Günaydınlar:))))
Dün gercek dr muza gittik, adama hem ikili hemde üçlü sonuclarımı gösterdim, bunlarda telaslanacak hiçbir durum söz konusu degil dedi. Sonrasında tekrar ayrıntılıya girdim yine herseysi normal cıktı kızımın. Dr bize sonuclarımın cok iyi ve normal olduğunu, elbette yinede her daim bir risk olduğunu ama bu riskin her bebek için gecerli olduğunu söyledi. Yani anlayacagınız kabus dolu 5 haftanın sonuna gelmiş bulunuyorum:)
Tabiiki hala endişelerim var ama bunlar hep dediğim gibi sabretmeyi öğrenmek için Allahın bize verdiği düşünceler, Onlar sadece Allahın izniyle kızımı sapasağlam kucagıma aldığımda bitecek:)
çok güzel benceslm kızlar nasılsınız sizlere bişey sormak istiyorum eşimle kızıma isim bulduk mina nasıl sizce...
nann sen koyma sen elif koycaktın hanii yalancı gacııgünaydıın kızlaaaarrr
işteyim sabahın seherinde
ve kahvaltımı ediyoomm
şimcik geçmişe dönelim ve nolmuş ne bitmiş öğreneliim
bu arada mina çok hoş isimmiş bircancıım ben de koyemmiii
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn en güzel kasım anneleri vede en en en en tatlııııııııııııı minik prensesleri ile prensleri hepinize kocamannnnnnnnnnnnnn kucak dolusu öpücüklerrrrr opuyorumnanaktan
kıslar yaaa benim oğluşun kilosuna 217 dedi sani dr acep tontiş mi olacek bizim ki kafamçokkarıştı
kıslar yaaa benim oğluşun kilosuna 217 dedi sani dr acep tontiş mi olacek bizim ki kafamçokkarıştı
günaydınn karakız teyzesi nasılsınn bakiimmmopuyorumnanaktangünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn en güzel kasım anneleri vede en en en en tatlııııııııııııı minik prensesleri ile prensleri hepinize kocamannnnnnnnnnnnnn kucak dolusu öpücüklerrrrr opuyorumnanaktan
günaydınn karakız teyzesi nasılsınn bakiimmmopuyorumnanaktan
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınızz a.s.
sağol canım teşekkür ederiz aman sağlıklı olsunda tontiş olsuncanım oğluşun hayırlı olsun ayy tontişmi olcak diyosun prense maşallah maşallah diyelim anacım
Asebacım SAT ını söyle seninkinede bakıyım hemencik.....
mart anacım nerden bakıyon sen o kilo durumuna merak ettim
benim sat 23 şubat ben baktım 170 felan diyoo yine de sen bak istersen
slm kızlarr günaydın herkesee opuyorumnanaktan
sanada ayırlı sabahlar destnacım nasılsınn bakalım
günaydın muredacım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?