slm kızlar nasılsınız ?
benim ayaklarım sisiyor artık yaa hiçbir babetim olmuyor
cok fazla sislik yok ama normalmi sizdede oluyormu
genelde tuzlu yiyenlkerde oluyor ama ben tuzlu yemem ki
tansiyonumda genelde düşük zaten
birde sabahları ellerimde uyusukluk oluyor böle bi durumla karsılasan varmı ?
hayırlısı olsun nazlıcım ne kusuru merak ettim o yüzden ben daha burada bakamadım dr hastane zaten çok seçenekte yok napıcam bilmiyorum dua ediyorum zamanında gelsinde izmirde olsun diye
Cerin'cim kıyamam fıstıkım sana ben azıcık dinlenebilsen bu sıcaklarda çok iyi olacak..Yağmur tekmeleyip duruyo abisi habire tekmeleri sayıyo bense ikisini birden izleyip duruyorum kaydirigubbakcemile3
Ya bir görsen birdeki hengame şimdiden başladı sonrasını bilemiyorum ne yapacak ikisi birarada bana :)
Canım ya bizde her zaman taze bir olay ne olsun başka rahatsızlıklar düzelmeler yaz gelip gitmeleri derken vakit geçiyor..
Sen nasılsın cnm Tatlı Özgen nasıl?
İnşallah cnm benim zamanında olacak herşey hiç endişelenme sen.Seçenek sana ben sunabilirim ama ben doktordan öte anestezi uzmanı hastane de araştırıyorum biliyorsun şurayada bir gidelim eğerki hoşumuza giderse hemen senide yönlendiririz yada diğer hastanelerdeki bildiklerime hayırlısı birtanem önceden ayarlayalımda en önemli konulardan biri bu ŞenizŞenizŞeniz
Karakızzım Yağmurumuz iyi teyzesi aynen Duru gibi tekmeleyip duruyor ara ara bizde şükrediyoruz :Saruboceq:
Birde birtanem ben bu aralar hep rüyamda görüyorum yaa tocamann gözleri var aynı Doğam gibi boncuk boncuk bakan kirpikler uzun tatlımı tatlı biz kız bebek Allahım hayrılara çıkarsın bakarsın aynısıdır kaydirigubbakcemile3 Durum nasıl gittinmi son zamanda doktora ?
merhaba kızlaaaarrr
ben geldiiiimmm
nasılsınız?
hepinizi çok özledimm....
geçmişi okuyabileceğimi hiç düşünmüyorum söyleyin bakalım neler oldu neler bitti 1 haftadır
merhaba kızlaaaarrr
ben geldiiiimmm
nasılsınız?
geçmişi okuyabileceğimi hiç düşünmüyorum söyleyin bakalım neler oldu neler bitti 1 haftadır
teyzoşu özgem beni bi korkuttu cuma günü hiç hareket etmedi kortktum meğerse yavrum yorgunluktan bitap düşmüşşşş cumartesi akşam canlandı bebişimm opuyorumnanaktan
hoşbulduuukkkkKartanem hoşgeldin cnm benim 1 hafta öncesi valla haberim yokta bugün kızlar oldukça iyi tek sorun sıcaklar bunalmalar okadar.Sen nasılsın cnm kuzun nasıl? a.s. a.s. a.s.
iyidi canım herşey çok şükür bi problem yokhoşgeldin canım nası geçti yolculuk
bol bol balık yedim yeşil deniz göl doğa dolandım durdumhoşgeldin cnmmm opuyorumnanaktan
iyiyiz,sen neler yaptın bakalım?
sağol nazlıcım inşallah öyle olur benim dr konusunda terettüdüm yok druma güveniyorum ama dediğin gibi hast. tam teşekküllü olması ve anestezi uzmanı çok önemli sen git gör bakalım
Aminnn birtanemopuyorumnanaktanallah hayırlara çıkarsın rüyanı canım hayır diyelim hayır olsun
bu hafta sonu gideceğiz dr hafta içi kan ve idrar tahlili yaptıracağım
heyecanla kzımı göreceğim günü bekliyorum çok özledim çünkü onu
hoşbulduuukkkk
ben de iyiyim canım kuzum da çok iyi maşallah tekmeleyip duruyoobabsını çok özledi sadece ama kavuştuk sonundaaa
iyidi canım herşey çok şükür bi problem yok
deli gibi gezdimmm yürüdüm bebişim gezmeyi çok sevcek annesi gibi kaydirigubbakcemile5
bol bol balık yedim yeşil deniz göl doğa dolandım durdum
çok yürüdümmm herşey güzeldi :lepi:
merhaba kızlaaaarrr
ben geldiiiimmm
nasılsınız?
Tamamdır anlaştık canım.kaydirigubbakcemile5 Drnada sor bi gidişinde cnm nerelerde doğum yaptırıyor kendi ekibi varmı olurmu ona göre daha ayrıntılı bilgi toplayabilirim hastanelerden senin için yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?