:roflol: :roflol:nan ama benim memişler uçuşta onu saymadı herif heralde e gerçi onu sölemeye gerenk yok yani farketmemek içün kör olmak lazım kaydirigubbakcemile3
amaaan ilerde fırıl fırıl dönecek nasılsaa yok sen çocuksun koş bakkala git yok sen genç kızsın çayları tazele, gelinsin hizmette kusur etme , annesin çocuğu eşini ihmal etme işleri de aksatmaa oooldu aynı zamandada bi de mendill salla barii :teytey: bırak da çocuk anasının karnında bari rahat etsin nann
kızlar günaydın demek için geç galiba ama 8 buçukta kalktım bende anca gelebildim..ee ne var ne yok son sayfalarda elifin kızı olacakmış ne güzel gözü aydın.varmı başka haberler..bende öglen ekstradan doktora gidiyorum.görüntülü çekilecek..yarın da normal asıl doktoruma kontrole gidiyorum akşam..bende durumlar böyle..
artık eşek kadar olduk kızım alacaz yane kiloları pıtır pıtırrrrrrrrrr
ya iyi de 1 ayda 3 kilo mu alınır gıı
sağlık ocağına geçen ay 55 yazdırmışım sabah 58 çıktım nan :gitme:
4 ay hiç alma bi ayda 3 kilo al allaah her ay 3 alırsam mafoldum yaa -tatlicadiarzu-
4 ay hiç alma bi ayda 3 kilo al allaah her ay 3 alırsam mafoldum yaa -tatlicadiarzu-
ya şimdi size bişi sorcam bu manyaklıkmıdır deyü :)
şimdi ben istanbıldayım ya burdan bir cumartesi günü deniz otobüsüne atlasam 1 saat 15 dakika yol gidip armutlu tatil köyüne varsam orada yaklaşık 3 saat denize girsem (bayanlara özel plaj ve havuzu varda o yüzden orası hemde temiz ve de havası falan çokkkk güzel) sora bu 3 saatin sonunda tekrar deniz otobüsüne atlasam ve 1 saat 15 dakika yol gelsem ve istanbıla geri gelsem nasıl olar :))
((dip not: yol parası gidiş dönüş 30 lira , gidiş konforlu deniz otobüsleri güzel yane , ama sadece benim semtten deniz otobusune gidiş biras problem)
iyi gezmeler çıtırtı az yeeee gittiğin yerlerdeselam kızlar günaydın
ay o kaa uyudumki başım ağrıyo yaaa bide dün akşam göbüşümü koyacaz diye baya yoruldum kafam şişti walla hele özgeyi hiç düşünemiyom kızcazı kaç saat uğraştırdım benim göbüşüm resmini koymak için anam ne zormıuş bee resim neyn koymak
neyse ben bugün yokum kızlar aekadaşıma gidecem akşama anca gelürüm
şimdi ben istanbıldayım ya burdan bir cumartesi günü deniz otobüsüne atlasam 1 saat 15 dakika yol gidip armutlu tatil köyüne varsam orada yaklaşık 3 saat denize girsem (bayanlara özel plaj ve havuzu varda o yüzden orası hemde temiz ve de havası falan çokkkk güzel) sora bu 3 saatin sonunda tekrar deniz otobüsüne atlasam ve 1 saat 15 dakika yol gelsem ve istanbıla geri gelsem nasıl olar :))
((dip not: yol parası gidiş dönüş 30 lira , gidiş konforlu deniz otobüsleri güzel yane , ama sadece benim semtten deniz otobusune gidiş biras problem)
her ay öle almazsın canım yeni bi ilaca felan başladıysan onun etkisi olur veya şişioosan
ondanda fazla çıkabliooosun
iyi gezmeler çıtırtı az yeeee gittiğin yerlerde
dün akşam eşimle tartıştık bir ağlama krizine girdim 2 saate yakın sürdü eşim geldii beni sakinleştirmeye bana bi bakışı vardı kii ben kendimden çok ona üzüldüm ama kendimi kontroledemedim sesli ağlamam ama iç çekmek daha fena neyse eşim yalvar yakar aldı beni gittik yattık sonundaaa ve sabah büyük şok yüüzm neye dönmüşş bugün arapça dersi varr ben millete ne diycemm kızlarr
ay kızlar soğan severmisinis bilmem ama ben haşlanmış yumurtayı anca soğanla yiyom :)) ya kuru soğan ve pul biberle yiyom yada yeşil soğan maydonos taze nane doğrayıp limon ve yağ döküp yiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?