2009 Kasm Anneleri

ben geldim kızımı uyuttum accuk kokladım onu sevdim yaa ne güzel kokuyo bu çocuklar yaaa heleki yeni doğan bebeler oooooooohhh mis gibi benim kıskardeşimin okadar hoşuna gidiyorduki demişti bana abla şu bebelerin kokusunun parfümünü çıkarsalar hemen gider alırdım deyooooo çatlak
şimdide salatamı yiyem

ayy koş git tıkın başka işin yokki zatiii ama fazla yeme akşam kebaplara yer kalsın :enbuyukkk:

ufalda cebime gir nan ne küçüğü bende kızımı 25 yaşında doğurdum senin kadardım işte

ayy valla bende bayılırım yaaa opuyorumnanaktan miis miiss

yapmişim nan kımdı o bağaaaaaaaaaa beceriksiz diyen çıksın ordaya yırcam onu :sinifsinif:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis canliziiiim bravo cnmmm ama bi teşekkürü hakettim bu ay ağdam senden olsun :roflol:

kızlar ben bu akşam yeni bir patik denemesi örmeye başlayacam inşallah bu sefer becerebilirim iki haftadır bir patik yapamadım yuh bana ya
yalnız anlayan arkadaşlar beri gelsin bu tığla tarbzan neyn yaptık hadi onu anladımda acaba sık iğne nası bişi oluyoki anlatımda sık iğne yapın diyoda o nası bişi bilemedim

nehiriver canım odanı yapta çek resmini canım oğluşunun ben pek bi meraklıyım bebek odalarına bakmaya bende inşallah kızıma yapacağım henüz daha bişey almadık ama olsun
oğluşun sağlıcakla mutlulukla buyusun odasında canım

Annenin hamileyken yediklerinin çoçuk üzerindeki tesirleri

Annenin hamilelik dönemindeki beslenme durumunun hatta çocuğun ahlak, zihin ve zekası üzerinde bile çok tesiri vardır. Zira çocuğun sinirleri ve beyni annenin yiyeceğinden meydana gelmektedir Her yemeğin kendine has bir eseri vardır. ıslam da anne yiyeceğinin çocuğunun gelişmesinde etkili olduğu konusuna değinmiştir. Örneğin:

Peygamber efendimiz buyuruyor ki: "Hamile kadınlar, çocukların iyi ahlaklı ve sabırlı olması için hamileliğin son aylarında hurma yesinler."[38]

Başka bir yerde de buyuruyor ki: "Hamile kadınlara, çocuklarının iyi ahlaklı olmaları için ayva yemelerini tavsiye edin."[39]

ımam Rıza (a.s) şöyle buyuruyor: "Ayva yemek akıl ve zekayı fazlalaştırır."[40]

Resulullah'tan (s.a.a) şöyle nakledilir: "Kavun yiyen hamile kadının çocuğu iyi ahlaklı ve güzel olur."[41

kim olcek şu fındık kıran gacı yokmu sankim kendüsü çok becerüklüde habire uyur :roflol::roflol:

o anca fındık kırar zaten miskin uykucuu :sm_cool: :teytey: :roflol:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis canliziiiim bravo cnmmm ama bi teşekkürü hakettim bu ay ağdam senden olsun :roflol:

tabi ne dimek sen iste ben kıllarını deil senide yolarum yavrımm :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…