2009 Kasm Anneleri

ge ne işim olacak gece dedim ya apışaram ağrıo uyutmadı beni anca uyandım kahvaltı yaptım geldümmm

merak etme kocişini görünce ne ağrı kalır ne bişee kaydirigubbakcemile3

kartanesi koyuyomuş (testeren satır)
:roflol::roflol::roflol::roflol:

başka bişe bulamamışmı anam :roflol::roflol:

bugün daha mı sıcak bana mı öle geliyyooo nan heryerimden ter akıyoo kafamçokkarıştı ya biz yazın sonlarına doğru napcaz göbüşler iyice şişcek havalar sıcak olcak kafamçokkarıştı

kııız gaddar tubiiş nasıl gidem nan su sıcakta bakkala nan benn gebertcenmi sen beniii klava:
özgeem cnm bakkala gidemiyom dedim baksana sana gelsem tubiş şimdi eyicene delürür :roflol:
ayyy makarna yapam barii

nan niye yasak? sen son zamanlarda doktoruna sordun mu ki? bizimde ilk başlarda yasaktı ama şincik serbest.

sorduk herhal malmıyızz delüü delikafadulden

kııız gaddar tubiiş nasıl gidem nan su sıcakta bakkala nan benn gebertcenmi sen beniii klava:
özgeem cnm bakkala gidemiyom dedim baksana sana gelsem tubiş şimdi eyicene delürür :roflol:
ayyy makarna yapam barii

edoş valla 2 gün canım yoğurt çekti gidemedim markete bilionmu dün anca aldım seni anlıom onun için.. gelde şu tuba karusu çaaaaaaaaaaaaattttttttttttt diye yarılsın hasetinden laelaelaelaelae

kızlar ben çıkıyom dün arkadaşıma gidecektim gidememiştim misafiriwardı az önce aradı beni hadi kalk gel deyo telefonları açmıyom kimse gelmesi diye sen gel diyo ben çıkıyom akşama görüşürüz öpüldünüz özgecim sanada kolay gelsin ee işin zor bu sıcak ta hemide pöööfffffbari klimanın yanında pışpışlanın taaaammı :roflol::roflol:

allahın delüsü fantazilerini benm üstümde uyguluo yaaaaaaaaaaaa kaybol git delüüü hadiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

cabuk gel nan krispiii zemuszemus çok yeme haaa bak akşam çektiklerini düşün kaydirigubbakcemile3

haydiiiii haydiiii haydiiiii kız sırtına wura wura atalım seni yatağaaaaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ayyy makarna yapam barii

kız ne makarnası daha kahvaltu etmeden :sinifsinif: hem makarna yeme bakıyım çocuğa faydası yokk lmaz: git yararlı şeyler ye bakıyım:mymeka:

edoş valla 2 gün canım yoğurt çekti gidemedim markete bilionmu dün anca aldım seni anlıom onun için.. gelde şu tuba karusu çaaaaaaaaaaaaattttttttttttt diye yarılsın hasetinden laelaelaelaelae

anam ne çatlıcam o mıçını kaldırıp ekmek almaya gitmiyoo sana mı gelcek :roflol: gerçi gezmek olunca mureda için işler değişir a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…