2009 Kasm Anneleri

bu arada ben dün aşı yaptırmıştım yaa dün acımadı ama şincik acıyoooo gece üstüne yatamadım :çok üzgünüm:

iyi bakalım canım
ben de çalıştığım için genelde aylin hanımdan ctsleri alıyorum randevuyu
şimdilik devam edicem ben ona

yaa ama yaa valla moralim bozuluyo nan tartıya çıktıkça
nan öle şey olurmu delü ayrı ayrı tartılarda tartılma bacım sen hep kendi doktorun tartısını göz önüne al yada senin arsa kendininkini göz önüne al
gıı zaten bu sonuçlar benim kendi şahsi tartımın sonuçları
süper olur valla öle bi yer burda da olsa ben de gitseydim keşkeee
hıı iyi hadi bebişe film çekceniz zemuszemus

bu aralar çk yoğun doğrudürüst konuşamıyoruz bile gelince uyuyup kalıyor artık ama beni öyle görünce dayanamadı adamcağız demin aradım ödümü kopardın seni hiç öyle görmemiştim diyo bide uyus yaa seviyom bu adamı yawsskaydirigubbakcemile2

bende olsam giderdim cerincim kalma imkanın varsa tubacığın dediği gibii daha iyi olurr

ben gidiyom kızlar
kayınbabamda gelcek yemeğe kayınvalidem yaylada yaaa
eşime kalsa hergün çağrecek emme kayınbabm gelmioo nysekii
hamile kadının yemeği yenirmii deyoo haftada bi geliyoo işte
2 gelini daha var ve 1 kızı da var accıkta onlar çağırsın dimi ama

benimde çok ağrı yapmıştı ama bugun geçti sayılır sadece elleyince ağrıyo tubiş :1hug:

hee benimde öyle. elleyince kolumu kaldırınca üstüne yatınca acıyoo

benimde ogün acımadı ama 4 gün çok ağrıdıı geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan

4 gün mü :1shok: anacım 4 gün bu acı çekilir mi yaw

Destna sen arapçamı öğrenmeye çalışıyorsun yoksa Kur'an mı??? Yani ikisi aynı şey demek degil ya o yüzden sordum......

yok kuranı biliyom kız eski imam hatiplilerdenim
arapça öğreniyom canım daha önceleri pratik arapça öğrenmiştim arap bulamadığım için konuşamadım unuttum çoğunuukaydirigubbakcemile3 şimdi kruanın manasını anlamak için fasih arapça grammer arapça öğreniyorum canım

kitir cemil:)))
kolay gelsin ne diyim bende biraz pratik ögreneyim istedim ama cok zor

kitir cemil:)))
kolay gelsin ne diyim bende biraz pratik ögreneyim istedim ama cok zor

kitir ne demekti yaa cemil güzel demektee:))

ben baya konuşuyodumm biizm hoca bize ders veriyordu hep arab haberlerini dinliyordum ertesi gün anlatıyordummama unuttum mafoldumben sen çok rahat öğrenirsin beyrutta deilmisinn ağızdan daha<çok öğreniliyorr

Kitir çok demekti canım, burada öğrenemiyorum cok cok az catpat biseyler sadece. Ama istiyorum aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…