heee sonunda kociş dediki bırak kızıda yemeğini yesin yazık bebek aç kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3açç kaldım bunların yüzünden 500 kb dan fazla resim yolladılarr anam kocamaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: wallamı gııııııııııııııııııı
kız ben busede ne kadar hewesliysem bundada o kadar hewesliyim hem belkide son defa şişmiş olcak belki daha çocuk yapmaya bülürüm belli olmaz yani
evet oda buldu doğru yolu :lepi:yalanmııı kıssssssssssssssssssırnaşık şey
bak o da kabulettii :roflol:
yok beeeeeeeeee kalçalarım eyyy benım sositosositoanam arkadan yol bulursa zıçtııııııııııı demektirrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: wallamı gııııııııııııııııııı
heee sonunda kociş dediki bırak kızıda yemeğini yesin yazık bebek aç kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he gıııı canlız kaş neyn alırken elindekileri arkadan poposunun üstüne koyuyomuş o kaaa yer warmış yani sehpa niyetine kulanıyormuş
:roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aaayyyyy yine gözümden yaş geldi nan gülmekten
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet oda buldu doğru yolu :lepi:
yok beeeeeeeeee kalçalarım eyyy benım sositososito
yok nan facede görmüyonuzmu nan cokda cıkık deilbikerem :dilcikar:
heee sonunda kociş dediki bırak kızıda yemeğini yesin yazık bebek aç kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he gıııı canlız kaş neyn alırken elindekileri arkadan poposunun üstüne koyuyomuş o kaaa yer warmış yani sehpa niyetine kulanıyormuş
:roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aaayyyyy yine gözümden yaş geldi nan gülmekten
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
gençsin ya sen, doğurursun 3-5 daha.delikafadulden:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :dance:
beni itek sandın herhal
yaşını almış 2:roflol::roflol:8 yaşında yaşlı bi karuyum bende ne arar o kaaa aksiyon
beni itek sandın herhal
yaşını almış 2:roflol::roflol:8 yaşında yaşlı bi karuyum bende ne arar o kaaa aksiyon
kızlar kasıklarımın sağ tarafında inceden bi sızı var yaa ne olaki buuu
kız bu karu yola yola kafayı sıyırmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kendide gülooo yaaa delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol::roflol:
orta yaş diyelima.sa.syaşlandığını kabul ediyon yani.:jeyyar:
anam sende 2 tane yapmıssın sanki itekten farkın var 2 sene sonrada 1 tane daha yap ne olcak comu zorrr:roflol::roflol:
kız bu karu yola yola kafayı sıyırmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
orta yaş diyelima.sa.s
ben itek gibi peşpeşe yapmadım ben 7 ay uğraştım
hakkat cok uğrasmısın haaaa vallahhh anam demek iteğin tarla senden daha verimliymiş hemen hasat kaldırmıss:roflol::roflol::roflol::roflol:
bakın bakalım cok mu çişşşkoyu m yaaa senağlama
tatlım ben en son dr a gittiğimde vardı o durum hemen idrar tahlili yaptı enfeksiyon olabülü dedi ama tahlil temiz çıktı o zaman büyümeden kaynaklı bi sorun yok dedüüüü
delikafadulden :dance: :dance: :dance: bunun ki kurak
hadi nan karuuuuuuuuuuuu ne memiş var orda delüüüüüüüüüüü ufacık zatinanaaaam kız bide göbenin üstünde memişlerinide sehpa niyetine kullanabilrisin
orasıda warmış bak bi arkada iki önde hemide öndekiler iki katlı:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
ayy kıyamam annem ben sana hepsi çaturtu karısının yüzünden hiçte şişko değilsin hamilesin sen hemde çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yakışmışşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?