2009 Kasm Anneleri

bakem son aylarda nasıl gezecen otur oturduğun yerde bacım bak ben haftaya perşembe gidiyom 1 ay yokum burda çok özleyecem sizi yaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlama

hee valla nann son aylarda nasıl gitcem ben izmire bilmem valla :umursamaz:
canıııımmm sen 1 ay yokmun yaaa olurmu nan sensiz 1 ay naparuk bizzmafoldumben

gıı nereymiş oralar de hele ramazan bayramında gelcem ben o zaman hafiften kışlıklar da çıkmış olur ordan alırız gari
anneme söliyem de gitsin alsın
senin elti senden önce doğurabülü gııı demedi demee :roflol:

karı daha yeni gelmiş gezmekten bi dahaki gezmenin planını bile şimdiden yapmış gezgin karııı zemuszemus

bakem son aylarda nasıl gezecen otur oturduğun yerde bacım bak ben haftaya perşembe gidiyom 1 ay yokum burda çok özleyecem sizi yaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlama

yapma kıızzz ağlatma bizi :gitme: :gitme: :gitme:

evet tubiş yaa ben de bu ay birden aldım gibi geliyo yaa sinir oldum hee

yaa senin resmini gördüm ben zateen çıtı pıtı bi hatunsun. biraz kilo alman sana bişey etmez ama ben zaten çiçkoyum :çok üzgünüm: kilo almamam lazım yoksam top gibin olcam delikafadulden

tarif ederim kıı sana ben,gidilceği zaman hatırlatta şimdiden unutmayasın,şimdide vardı kışlıklar şekerim hemii...
bi çorap gördüm ölee tatlıydıkiii 1,30 kuruştu kııı ucuzda bi yer haaa

hee valla nann son aylarda nasıl gitcem ben izmire bilmem valla :umursamaz:
canıııımmm sen 1 ay yokmun yaaa olurmu nan sensiz 1 ay naparuk bizzmafoldumben
iyi ya işte accuk kafa dinlersinizmafoldumbenmafoldumben

çok ararsın beni findukçu her finduk yiyişinde beni hatırla emimafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama

kartanesi kız kızın adını ne koycen karar verdin mi? testere mi koycan yoksam kararlı mısın delikafadulden

biraz daha olumsuz tepki gelirse koyabülürün zira çok inat bi kişiliğim vardır hem nesteren bi kerem ooo :dilcikar:
elif koycadık ya heryerde elif olunca vazgeçsek mi dedim soora ekşi sözlükte elife bi baktım yorumlara bayıldım bilmiyom gari başka isim yokki :çok üzgünüm:

bencede hiç güzel bi isim değel bacım testereye benziyo sonra kızınla dalga geçecekler benden sölemesi:1no2:

krispi cadısı ne zaman gitcen sen bakiyim haber werde parti yapalım :teytey: :teytey: :teytey:

kızlaaar çok üzülceeniz bi haber vercem ama noolur metanetinizi koruyun tamammıı mafoldumben
ben pazar gidiyom kızlar 1 hafta yokum biliyorum bensizliğe dayanamayacaksınız bunu size yapmaya hakkım yok ama mecburum lütfen çok üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…