2009 Kasm Anneleri

martcım canım gözün aydın minik prensesin nasıl bakalım kocaman olmuştur o şimdi ya yerim onu ben tatlı şey opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrr
slm kızlar nasılsınız sizlere bişey sormak istiyorum eşimle kızıma isim bulduk mina nasıl sizce...
çok güzel bence
günaydıın kızlaaaarrr
işteyim sabahın seherinde
ve kahvaltımı ediyoomm
şimcik geçmişe dönelim ve nolmuş ne bitmiş öğreneliim
bu arada mina çok hoş isimmiş bircancıım ben de koyemmiii
nann sen koyma sen elif koycaktın hanii yalancı gacıı

günaydın güzel anne ve prenses kızı Şeniz

Bu arada iki dr da tutarlı olarak kızımın saglıklı olduğunu söylediler ama ilk gittiğim kuzumun 360 gr ikinci gittiğimde 320 gr olduğunu söyledi. Bilemiyorum hangisi dogru ama saglıklı olsunda gerisi önemli degil zaten:)

Allah insallah hepimizin bebeklerini saglıkla kucaklarımıza olmayı nasip etsin...

günaydınn karakız teyzesi nasılsınn bakiimmmopuyorumnanaktan

canım oğluşun hayırlı olsun ayy tontişmi olcak diyosun prense maşallah maşallah diyelim anacım
sağol canım teşekkür ederiz aman sağlıklı olsunda tontiş olsun evet nazar değmesin
Asebacım SAT ını söyle seninkinede bakıyım hemencik.....

benim sat 23 şubat ben baktım 170 felan diyoo yine de sen bak istersen

benim sat 23 şubat ben baktım 170 felan diyoo yine de sen bak istersen

Canımcım annesinden daha dogru bakıcak halim yok ya:) Ama bu arada dün gittiğim dr ölçümlerin hepsi için 10 gün ileride yada 10 gün geride olabilecegini ve bunun her bebek için cok normal olduğunu söyledi...

sanada ayırlı sabahlar destnacım nasılsınn bakalım

iyyim canım seni gördüm daha iyi oldum dün annemlerin yeni evini temizledik eve geldiğimde gece 11 e geliyordu annem doğru dürüst bişey yaptırmadıı kadında vardı kızkardeşim ben ama inşaat pisliğinni anlatmama gerek yok şimdide eşyalar taşınıyor birasadn yerleştirmeye geçerimm bebiş arada bir tekmeliyor sarsıyordu benii
anne bende burdayım dermişçesinee ... senin prenses ne alemdee bakalımmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…