gözün aydın canım hayırlı olsun benim bebişte her ay farklı şekilde karşılıyogeçmişi okuycam diyee seni kaçırdım iyi mi adamım
herbişey normal çıktı maşallahh
yalnız bebiş tersmiş yaa
makat gelişi yazıyoo
döner mi dedim döner dedi ya dönmezse netceez sezeryan mı olcaak? :1shok:
hadi gözün aydın canım bekle bakim nazlı bebişinikızlar doktora gittim geldım.eşim aradı tahlılleri gösterdinmi diye.hayır diyince azarı yedim.hemen doktorun yanına koştum..şükür bişi yok kızlar.doktor antibiyotık verilecek bi durum yok dedi.ara ara gene bakalım idrar enfeksıyonu ne durumda diye dedi..
kan uyuşmazlığı ile ilgilitest vermişti ondada sorun yok dedi....
ultrasonda baktı bebişimmm gene bacakları kapalı kafasınıda eğmiş biraz hareket etti ama yok göstermedı gene.doktor beklıcez çok nazlı bu dedi...zemuszemus ayy canım bebişimm yaa
buarada KARTANESİ VE EBİSCE canım herseyın yolunda olmasına çok sevındımm..hayırlısıyla kucağımıza alıcaz bebişleriii
seni unuturmuyuz canım yaaa sende çok iyi bak yiğenimize iyi tatiller canım opuyorumnanaktankızlar ben yarın sabah erkenden gidiyorum çanakkaleye... :gitme: hepiniz allaha emanet olun... bebişlere ççoookkk çookk iyi bakın... opuyorumnanaktan sizi çok özlicemmmm....geldiğimde umarım beni unutmamış olursunuz kaldığımız yerden devam ederiz....hoşçakalııınnnnnnnnn.............
(3 gündür hiç oturmadım koşturup duruyorum geçmişi de okuyamadım hiç....)
güle güle gıı çok yime oralarda da iyi tatillerselam kızlar daha öncede söylemiştim çorluya gidecem deyüüü şimdi çıkıyom gidiyom 10 gün kalıcam hepicinizi öptüm beni sakın unutmayın haaaaa
sağol canım bi erkek geliyo gibi dedi dr teyzemiz hayırlısı olsunGözün aydın cnm bir oğluşumuz daha geliyoo :teytey: ^lü testimizde normal çıkar rahat ol cnm opuyorumnanaktan
sağolasın canımmgozun aydin canim.
eee agrilar icin ne dedi.
ohh ne güzel sen her ay giriyomuşsun zati ne diye istesin şanslısın vallahievet cnm önce siyah beyaz ama net bi ekrandan bakıyoruz sonra bebişi yuvarlağa alıp renkli olarak inceliyoruz ve her seferindede cd veriyor :teytey: sanırım çok sanslıyım kaydirigubbakcemile3 o yüzden dr.bana ayrıntılı falan die bahsetmedi cnm heralde
sağol canım net sölemedi ama erkeğe benziyomuşabouwww bi oğlan dahaaa
valla napsak ta kasımda oğlanları geçemiyeceyükk
hayırlı olsun şekercimm
günaydın canımm başarılar dileriz sınavında opuyorumnanaktangünaydın kartanem, günaydın kızlarr :))
helallik almadan gitmeyem dedim, maazallah sonra sınav kötü falan geçer-tatlicadiarzu-
hee gıı erkekim geliyooo kaydirigubbakcemile3gunaydınn
aseba gıı oğluş mu geliooo
slm kızlar nasılsınız sizlere bişey sormak istiyorum eşimle kızıma isim bulduk mina nasıl sizce...
asebam sağol kuzum benim ...
ama karnıma çok sersem bi ağrı girdi, taş gibin oldu.. vazgeçtim gitmekten, bütünlemesine giricem artık fisfisfis
Günaydınn Fıstıklar
Öğleden sonra burada olmayacağım hepinizi bi öpeyim dedim.. a.s. a.s.a.s.
Buda fındık içlerine a.s. a.s. a.s.
Asebammm gözün aydın birtanemmm yerim ben oğluşunu a.s. a.s.
Bu arada bayağı bir kişi tatile gidiyor hepinize hayırlı yolcuklar olsun inşallah..Sizleri neden unutalım kii çok özlüycez a.s. a.s. a.s.
günaydın güzel Yağmur un annesi zemuszemus
sağol canım bende değerlendirme yapıyom acaba hanginizin kızını alsak oğluşuma diye kaydirigubbakcemile3
(dr tam görmedi yaa haftaya gittiğimizde de kız dermiş :roflol: :roflol: ne komedi olur ama)
hayırdır canım öğlen gezme mi var yoksa
Günaydınlar:))))
Dün gercek dr muza gittik, adama hem ikili hemde üçlü sonuclarımı gösterdim, bunlarda telaslanacak hiçbir durum söz konusu degil dedi. Sonrasında tekrar ayrıntılıya girdim yine herseysi normal cıktı kızımın. Dr bize sonuclarımın cok iyi ve normal olduğunu, elbette yinede her daim bir risk olduğunu ama bu riskin her bebek için gecerli olduğunu söyledi. Yani anlayacagınız kabus dolu 5 haftanın sonuna gelmiş bulunuyorum:)
Tabiiki hala endişelerim var ama bunlar hep dediğim gibi sabretmeyi öğrenmek için Allahın bize verdiği düşünceler, Onlar sadece Allahın izniyle kızımı sapasağlam kucagıma aldığımda bitecek:)
Evet canım yaa kardeşlerimle bir günümüz vardı 6 kişiydik bu gün onun sonuncusu oraya gideceğim çocuklarda eğleniyor iyi oluyor opuyorumnanaktan Oğluşuna kız bakıyon demekk:kedi: tam görememiş dur biz bi bekleyelim bakalım emin olalımm oğluşundan ondan sonra dediğin gibi birde kız olur bak sen ozaman kaydirigubbakcemile3
Ben çıkıyorum Asebam güzeller güzeli tatlı annem kocaman öperim seni 1 saat kadar işim var gelebilirsem görüşürüz canım..Kendine ve bebeğine çok iyi bak olurmu Martım Neslim sizide Öptümm ..Benden sorna gelen herkezide öptümŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?