yağlımı :1shok: anamm başka atack pok kalmadı mı nan -tatlicadiarzu-
nannnn şimdi cerin cenabet hepimiz mi oluyoruz dediğin lafa bak bee:mymeka::roflol::roflol::roflol:
yağlımı :1shok: anamm başka atack pok kalmadı mı nan -tatlicadiarzu-
slm kızlar nasılsınızzz....bebişler nasıllll...
ya sıcaktan mahvoldum evdeyım ama acayıp bunalttı sıcakalr kızlar ya ben tıckerımı değiştirmek istiyorum nasıl yapıyordukkk
tabi yağlıı göbüşünün yarısı bebek değil ben sana diyem demi kıs muredaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tabi yağlıı göbüşünün yarısı bebek değil ben sana diyem demi kıs muredaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin canım özlettin kendini wallaŞeniz
bizler iyiyiz geyik yapıyoruz işte sen nasılsın bakalım
ya sıcaktan mahvoldum evdeyım ama acayıp bunalttı sıcakalr kızlar ya ben tıckerımı değiştirmek istiyorum nasıl yapıyordukkk
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: seninde memen büyükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk takkelere sıgmıyooo delikafadulden
iyilik canım yaa ne olsunn evdeyım şükür bi problem yokk..sen nasılsınn ben bayağıdır giremedımm takıp edemedım sizi senın cınsıyet bellı olmuştur demı..benımm oğluşş gelıyooo
hoşgeldin tatlım
anam senin gözün kör ben kücük die üzülüom 75 beden nan benim memem allahın delisi sen muredayla karıstırmıs olmayasın bu resimde nası cıktıysa ben silikon yaptırmayı düşünüom facede ii bak resimlerime
gene mı karıstı yaww :roflol: o zaman sende sütçisinnnnnnnnn dürrr :mymeka:
gene mı karıstı yaww :roflol: o zaman sende sütçisinnnnnnnnn dürrr :mymeka:
buyrun benimm :lepi:mikserrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
yine mimlendin kuzum cerin koooooooooşşşş canliz yine karıştırdı gacıları:roflol::roflol::roflol:
yine mimlendin kuzum cerin koooooooooşşşş canliz yine karıştırdı gacıları:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?