2009 Kasm Anneleri

elıfım video için tşler çok hoşdu ayrıcagözün aydın
canlizz cnmm eminsin artık pipişten demüü sende bizden oldun anaamm opuyorumnanaktan
güle güle yatsın beşiğinde kemal beey opuyorumnanaktan
hee kız adam pipiş dedı kurt gıbı biş vardı esım kordonu deıl demı dedı yok kordonu bu dedı :roflol: :roflol: saol cnım ınsallah hayırlısı ıle dogarda besıgınde yatak bebegım opuyorumnanaktan
nan ne var bende unuttum şimdi ama dur biyerden yapılıodu buluym link atıym yap sende
tskler bacımmm sende olmasan seysız kalcaktım :kedi:
bu kasım analarının hepsi başakmı yoksam

hayır ben kova laelaelaelaelae
canliz yaz bana sat tarihini bide bebişinin doğum tarihini bidee notunu ne istiyon aşşağıdaa yapı verem ben sanaa
canım elıfın gönderdıgı vıdeoyu izledım kusura bakma gecıktım benım sat 27 subatbebısın dogumu kasım sonu dedı doktor 30 kasım yaz öndeymıs velet canım oglum seni bekliyoruz yaz naniknanik
oyyyyy maşallah cnmmm asrın beeeeyy tosuncukmu olmuuşş

masallah canımmcımm

ay kızlar çok acıktım bende ya
meyve yedik az evvel birazda bisküvi falan ama kesmedi kızımla ikimizi şöle güzel bi sandviç olsa fene olmazdı hani

zaten oda kendisine ders olmuş,artık dükkana aldığı kadar evede yığıyo adam :roflol:
he öyle oldu valla buzluk kornetten geçilmiyo:roflol::roflol:

oğlumuuuuuuuuuu gördümmm kıslarrrrrrrrrrrrrr kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olmusssssssssssssssssssss

gözünaydın canım hasret giderdiniz heee
ben daha 12 gün sonra yaaaaaaaasenağlamasenağlama

çok sewindim canım yaa bebişin uğuruyla kısmetiyle rızkıyla geliyoo maşallah ALLAH herşeyi gönlünüze göre wersin inşallah:Saruboceq:

ya elifsun gönderdiğin videoyu sonuna kadar izledim hemde işyerinde gizli gizli ama harikaydı ya
tek kelime ile mucize işte başka bir şey değil

canım gözün aydın inan çok sevindim bak gördünmü annesi bebişin rızkıyla geliyo
allah inşallah daha iyi etsin işlerini eşinin

amin bitanem çok saol...

elıfım video için tşler çok hoşdu ayrıcagözün aydın

saol canım..

çok sewindim canım yaa bebişin uğuruyla kısmetiyle rızkıyla geliyoo maşallah ALLAH herşeyi gönlünüze göre wersin inşallah:Saruboceq:

amin canım cümlemizin allah razı olsun...

ya elifsun gönderdiğin videoyu sonuna kadar izledim hemde işyerinde gizli gizli ama harikaydı ya
tek kelime ile mucize işte başka bir şey değil

iizlemene sevindim canım bende izledim bugün harikaydı
çok duygulandım...yaaa kadın ne kolay doğum yaptı yaaa
güle güle....allah bizede kolay doğumlar nasip etsin...

ne kaynatıonuz nan accık uyudum kalktım yine destan yazmışsınız oku oku bitiremedim

maaşallah oğluşuna canım sende eksik etme maaşallahını...:nazar:

hepimizeee maşallahhhh teyzesiiiiiiiiiiiii 29 cm olmusssss oğlummm kiloyu unuttum doktor dio maşallah size ne güzel anne olmusunnnn hem bilinçlisin hemde bebeğe cok ii bakmısın dioooooooooooo oda tepinip duruodu teyzesi pipisini bilem gösterdiiiiiiiiiiii 20 hafta sakladı halbukiiiiiiiiiiii

ay kızlar çok acıktım bende ya
meyve yedik az evvel birazda bisküvi falan ama kesmedi kızımla ikimizi şöle güzel bi sandviç olsa fene olmazdı hani

hee valaaa az önce bendeee meyve yedim bi tabak dolusu amaaaa
dişimin kavuğuna bilem gitmedi kaydirigubbakcemile3
karnım zil çalıyoo...yiyim de gelim bariii
snede tel.sipariş versene canım öyle bi şansın varsa...

oyyyyy maşallah cnmmm asrın beeeeyy tosuncukmu olmuuşş

az kaldı canım görcennnn azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

[B

iizlemene sevindim canım bende izledim bugün harikaydı
çok duygulandım...yaaa kadın ne kolay doğum yaptı yaaa
güle güle....allah bizede kolay doğumlar nasip etsin...

ya gerçektende kadın ne kadar rahat doğum yaptı hiçbişi anlamadım ben şaştım kaldım allah hepimize öyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah

ben çıkıyom kızlar kızımı uyutacam sonrada ben salatamı yiyem gelirim

ye tabi canım afiyet olsun gözümüz yok şurda bi lokma salatada bana gelse hiç fena olmazdı yaniiii :sinifsinif:

hee valaaa az önce bendeee meyve yedim bi tabak dolusu amaaaa
dişimin kavuğuna bilem gitmedi kaydirigubbakcemile3
karnım zil çalıyoo...yiyim de gelim bariii
snede tel.sipariş versene canım öyle bi şansın varsa...

ahhhh canımmm ahhhh çalıştığımı yerde malesef öyle bir şansımız yok dışardan yemek söylemek yasak burdaki yemekler neyinize yetmiyo beğenmiyonuz diyolar :sinifsinif:
evden bişiler getiriyorum ama bugun sandviç yapmadım uykum vardı sabah yapamadım ondan acıktım böle işte

allah allah benim utanmazz her seferinde acıyo bi güzell hiç utanması yook kaydirigubbakcemile3 maşallah cnm maşşalah ikinizedee

allah allah benim utanmazz her seferinde acıyo bi güzell hiç utanması yook kaydirigubbakcemile3 maşallah cnm maşşalah ikinizedee

saol canımcım benimki pek sakladı ama şimdi yaya yaya gösterdiiiiiiiiiiiii nası insan olmuslarrrrrrrrrrrrrr resmen yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ay kıyamammmmmmmmmmmmm

haydaaaa ee sen hamilesin cnm sanadamı bi ayrıcalık yok yanii :umursamaz:

hadi yaaaa, çok saçma sonuçta öğlende yemek yesen bilee
akşama kadar kırk kere acıkıyo insannn heleki bide hamilesin...
sende o zaman yanından hiç eksik etmeyecen sandvicini
gerekirse akşamdan yap kaşar felan koy ekmeğin arasına streçlee
koy çantanaa başka çaresi yokk bu yaz günün de elden
ayakdan düşüyo insannn aç olunca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…