2009 Kasm Anneleri

kardanasııııııııııııııııııııı sen de eğitim ayağına ii geziyon haaa bi şöyle eğitilemedik yauwwwwwwwwww mıçtığımın yerinde ömrümü çürütceklerrrrrrrr töbeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamile hamile ağzımı bozduriylerrrrrrrrrr laelaelaelaelae

selam karularrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oooooooooooo bizim sütçi geldi teşrif ettiler hanfendü nerdesin kız bu saate kadar :jeyyar:
ay deprem olmuş kız iskenderunda 10.10 şiddetinde :roflol::roflol::roflol:
az daha ew başınıza yıkılmadı inşallah :roflol::roflol:
yoksam yanlış alarmmı artçı depremmi hani kocan geldimi deyom anlarsın yaa :roflol::roflol:

kız nehiriver nerde kaldun gııı işin mi wardı yoksam :jeyyar:

ge ne işim olacak gece dedim ya apışaram ağrıo uyutmadı beni anca uyandım kahvaltı yaptım geldümmm

vayyyyy benim tribal enfeksiyonum da gelmişşşşşşşşş naper lan senin şimdi ağzın kulaklarındadır haaaaaaaa kocişine kavuşacannn ya sırnaşık şey
ii nan he seviniom geşcek die canım cıktı kac gündrü yalnız basımaaa :kedi:

nan pat deyü listeyi attın önümüzee kaydirigubbakcemile3
delüü naber naptın nann ben yokkenee opuyorumnanaktan

he nan anca buldum listeyi :) iyiyim canım hoşgeldin sen ne yaptın aldınmı bebişimizin odasını

kezban mı hahahahhaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yok şukifeee koysun naniknanik

kocandan sıra bize geldümü gıııı :kedi: hoşgeldümmm

şukufeeeeeeeee valla nesterenden güzel :roflol:

len cancannn sen artıkın şu avatarını değiştirsen deyom pipiş gelcek bırakta o avatarları kız anaları koysun :sm_cool: senin kızın olmicak işteeeeeeeeeeeeeeeeeeee oğlan avatarı bul kendineeeeeeeeeeeeeeeee naniknanik

dimek akşam gelcek hee bizde sen yoksun diye günahını aldıydın nan zemuszemus

cehennemde yanacaksınıssssssssss:roflol::roflol:

hadi nan senin popondaolmustur o deprem ynlış alarm gece gelecek adam :roflol::roflol:

baaaane gidiyom işte dahada wermiyom yemek neynnn accuk özleyin beni:dilcikar:

allan manyakları ben yemeeee çıkıyomm bu arada öğlen saati yine gece ekibi kalmış burda yazılar +18 e dönmeye başladı haaa krispi nehir ve tubi hadi allah sonunu hayr ede bi yemek yiyemde gelem döktüğünüz incileri okuyam delikafadulden

hee bencede doğurabilü gıı tecrübeli karılarr erken doğurmak içün bişi yapılabiliyomuu?
al nan noolcakk bak kızdırmayın beni sankim çok elimizde beaa ben hamile kaldığımdan eri iştahım azaldı tatlı ağzıma sürmem yağlı yiyemem gazlı içecek içmem her akşam 40-45 dk yürürüm emme gene de 3 kg aldım e daha ne yapamm yanee
elif koy elif iyidir
niye olmuyo yaaa herkeşe yaptımdııı :çok üzgünüm:

ben orada oturuyom nan ebiş deel
kara bahtım kör talihimmafoldumben

nan angaralılar ağustosta izne ayrılacam kısmetse belki ağustosun ikinci haftası ankaraya ablamın yanına gelürün o zaman bi ayar çeker görüşürük ne dersünüz :jeyyar:
gel bajımm görüşürk tabe ne demek zaten kartenesiynen yimmee gidiyok biz arada sırada gel seni de götürek
nie ole sölüyon cicimm nesteren bence olabilü nan bi romanda vardı bu isim hangisiydi CADIARZUCADIARZU buldum nan sarmaşık güllerii hatta filmi bilem var...

cehennemde yanacaksınıssssssssss:roflol::roflol:

hadi nan senin popondaolmustur o deprem ynlış alarm gece gelecek adam :roflol::roflol:

eee ama şimdiden sallanmaya başlamış oraları dün akşam mehmet ali birand amcam söledi iskenderunda deprem bekleniyo ama tusunamide olabülü o yüzden tedbir almak lazım demi ama sarsıntısı istanbuluda gelebülümüş ben birand amcamın yalancısıyım:roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yok anacım yanlış istihbarat o muhtemel itekin evidir bizde bebeden beri tııkkkkkkkkkkk yok dedik yaa anacım :umursamaz:

alamadık nehirim yaav odayı,kociş akşamaca toplantıdaydı yaavv benneyaptımki
en kısa zamanda gene gidilecek yaniii

he yaaa + 18 e erken girdik gerçi 12 yi geçtik emme gündüz 12 kapatılabilirik kızlar
:roflol::roflol:

alamadık nehirim yaav odayı,kociş akşamaca toplantıdaydı yaavv benneyaptımki
en kısa zamanda gene gidilecek yaniii

hayırlısı olsun bajım alınır yahuu...

kim testeren koyuyomuş bebesinin adını :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…