Kitir çok demekti canım, burada öğrenemiyorum cok cok az catpat biseyler sadece. Ama istiyorum aslında...
aynen cicimm yemeklerden sonra basıyo tekmeyiBenim oğluşumda 20+6 oldu ama oda çok hareketli değil. Sadece yemeklerden ve tatlı şeylerden sonra az az tepişiyor. Sanırım 1-2 hafta daha beklemek lazım.
senin herüf işini bilio bence cicimmayy dün kociş dedüküüü aşgum sen heç kilo almadın ya sadece bebiş var göbeen de o kaa heryerin aynı duruyo dedi çok mutlandımm heheh
murada cnm benim dr. da bi sorsana o asistan arkadaşa doğuma giriyomu acaba benimki valla utancından muayene bile edemio adam nası doğurtturuyo merak ettim deBen son 20-25 güne kadar ona gidiyordum. Bu amnio sentez konusunu alıştırmadan aniden telefonda çat diye söyledi. Eşini al buraya gel dedi. Benim eşimde sağlık sektöründe çalışıyo ama böyle bir durumu çat diye söylemez. Ben eşimle koşa koşa hastaneye gittim ne kadar olumsuz durum varsa hepsini birden önüme serdi. Sonuçta eşimde bende bu durumu pek beğenmedik.
Neyse oda çok önemli değil ama 2. konu Aylin hanım tüp bebekci. Doğum konusunda tecrübe konusunu düşünüyoruz. Çalışmalarının % 95 i tüp bebek yani doğumla çok alalkalı değil. Kendisi doğuma girsede onun doğumlarını asistanlar yaptırıyormuş. Orda asistan arkadaş var bilgi ondan.
Anlıycan şüphelerim var tatlım...
efett yaa yyiyycemm şinci kilonuzu haa nann doğumdan sonra spor felan yapıp verin nan yazık diilmi şinci canınızı sıkıyonuz alla alla beğenmeyen güççük oğluna almaz ne edek yaniikız kartanesii dövem seni heeklava: hamilesin kızım elite model lokka yazılmıycan heral:icecream: bu arada kilo alımı bu aydan sonra başlıyor mecbur alıcaz sabilerimiz büyümesinmii yanii napalım az kaldı 3 ay sonraa bebişler doğunca gidicek inşş
onlar sağlıklı sıhhatli iyi olsunlardaa tabiki kızlar güzel erkekler yakışukluukaydirigubbakcemile3
git nann ben olsam giderim falla kaçırmam naniknanikya şimdi size bişi sorcam bu manyaklıkmıdır deyü :)
şimdi ben istanbıldayım ya burdan bir cumartesi günü deniz otobüsüne atlasam 1 saat 15 dakika yol gidip armutlu tatil köyüne varsam orada yaklaşık 3 saat denize girsem (bayanlara özel plaj ve havuzu varda o yüzden orası hemde temiz ve de havası falan çokkkk güzel) sora bu 3 saatin sonunda tekrar deniz otobüsüne atlasam ve 1 saat 15 dakika yol gelsem ve istanbıla geri gelsem nasıl olar :))
((dip not: yol parası gidiş dönüş 30 lira , gidiş konforlu deniz otobüsleri güzel yane , ama sadece benim semtten deniz otobusune gidiş biras problem)
arapçamı uyyyyyyy işin zormus gıı bende napım çaliş çaliş aynı opuyorumnanaktanhoşgeldin caım nasılsın bakalım ben bi yandan arapça çalışıyorumm kafam çatladı yawsss
hosbulduk sekerım laelaelaelaelaeHosgeldin:)
ben çiçkooooooooooooooooooo degilimm :dilcikar:tombulum beee hoşduldüükk anammm :lepi:oyyyyyyy cancanım gelmüşşşşşşşşşşş hoşgeldinnn çiçkoommmmmmmmm Şeniz
neyse ben çıkıyim çalışıyım kızlarr öpüyom sizlerii herkese iyi günlerr
özgecüüümm muredaynan görüşcenizmi siz nan nasıl kağıda yazıp yapcanız kurayı benim kafa durdu gaalba
taaamm yaa sustummm ama ben demiştim kafam karışık die zaten evde int. de yok unuttum msn cam falan mafoldumbenannem msn die bişe var cam die bişe var demiialkisalkisalkis
kızlar herkese selam :lepi:
ya bu hamilelik beni iyicene salak yaptı sanırsam sabahtan beri net yoktu bende bi geldi sonra gıttı ben tüm işyerinde kimsede yok arıza var diye mal mal bekliyom gelcek diye öğle yemeğinde sordum herkesin varmuş bı benimkinde yokmuş ne beklersin bu saate kadar dimi ara bilgi işlemi gelsin yapsın anca dank etti kafama yoksa akşama kadar net gelcek diye böle kek gibi bekleyecektim :roflol:
kızlar herkese selam :lepi:
ya bu hamilelik beni iyicene salak yaptı sanırsam sabahtan beri net yoktu bende bi geldi sonra gıttı ben tüm işyerinde kimsede yok arıza var diye mal mal bekliyom gelcek diye öğle yemeğinde sordum herkesin varmuş bı benimkinde yokmuş ne beklersin bu saate kadar dimi ara bilgi işlemi gelsin yapsın anca dank etti kafama yoksa akşama kadar net gelcek diye böle kek gibi bekleyecektim :roflol:
kızlar bu arada bu sabah amniyosentez sonuçlarımın tamamını aldım dr herşeyin gayet normal olduğunu ve bebeğimizin sağlıklı olduğunu söyledi allahıma şükürler olsun bu bekleyişte bitti sonunda :lepi: zemuszemus opuyorumnanaktan hihoyyyt sositososito
taaamm yaa sustummm ama ben demiştim kafam karışık die zaten evde int. de yok unuttum msn cam falan mafoldumben
kızlar bu arada bu sabah amniyosentez sonuçlarımın tamamını aldım dr herşeyin gayet normal olduğunu ve bebeğimizin sağlıklı olduğunu söyledi allahıma şükürler olsun bu bekleyişte bitti sonunda :lepi: zemuszemus opuyorumnanaktan hihoyyyt sositososito
:roflol:
çk şükür geçmiş olsun canımcım güzel bi haber bu opuyorumnanaktan
karakızz bakk yalnız değilsinnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
cok gecmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?