krispi cadısı ne zaman gitcen sen bakiyim haber werde parti yapalım :teytey: :teytey: :teytey:
krispi cadısı ne zaman gitcen sen bakiyim haber werde parti yapalım :teytey: :teytey: :teytey:
o ne demek nan biz burda yokmuyuk:mymeka::mymeka:
kızlaaar çok üzülceeniz bi haber vercem ama noolur metanetinizi koruyun tamammıı mafoldumben
ben pazar gidiyom kızlar 1 hafta yokum biliyorum bensizliğe dayanamayacaksınız bunu size yapmaya hakkım yok ama mecburum lütfen çok üzülmeyin
iyi dadlum sıcaklarlan boğuşuyoss bugün daha mı sıcak ne delikafadulden senden naber yeewwrrriiuumm
biraz daha olumsuz tepki gelirse koyabülürün zira çok inat bi kişiliğim vardır hem nesteren bi kerem ooo :dilcikar:
elif koycadık ya heryerde elif olunca vazgeçsek mi dedim soora ekşi sözlükte elife bi baktım yorumlara bayıldım bilmiyom gari başka isim yokki :çok üzgünüm:
kıskandın mı hacııııııııııı laelaelaelaelaeo ne demek nan biz burda yokmuyuk:mymeka::mymeka:
hadi yaaa,kartanem yok çıtırtım yok naannnlmaz:
hadi kartanesi 1 haftada gelcek nan bu çatırtı 1 ay yokmuş bee mafoldumben
nan sen bir hafta ben 1 ay bu kızlara parti werecek iki neden çıktı ortayakızlaaar çok üzülceeniz bi haber vercem ama noolur metanetinizi koruyun tamammıı mafoldumben
ben pazar gidiyom kızlar 1 hafta yokum biliyorum bensizliğe dayanamayacaksınız bunu size yapmaya hakkım yok ama mecburum lütfen çok üzülmeyin
iyi yapıyo kocişin başka isim bulun daha war nan bulunur bişey isimsiz kalıcak hali yok yanan zaten kocam koydurtmuyo ki testere kimin deyüüü
delikafadulden sositososito sositososito evet parti yapak çaturduu gitti giyeenaniknanik
kızlaaar çok üzülceeniz bi haber vercem ama noolur metanetinizi koruyun tamammıı mafoldumben
haftaya perşembe bacım arkamdan partimi wereceniz peh peh peh ben gidince için cızzzzzzzzz edecek habarın yoka.s
delikafadulden sositososito sositososito evet parti yapak çaturduu gitti giyeenaniknanik
kızım senin adını görmedik heral allan çatırtısıııııııııııı temem temem yaaaaaaa
herkeşe selam heh oldumu sanki ayrı gayrı var halla hallaaaaaaaaaaaaa :mymeka:
oburiks noldu nan artık yiyemiyon mu ne ayak o kaaa hamile karunun ahını alırsan ööööleee çekersin işte naniknanik
nasıl görmezsin nan ben görülmeyecek karumuyum bi daha olmasın toptan sor halimizi hatrımızı taaammı:jeyyar::jeyyar:kızım senin adını görmedik heral allan çatırtısıııııııııııı temem temem yaaaaaaa
herkeşe selam heh oldumu sanki ayrı gayrı var halla hallaaaaaaaaaaaaa :mymeka:
oburiks noldu nan artık yiyemiyon mu ne ayak o kaaa hamile karunun ahını alırsan ööööleee çekersin işte naniknanik
hadi yaaa,kartanem yok çıtırtım yok naannnlmaz:
hadi kartanesi 1 haftada gelcek nan bu çatırtı 1 ay yokmuş bee mafoldumben
kezban mı hahahahhaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yok şukifeee koysun naniknaniknesteren ne nan kartanesi manyak mısın nesin allah belanı vermiye he yeni gördüm daha :roflol:
adamım yaaa aklından geçirdiğine bile inanamıyom haaaaaaa o nası bi isim beeeeeeeeee kezban koy daha ii (ulan adı kezban olan yok demi naniknanik)
selam karularrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam karularrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?