iyyim canım seni gördüm daha iyi oldum dün annemlerin yeni evini temizledik eve geldiğimde gece 11 e geliyordu annem doğru dürüst bişey yaptırmadıı kadında vardı kızkardeşim ben ama inşaat pisliğinni anlatmama gerek yok şimdide eşyalar taşınıyor birasadn yerleştirmeye geçerimm bebiş arada bir tekmeliyor sarsıyordu benii
anne bende burdayım dermişçesinee ... senin prenses ne alemdee bakalımmopuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız dün fazla katılamadım size yogundum zemuszemus
slm kızlar nasılsınız sizlere bişey sormak istiyorum eşimle kızıma isim bulduk mina nasıl sizce...
günaydın kızlar nasılsınız dün fazla katılamadım size yogundum zemuszemus
iyiyim cnm maşallah sende iyisinyanlızca bu sıcak havadan dolayı biraz dertliyim 2 gündür,evde oturulcak gibi değil yaa bu koca yaz nasıl geççek mafoldumben
Bu arada dün eşimle hazır dışarı çıkmışken kızımız için park yatak ve bebek arabası baktık. Aranızda bebek arabası konusunda bilgisi olan varmı???? Çok pahalı birsey almak istemiyorum burası için, sonucta hem burada hem Türkiyede almak durumundayım ve güzelini Türkiyede alacagım. Eşimle bir türlü karar veremedik, sizce bebeğin ilk 6 ayında bebek arabası kullanılıyormu yoksa ana kucagı yeterli olurmu?
sağol şekercim sen nasılsın,oğluşun nasılsenin işler azalmaz artık kaydirigubbakcemile3 yaz geldi malum
günaydın canım hoşgeldin kıs özledim seni çok yormuyosun dimi kendini yoğunluktan dolayı bebişin nası annesi
ıyı karakızım ya erkek gelıyomus bana ben kendimi kız dıye yırttım burda :lepi: :teytey:
bu arada ben dun deıl ondan öncekı gün burda bir markat ındırıme girmişti 1 alana 1 bedevaydı bebegıme şampuan aldım 10 ytl 2 tane 800 ml pompalı jahnsons baby aldım 2 tanede ıslak mendıl aldım :roflol: :roflol: :roflol: çeyize basladık gariii
günaydın canım hoşgeldin kıs özledim seni çok yormuyosun dimi kendini yoğunluktan dolayı bebişin nası annesi
ay evet ya çok haklısın nası geçecek bu koca yaz valla bende bilmiyorum ben tatildende sanırım vazgeçmiş bulunmaktayım naparım bilmem hastalandımya korktum şehir dışına çıkmaya ya gittiğim yerde iyi bir dr bulamassam falan diye düşünüyorum ama bakalım kısmet bellide olmaz gidersemde 3 günlüğüne falan yakın yerleri tercih ederim sanırım hayırlısı olsun seneye pamuk şekerimle yaparım tatilimi hemde en alasını dimi :lepi:
Bebek arabası konusunda aranızda hiçbir fikri olan yokmu?????
gıı al işte bende de pipi çıktı kaydirigubbakcemile3 benimki de iyiymiş el salladı banabende ıyıyım yogunluk devam bu ay kılo almamısım am abebegım gayet ıyı gıdıyor doktorum ayrılmıstı bende aynı hastanedebask adoktora gıttım dün ogluşş dedı bakalım hayırlısı ınsan dah atam ınanamıyor yaaa lülülülülülü
Bebek arabası konusunda aranızda hiçbir fikri olan yokmu?????
bende ıyıyım yogunluk devam bu ay kılo almamısım am abebegım gayet ıyı gıdıyor doktorum ayrılmıstı bende aynı hastanedebask adoktora gıttım dün ogluşş dedı bakalım hayırlısı ınsan dah atam ınanamıyor yaaa lülülülülülü
yeni gelen güzel anneler hoşgeldiniz canlarım
hepinizi öpüyorum
gıı al işte bende de pipi çıktı kaydirigubbakcemile3 benimki de iyiymiş el salladı bana
canım sen sordun mu kaç gr olmuş bebiş
sordum canım benım bebeıs 17 haftada 150 gr 17 cm mıs normalız bız ıyı dedı doktor
anammmm kutumdan pipişş çıktı :roflol: delikafadulden
valla şekerim tatilde sıcaklardan kurtuluş değil hem buralar daha fazla yanıyo.
cnm şimdi aklın takılı kalcak ve tatildende bişey anlamıycaksın..
annesiii seneye pamuk sekerinide alırsın beraberce yaparsınız tatil kaydirigubbakcemile3,haziranda 8 aylık olcaklar bende alırım oğluşumu doğruu denizee sositososito ayyy hayal etmesi bilem bi hoş yaa allahım sen o günleride göster.
[QUOTE
ıyı karakızım ya erkek gelıyomus bana ben kendimi kız dıye yırttım burda :lepi: :teytey:
bu arada ben dun deıl ondan öncekı gün burda bir markat ındırıme girmişti 1 alana 1 bedevaydı bebegıme şampuan aldım 10 ytl 2 tane 800 ml pompalı jahnsons baby aldım 2 tanede ıslak mendıl aldım :roflol: :roflol: :roflol: çeyize basladık gariii
sordum canım benım bebeıs 17 haftada 150 gr 17 cm mıs normalız bız ıyı dedı doktor
anammmm kutumdan pipişş çıktı :roflol: delikafadulden
Daha erken olduğu konusunda hemfikirim ama benim durumumu biliyorsunuz, agustosta buradan ayrılıp Türkiyeye dönecegim o yüzden 5-6 hafta içinde almam gerekiyor ki burada bırakabileyim, kısın bebişte olunca gidip arayıp bulması zor olur diye düşünüyorum.
Tek derdim su bebek arabası ilk 6 ay gereklimi yoksa anakucagı ile idare edilebilirmi?????
Eger ilk 6-7 ay kullanılmayacaksa burada hiç almayayım, ana kucagı ile tasırım diyorum ama biryandanda kolum ne olur diye düşünüyorum.....
Daha erken olduğu konusunda hemfikirim ama benim durumumu biliyorsunuz, agustosta buradan ayrılıp Türkiyeye dönecegim o yüzden 5-6 hafta içinde almam gerekiyor ki burada bırakabileyim, kısın bebişte olunca gidip arayıp bulması zor olur diye düşünüyorum.
Tek derdim su bebek arabası ilk 6 ay gereklimi yoksa anakucagı ile idare edilebilirmi?????
Eger ilk 6-7 ay kullanılmayacaksa burada hiç almayayım, ana kucagı ile tasırım diyorum ama biryandanda kolum ne olur diye düşünüyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?