2009 Kasm Anneleri

kızlar günaydın demek için geç galiba ama 8 buçukta kalktım bende anca gelebildim..ee ne var ne yok son sayfalarda elifin kızı olacakmış ne güzel gözü aydın.varmı başka haberler..bende öglen ekstradan doktora gidiyorum.görüntülü çekilecek..yarın da normal asıl doktoruma kontrole gidiyorum akşam..bende durumlar böyle..

nan ama benim memişler uçuşta onu saymadı herif heralde e gerçi onu sölemeye gerenk yok yani farketmemek içün kör olmak lazım kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
benim onlar da aynı gııı kalçam büyümüş gaaba eccük

yazık nan kızıma acıdım şimdi bee hiç doğurmasammı yatsın orda rahat rahat :roflol:
ay ben kızıma kıyamam yaaa senağlama

günaydın maviş ayrıntılıya mı gitcen

artık eşek kadar olduk kızım alacaz yane kiloları pıtır pıtırrrrrrrrrr

ya iyi de 1 ayda 3 kilo mu alınır gıı
sağlık ocağına geçen ay 55 yazdırmışım sabah 58 çıktım nan :gitme:
4 ay hiç alma bi ayda 3 kilo al allaah her ay 3 alırsam mafoldum yaa -tatlicadiarzu-

selam kızlar günaydın
ay o kaa uyudumki başım ağrıyo yaaa bide dün akşam göbüşümü koyacaz diye baya yoruldum kafam şişti walla hele özgeyi hiç düşünemiyom kızcazı kaç saat uğraştırdım benim göbüşüm resmini koymak için anam ne zormıuş bee resim neyn koymak
neyse ben bugün yokum kızlar aekadaşıma gidecem akşama anca gelürüm

hıı anladım şekerim
bize eşi doğumu aylin hanımda yapan ve orada çalışan bi tanıdığımız tavsiye etti ben o yüzden gittim riskli bi durum olmadığı için ben öyle bişeyle karşılaşmadım tabi
bazen çok aceleye getiriyor hemen bakıyor çıkıyor gerçi tez canlı birisi ve kısa zamanda halledebiliyor çünkü akropolde bi dr.a gitmiştim kadın iki saat inceledi fenalık geldi bi de korktum bişey mi var bu niye böyle yavaş diye ama o kadının da yapısı öyleydi galiba
şimdi kime gidiyosun peki?[/QUOTE]

Benim anniosentez konusu olunca eşim biraz araştırma yaptı 2 hoca tavsiye ettiler. Biri Zekai Tahir Burakta olan Nuri hocayı diğeride Gazi Üni. Aydan Hanımı. Nuri beyin özeli var aynı zamanda zekai tahirdede çalışıyo ama zekai tahiri çok sevmiyorum ve çok kalabalık üstüne eşinizide yanınıza almıyorlar. Ama Nuri beyin muayene edişi güzel ayrıntılı bakıyor herşeye. Dediğin gibi aylin hanım gibi 2 dakikada bakmıyor :)

Ama ben amnio sentezi Gazi Üni. Aydan hanıma yaptırdım. Hastane içinde özeli var ve çok ilgili ve deneyimli bir bayan doktor. Allah nasip ederse yarın muayenem var. Eğer yine ilgili ve alakalı olursa orda onun özeline devam etmeyi düşünüyorum. Sonucu yazarım sanada. Ayrıca Gazinin şöyle iyiliği var ben çalışıyorum işten 18:00 de çıkıyorum mesela randevum yarın19:30 da iş yerindede sıkıntı olmuyor. yerimseniben

4 ay hiç alma bi ayda 3 kilo al allaah her ay 3 alırsam mafoldum yaa -tatlicadiarzu-

kız kartanesii dövem seni heeklava: hamilesin kızım elite model lokka yazılmıycan heral:icecream: bu arada kilo alımı bu aydan sonra başlıyor mecbur alıcaz sabilerimiz büyümesinmii yanii napalım az kaldı 3 ay sonraa bebişler doğunca gidicek inşş
onlar sağlıklı sıhhatli iyi olsunlardaa tabiki kızlar güzel erkekler yakışukluukaydirigubbakcemile3

nan öle şey olurmu delü ayrı ayrı tartılarda tartılma bacım sen hep kendi doktorun tartısını göz önüne al yada senin arsa kendininkini göz önüne al

ya şimdi size bişi sorcam bu manyaklıkmıdır deyü :)
şimdi ben istanbıldayım ya burdan bir cumartesi günü deniz otobüsüne atlasam 1 saat 15 dakika yol gidip armutlu tatil köyüne varsam orada yaklaşık 3 saat denize girsem (bayanlara özel plaj ve havuzu varda o yüzden orası hemde temiz ve de havası falan çokkkk güzel) sora bu 3 saatin sonunda tekrar deniz otobüsüne atlasam ve 1 saat 15 dakika yol gelsem ve istanbıla geri gelsem nasıl olar :))
((dip not: yol parası gidiş dönüş 30 lira , gidiş konforlu deniz otobüsleri güzel yane , ama sadece benim semtten deniz otobusune gidiş biras problem)

Günaydın güzel annişler, ve minik bebişleri. Bir haftadır misafirim vardı, dün gitti nihayet, bende derhal bugün tembel hayatıma geri döndüm:)

bende 4 kilo almıştım ya 1 ayda :1shok: tuzu azaltınca 1 kilosu gitti sırnaşık şey

Ben senin yerinde olsaydım ki yolculuğu seviyorum, ben kesin giderdim.

yok kartanem ayrıntılıya gireli 2 haftadan fazla oldu ama bir tanıdık kadın dogumcu yeni ultrason aleti almış görüntüde çekiyormuş cd ye sanırım ayarlamışlar eşimle bugün ona gidecez ..yani bu tamamen cdye görüntü almak için.asıl kontrolüm yarın..

her ay öle almazsın canım yeni bi ilaca felan başladıysan onun etkisi olur veya şişioosan
ondanda fazla çıkabliooosun
iyi gezmeler çıtırtı az yeeee gittiğin yerlerde

Sonucta yüzmek ve deniz varsa ben olsam bende kesin giderdim:)

ayy ne güzelmiş cicim aynı yerde olsaydık hep beraber giderdükk ne gözel olurdu yawww
lenn istanbulda olan gaciiilerle ayarlanıp gitsenize
hepiniz hamiş ne gözell olur vallahi

canım yıpratma kendini bu kadar. bende eşimle dün akşam atıştım ama ben ağlamaktan patlasam benim herüf benim yanıma gelmez. sen yine şanslısın anlayışlı bi kocan warmış

ay kızlar soğan severmisinis bilmem ama ben haşlanmış yumurtayı anca soğanla yiyom :)) ya kuru soğan ve pul biberle yiyom yada yeşil soğan maydonos taze nane doğrayıp limon ve yağ döküp yiyom

kız sabah sabah soğandan bahsedip durma öğğğ :sinifsinif:

cerincim eğer imkanın warsa cumartesi gecesi kal pazar akşamı dön. ama öbür türlüde olur hem sabah erkenden çıkarsan 3 saatten fazla denize girersin. bence gidilir yanii :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…