benim bebişimin odası geldi bugün kurmadım daha ama oda boyanacak yer kaplanacak falan
hayırlı olsun canım. güle güle kullanın a.s.
oooo ne güzel cnmm kaydirigubbakcemile3 nasıl bitcek bu işler ayy benimde çook iş var badana işi
ben geldim kızımı uyuttum accuk kokladım onu sevdim yaa ne güzel kokuyo bu çocuklar yaaa heleki yeni doğan bebeler oooooooohhh mis gibi benim kıskardeşimin okadar hoşuna gidiyorduki demişti bana abla şu bebelerin kokusunun parfümünü çıkarsalar hemen gider alırdım deyooooo çatlak
şimdide salatamı yiyem
gıı ben 84 lüyümm çok mu erken olmuş yoosaaa -tatlicadiarzu-
yürü be ebisceemm
güzel gıı tabü çalışmak ben sefiyom
ama bebişim evde olunca istermiydim aceppp
ya ben zaten hiç aşermedimkii neden yaaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bi kiraz çekiyo canım o da her daim var öncesinde de erik yiyip durdum ama onlar aşerme deeldi kiii
ben geldim kızımı uyuttum accuk kokladım onu sevdim yaa ne güzel kokuyo bu çocuklar yaaa heleki yeni doğan bebeler oooooooohhh mis gibi benim kıskardeşimin okadar hoşuna gidiyorduki demişti bana abla şu bebelerin kokusunun parfümünü çıkarsalar hemen gider alırdım deyooooo çatlak
şimdide salatamı yiyem
ayy koş git tıkın başka işin yokki zatiii ama fazla yeme akşam kebaplara yer kalsın :enbuyukkk:
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
kız canlız beceriksizi bak burda nasıl çizelge yapılır anlatıyoo detaylı resimli. bak bakıyım yapabilecen mi? gerçi sen hazırı bile şuraya kopyalayamadın ya neyseeeelaelaelaelaelae
yapmişim nan kımdı o bağaaaaaaaaaa beceriksiz diyen çıksın ordaya yırcam onu :sinifsinif:
kim olcek şu fındık kıran gacı yokmu sankim kendüsü çok becerüklüde habire uyur :roflol::roflol:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis canliziiiim bravo cnmmm ama bi teşekkürü hakettim bu ay ağdam senden olsun :roflol:
yapmişim nan kımdı o bağaaaaaaaaaa beceriksiz diyen çıksın ordaya yırcam onu :sinifsinif:
hani nan yapamamışsın ki yapamamaışsın kilülülülülülülülülülülülülülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?