sandvich ve ayran
nann kartanesi o kaa zengin diil yazık üstüne gitmeyin çocuun ümitköyde inşaat halinde evi var kuzumun amma şincik kirada oturuyyy sen de çalış nannn çaışmak güzel şey falla (güselmişşşş....kimi kandırıyosam )
naniknanik nannn çok muhabbet tez ayrılık getirir derler bizde birbirinizden çıkmıyonuz bakıyomda kaydirigubbakcemile3
kızlarrr artık eskisi gibi aşermiyomusunuz bana mı öyle geliyorrr
aslında şu anda tam aşerme dönemindeymişiz...
öle deme kııı başlarım haaa şimdi aşermek benden soruluyiiiiiii millet başıma kalkıyo :1no2::1no2:
valla bende acayip aşeriyorum
ama gariptir ki gecenin bi yarısı koçişi hiç yollamadım bi yere ..
boşver şimdi gitme yarın gidersin diyorum hep ..kaydirigubbakcemile3
benimde hain planlarım var bi gece uykudan kaldırcam öle dedimdi eskiden :roflol: ama zor bulunan bişe istemem lazım ne olakiii..
aynen bende ya çok acıyorum gece biyere gitmesin diye zaten ben çok abuk subuk şeyler aşeriyorum mesela kağıt helva adam nerden bulsunvalla bende acayip aşeriyorum
valla bende acayip aşeriyorum
yollaaa vallla ahdım var bigün bende yollayacam kaydirigubbakcemile3
bu mevsimde nezor bulunur acep
en bereketli zamandayız valla aklıma bişey gelmiyor..
ay kızlar 2 saatte 1 yemeği zor yaptım anaaaaaam işkence gibiydi Allahtan diğeri erişte ve salata onlar kolay aboo ay nefret ettim yemek yapmaktan bide sıcak ama yapmam lazım
ben bi kere gece 12 de gönderdim kornet aldırdım oda zaten çabuk bulunan bişeydi
ben bi kere gece 12 de gönderdim kornet aldırdım oda zaten çabuk bulunan bişeydi
illada gıcıklık olsun diye göndermek istiyosanız şimdi mandalina ayva kivi gibi meyveler bulunmaz zaten adam bunları duyunca delümüsün der nerden bulacam şimdi onları
oğlumuuuuuuuuuu gördümmm kıslarrrrrrrrrrrrrr kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olmusssssssssssssssssssss
oğlumuuuuuuuuuu gördümmm kıslarrrrrrrrrrrrrr kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olmusssssssssssssssssssss
kızlarrrr çok mutluyumm eşim geldi az önce yarın işe başlıyorrrr
4 ay geçmişti,çok şükür bebişimiz uğurlu geldi..
çok güzel bi yerde işe girdi...
tamda bebiş videosunu izliyodum bi yandan ağlıyodum
bu haberi alınca başladım salya sümük ağlamayaa
meğer ne kadar da dolmuş herşey içimde...
şükürler olsun yaaa bundan sonra daha da güzel bi hamilelik geçiricem
allahın izniyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?