2009 Kasm Anneleri

aman canım dikkat et yorma kendini ufak ufak yap işleri sen bak bebişinde sana annecim beni yorma demiş yerim onu ben ya opuyorumnanaktan
benim pamuk şekeride hiç durmuyo sürekli bir hareket halinde inanılmaz bişey ya çok tuhaf oluyorum çok duygulanıyorum ne bileyim içim kıpır kıpır oluyo o hereket ettikçe ama sanırsam benim prenses pek bir hareketli bişi olcak hiç durmuyo çünkü kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız dün fazla katılamadım size yogundum zemuszemus

günaydın canım hoşgeldin kıs özledim seni çok yormuyosun dimi kendini yoğunluktan dolayı bebişin nası annesi

iyiyim cnm maşallah sende iyisin yanlızca bu sıcak havadan dolayı biraz dertliyim 2 gündür,evde oturulcak gibi değil yaa bu koca yaz nasıl geççek mafoldumben

ay evet ya çok haklısın nası geçecek bu koca yaz valla bende bilmiyorum ben tatildende sanırım vazgeçmiş bulunmaktayım naparım bilmem hastalandımya korktum şehir dışına çıkmaya ya gittiğim yerde iyi bir dr bulamassam falan diye düşünüyorum ama bakalım kısmet bellide olmaz gidersemde 3 günlüğüne falan yakın yerleri tercih ederim sanırım hayırlısı olsun seneye pamuk şekerimle yaparım tatilimi hemde en alasını dimi :lepi:

Bebek arabası konusunda aranızda hiçbir fikri olan yokmu?????

sağol şekercim sen nasılsın,oğluşun nasıl senin işler azalmaz artık kaydirigubbakcemile3 yaz geldi malum

bende ıyıyım yogunluk devam bu ay kılo almamısım am abebegım gayet ıyı gıdıyor doktorum ayrılmıstı bende aynı hastanedebask adoktora gıttım dün ogluşş dedı bakalım hayırlısı ınsan dah atam ınanamıyor yaaa lülülülülülü

valla şekerim tatilde sıcaklardan kurtuluş değil hem buralar daha fazla yanıyo.
cnm şimdi aklın takılı kalcak ve tatildende bişey anlamıycaksın..
annesiii seneye pamuk sekerinide alırsın beraberce yaparsınız tatil kaydirigubbakcemile3,haziranda 8 aylık olcaklar bende alırım oğluşumu doğruu denizee sositososito ayyy hayal etmesi bilem bi hoş yaa allahım sen o günleride göster.

martcım daha erken diyolar annemler bide bizimkiler kış bebeği olucak nasipse kadife battaniyeler varya onların çıtçıtlı ve fermuarları var aynı bebek taşımak için çantalar gibi oluyor annem onlardan aldırmış halama istda daha ben göremedimn gerçii

yeni gelen güzel anneler hoşgeldiniz canlarım
hepinizi öpüyorum

gıı al işte bende de pipi çıktı kaydirigubbakcemile3 benimki de iyiymiş el salladı bana
canım sen sordun mu kaç gr olmuş bebiş

ne yalan söyliyim bende aynı dertten muzdaribim martcım ben bebek arabası nasıl olmalı konusunda en ufak bir fikre sahip değilim ama bakıyorum bebek arabalarına genellikle rahatlığına kullanışlığına vs falan

inan canımcım yaa üzme oğluşuda,bi kitapta bebişlerin anne karnında en çok üzüldükleri şeyin var oldukları konusunda annelerinin inanmayışlarının olduğu yazıyordu.Allah sağlıklı versin.Seninde ilk bebişin 2.si kız olur bizimde napalım amaa kaydirigubbakcemile3

yeni gelen güzel anneler hoşgeldiniz canlarım
hepinizi öpüyorum

gıı al işte bende de pipi çıktı kaydirigubbakcemile3 benimki de iyiymiş el salladı bana
canım sen sordun mu kaç gr olmuş bebiş

sordum canım benım bebeıs 17 haftada 150 gr 17 cm mıs normalız bız ıyı dedı doktor
anammmm kutumdan pipişş çıktı :roflol: delikafadulden

sordum canım benım bebeıs 17 haftada 150 gr 17 cm mıs normalız bız ıyı dedı doktor

maşllahh canımm bizde pipiş var napalım Allah ne verirse amenna sağlıklı aklııı güzel ve yakışıklı olsunlarda daha ne istiyelim dimi kısskaydirigubbakcemile5

Daha erken olduğu konusunda hemfikirim ama benim durumumu biliyorsunuz, agustosta buradan ayrılıp Türkiyeye dönecegim o yüzden 5-6 hafta içinde almam gerekiyor ki burada bırakabileyim, kısın bebişte olunca gidip arayıp bulması zor olur diye düşünüyorum.
Tek derdim su bebek arabası ilk 6 ay gereklimi yoksa anakucagı ile idare edilebilirmi?????
Eger ilk 6-7 ay kullanılmayacaksa burada hiç almayayım, ana kucagı ile tasırım diyorum ama biryandanda kolum ne olur diye düşünüyorum.....

ayyy bende hayal ediyorum hep ailecek tatile ilk gidişimizi pamuk şekerim ben ve kociş harika bir şey ya allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrulamızı inşallah herşey çok güzel olacak

anam kutu diye tutturdun oğlanda napsın anneeee al sana pipi dedi işte kaydirigubbakcemile3
canım sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez
anam aldıklarında hayırlı olsun maşşallah onun çeyizinede çeyizidemi varmış prensin

benimki günüden de çok farklı değil 4 gün önde sadece
ama 217 gr dedi dr acep ben yanlış mı annadım 17 cm baş popo ama
bbnede boyunu sormadım
ya bu ultrason aletleri naal kilo ölçüyo ya yanılma payı vardır dimi bunlarda

canım bence ilk 6 ay kullanılmaz araba bebiş 6 aya kadar oturamayacak bile
bence türkiyede al orda alma

Canliz gıı hayılı olsun çeyiziniz

Destna canım sende çok yorma kendini annene yardım ederken yorma bebişi

ewt canım sende haklısın kanguru tarzı şeyler dülşünürsen var olmazsa ufaklarından da düşüne bilirsin bebek arabaralarının zaten bebek oturmaya 5.aydan sonra başlıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…