlar nasılsınız sizlere bişey sormak istiyorum eşimle kızıma isim bulduk mina nasıl sizce...

çok güzel bi isim canım benim de kızım olsaydı
Mina Liva Alya ve Serra isimleri aklımdaydı ama artık erkek ismi bulacaaam
ben hep kız isimlerine bakıyodum emme:kedi:

Günaydınn Fıstıklar

Öğleden sonra burada olmayacağım hepinizi bi öpeyim dedim.. a.s. a.s.a.s.

Buda fındık içlerine a.s. a.s. a.s.

Asebammm gözün aydın birtanemmm yerim ben oğluşunu a.s. a.s.

Bu arada bayağı bir kişi tatile gidiyor hepinize hayırlı yolcuklar olsun inşallah..Sizleri neden unutalım kii çok özlüycez a.s. a.s. a.s.

asebam sağol kuzum benim ...
ama karnıma çok sersem bi ağrı girdi, taş gibin oldu.. vazgeçtim gitmekten, bütünlemesine giricem artık fisfisfis

canım yaa geçmiş olsun sen sınava girene kader geçmezmiydi acep
neyse hayırlısı olsun bütte verisin inşallah opuyorumnanaktan

Günaydınlar:))))
Dün gercek dr muza gittik, adama hem ikili hemde üçlü sonuclarımı gösterdim, bunlarda telaslanacak hiçbir durum söz konusu degil dedi. Sonrasında tekrar ayrıntılıya girdim yine herseysi normal cıktı kızımın. Dr bize sonuclarımın cok iyi ve normal olduğunu, elbette yinede her daim bir risk olduğunu ama bu riskin her bebek için gecerli olduğunu söyledi. Yani anlayacagınız kabus dolu 5 haftanın sonuna gelmiş bulunuyorum:)
Tabiiki hala endişelerim var ama bunlar hep dediğim gibi sabretmeyi öğrenmek için Allahın bize verdiği düşünceler, Onlar sadece Allahın izniyle kızımı sapasağlam kucagıma aldığımda bitecek:)

günaydın güzel Yağmur un annesi zemuszemus
sağol canım bende değerlendirme yapıyom acaba hanginizin kızını alsak oğluşuma diye kaydirigubbakcemile3
(dr tam görmedi yaa haftaya gittiğimizde de kız dermiş :roflol: :roflol: ne komedi olur ama)
hayırdır canım öğlen gezme mi var yoksa

Bu arada dün eşimle hazır dışarı çıkmışken kızımız için park yatak ve bebek arabası baktık. Aranızda bebek arabası konusunda bilgisi olan varmı???? Çok pahalı birsey almak istemiyorum burası için, sonucta hem burada hem Türkiyede almak durumundayım ve güzelini Türkiyede alacagım. Eşimle bir türlü karar veremedik, sizce bebeğin ilk 6 ayında bebek arabası kullanılıyormu yoksa ana kucagı yeterli olurmu?

Gözün aydın martcım çok sevindim Rabbim bu mutluluğunun tamamnına erdirsin o riskler artık herzaman herkezde var Allahım korusun hepimizi bebeklerimizide a.s. a.s.

Evet canım yaa kardeşlerimle bir günümüz vardı 6 kişiydik bu gün onun sonuncusu oraya gideceğim çocuklarda eğleniyor iyi oluyor opuyorumnanaktan Oğluşuna kız bakıyon demekk:kedi: tam görememiş dur biz bi bekleyelim bakalım emin olalımm oğluşundan ondan sonra dediğin gibi birde kız olur bak sen ozaman kaydirigubbakcemile3

Ben çıkıyorum Asebam güzeller güzeli tatlı annem kocaman öperim seni 1 saat kadar işim var gelebilirsem görüşürüz canım..Kendine ve bebeğine çok iyi bak olurmu Martım Neslim sizide Öptümm ..Benden sorna gelen herkezide öptümŞenizŞeniz

gözün aydın hayırlı olsun
tabi ki drlar ne kadar iyi desede hep aklımızda bi endişe oluyo
inşallah hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız sağlıklı olarak:Saruboceq:

güle güle kuzucuğun annesi iyi bakın kendinize
iyi eğlenin oğluşun ve kızınla Şeniz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn en güzel kasım anneleri vede en en en en tatlııııııııııııı minik prensesleri ile prensleri hepinize kocamannnnnnnnnnnnnn kucak dolusu öpücüklerrrrr opuyorumnanaktan

kıslar yaaa benim oğluşun kilosuna 217 dedi sani dr acep tontiş mi olacek bizim ki kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…