kız ben busede ne kadar hewesliysem bundada o kadar hewesliyim hem belkide son defa şişmiş olcak belki daha çocuk yapmaya bülürüm belli olmaz yanikızım iyiki bi göbeğini koydun ha. göbiş sayfasına giren görüyordur herhalde. görmemişin misali...naniknanik
AYYYY ÇOK HEYCAN YAPTIM BENDE KATILCAM ALOOOOOOOO NAPMAM LAZIM NOTER HANIMMMMMMMMMMM delikafadulden
görmedim krispiiiiiiiiiiiiii göbüş topicinde mi laaaaaaaaaaaaa
ne alırsan al gıııı yazık bu kadar kafayı yemene ne gerk bacım opuyorumnanaktan zemuszemuscanım, ara ara bende de oluyor. herhalde kendimizi çok yordugumuzda oluyor. dinlenmeye çalış biraz.
düşünem tabi. ya sen çıkarsan bana, ne alırım diye bütün gecemi verdim.delikafadulden
he laaaaaaaaaaa orda
ne alırsan al gıııı yazık bu kadar kafayı yemene ne gerk bacım opuyorumnanaktan zemuszemus
devasal bişiiiiii :roflol: :roflol:
ne alırsan al gıııı yazık bu kadar kafayı yemene ne gerk bacım opuyorumnanaktan zemuszemus
devasal bişiiiiii :roflol: :roflol:
senin kadar olmasada ewet
:roflol::roflol::roflol:
senin kadar olmasada ewet
:roflol::roflol::roflol:
itekkkkkkkkkkkkkk neye yazmıyon bacımm
dahada devasallldı ben o hale zor getirdimmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dahada devasallldı ben o hale zor getirdimmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
göbeme gurban ol nan nesi varmışş sositososito şakkıdı
heee yaaa iki saat uğraştı kız caaz o hale getirmek için sığmadı ekrana
:roflol: :roflol: :roflol:
heheheeeeeeeeeeee
gördün mü çaturdu ne diyi nehirrrr karu seni kırpmısda öle o hale geldunn tosalak seni delikafadulden naniknanik
nesi yokki :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hem arkadan hem önden yer arıyo kendine yol almak için
:roflol: :roflol: :roflol:
heheheeeeeeeeeeee
gördün mü çaturdu ne diyi nehirrrr karu seni kırpmısda öle o hale geldunn tosalak seni delikafadulden naniknanik
anam dün akşam özge ben kocişde yardım ettide koyabildik öldük nan akşam
heee kabu ettimyalanmııı kıssssssssssssssssssırnaşık şey
bak o da kabulettii :roflol:
anam arkadan yol bulursa zıçtııııııııııı demektirrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:
heee kabu ettim
bulmuş bile nan gidiyo tutamıyo:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?