elıfım video için tşler çok hoşdu ayrıcagözün aydınkızlarrrr çok mutluyumm eşim geldi az önce yarın işe başlıyorrrr
4 ay geçmişti,çok şükür bebişimiz uğurlu geldi..
çok güzel bi yerde işe girdi...
tamda bebiş videosunu izliyodum bi yandan ağlıyodum
bu haberi alınca başladım salya sümük ağlamayaa
meğer ne kadar da dolmuş herşey içimde...
şükürler olsun yaaa bundan sonra daha da güzel bi hamilelik geçiricem
allahın izniyle....
hee kız adam pipiş dedı kurt gıbı biş vardı esım kordonu deıl demı dedı yok kordonu bu dedı :roflol: :roflol: saol cnım ınsallah hayırlısı ıle dogarda besıgınde yatak bebegım opuyorumnanaktancanlizz cnmm eminsin artık pipişten demüü sende bizden oldun anaamm opuyorumnanaktan
güle güle yatsın beşiğinde kemal beey opuyorumnanaktan
tskler bacımmm sende olmasan seysız kalcaktım :kedi:nan ne var bende unuttum şimdi ama dur biyerden yapılıodu buluym link atıym yap sende
bu kasım analarının hepsi başakmı yoksam
canım elıfın gönderdıgı vıdeoyu izledım kusura bakma gecıktım benım sat 27 subatbebısın dogumu kasım sonu dedı doktor 30 kasım yaz öndeymıs velet canım oglum seni bekliyoruz yaz naniknanikcanliz yaz bana sat tarihini bide bebişinin doğum tarihini bidee notunu ne istiyon aşşağıdaa yapı verem ben sanaa
oyyyyy maşallah cnmmmasrın beeeeyy tosuncukmu olmuuşş
he öyle oldu valla buzluk kornetten geçilmiyo:roflol::roflol:zaten oda kendisine ders olmuş,artık dükkana aldığı kadar evede yığıyo adam :roflol:
kornet heee kaydirigubbakcemile3 valla üstüne bide öperdi benimki beni heralde ..kaydirigubbakcemile3
yok anam istemem ozaman kalsın aşermiyom derim geldi geçti:roflol::roflol:
ayy vallaha deli karı der...sabrette ekim kasım da alırım
aşermeni o zamana sakla ..kaydirigubbakcemile3
oğlumuuuuuuuuuu gördümmm kıslarrrrrrrrrrrrrr kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olmusssssssssssssssssssss
kızlarrrr çok mutluyumm eşim geldi az önce yarın işe başlıyorrrr
4 ay geçmişti,çok şükür bebişimiz uğurlu geldi..
çok güzel bi yerde işe girdi...
tamda bebiş videosunu izliyodum bi yandan ağlıyodum
bu haberi alınca başladım salya sümük ağlamayaa
meğer ne kadar da dolmuş herşey içimde...
şükürler olsun yaaa bundan sonra daha da güzel bi hamilelik geçiricem
allahın izniyle....
canım gözün aydın inan çok sevindim bak gördünmü annesi bebişin rızkıyla geliyo
allah inşallah daha iyi etsin işlerini eşinin
elıfım video için tşler çok hoşdu ayrıcagözün aydın
çok sewindim canım yaa bebişin uğuruyla kısmetiyle rızkıyla geliyoo maşallahALLAH herşeyi gönlünüze göre wersin inşallah:Saruboceq:
ya elifsun gönderdiğin videoyu sonuna kadar izledim hemde işyerinde gizli gizli ama harikaydı ya
tek kelime ile mucize işte başka bir şey değil
maaşallah oğluşuna canım sende eksik etme maaşallahını...:nazar:
ay kızlar çok acıktım bende ya
meyve yedik az evvel birazda bisküvi falan ama kesmedi kızımla ikimizi şöle güzel bi sandviç olsa fene olmazdı hani
ne kaynatıonuz nan accık uyudum kalktım yine destan yazmışsınız oku oku bitiremedim
oyyyyy maşallah cnmmmasrın beeeeyy tosuncukmu olmuuşş
he öyle oldu valla buzluk kornetten geçilmiyo:roflol::roflol:
ayyy cnmmmm cok süper dedi doktorrr nası bböle baktın sen şişmanlamamıssın bebeğin cok cok ii dedi maşallahhhhhhhhhhhhhhh
gözünaydın canım hasret giderdiniz heee
ben daha 12 gün sonra yaaaaaaaasenağlamasenağlama
ben çıkıyom kızlar kızımı uyutacam sonrada ben salatamı yiyem gelirim
[B
iizlemene sevindim canım bende izledim bugün harikaydı
çok duygulandım...yaaa kadın ne kolay doğum yaptı yaaa
güle güle....allah bizede kolay doğumlar nasip etsin...
ben çıkıyom kızlar kızımı uyutacam sonrada ben salatamı yiyem gelirim
hee valaaa az önce bendeee meyve yedim bi tabak dolusu amaaaa
dişimin kavuğuna bilem gitmedi kaydirigubbakcemile3
karnım zil çalıyoo...yiyim de gelim bariii
snede tel.sipariş versene canım öyle bi şansın varsa...
hepimizeee maşallahhhh teyzesiiiiiiiiiiiii 29 cm olmusssss oğlummm kiloyu unuttum doktor dio maşallah size ne güzel anne olmusunnnn hem bilinçlisin hemde bebeğe cok ii bakmısın dioooooooooooo oda tepinip duruodu teyzesi pipisini bilem gösterdiiiiiiiiiiii 20 hafta sakladı halbukiiiiiiiiiiii
allah allah benim utanmazz her seferinde acıyo bi güzell hiç utanması yook kaydirigubbakcemile3 maşallah cnm maşşalah ikinizedee
ahhhh canımmm ahhhh çalıştığımı yerde malesef öyle bir şansımız yok dışardan yemek söylemek yasak burdaki yemekler neyinize yetmiyo beğenmiyonuz diyolar :sinifsinif:
evden bişiler getiriyorum ama bugun sandviç yapmadım uykum vardı sabah yapamadım ondan acıktım böle işte
ahhhh canımmm ahhhh çalıştığımı yerde malesef öyle bir şansımız yok dışardan yemek söylemek yasak burdaki yemekler neyinize yetmiyo beğenmiyonuz diyolar :sinifsinif:
evden bişiler getiriyorum ama bugun sandviç yapmadım uykum vardı sabah yapamadım ondan acıktım böle işte
haydaaaa ee sen hamilesin cnm sanadamı bi ayrıcalık yok yanii :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?