2009 Kasm Anneleri

cnm geçmiş olsun opuyorumnanaktan bendede var aynı sey

hayırlısı olsun nazlıcım ne kusuru merak ettim o yüzden ben daha burada bakamadım dr hastane zaten çok seçenekte yok napıcam bilmiyorum dua ediyorum zamanında gelsinde izmirde olsun diye

İnşallah cnm benim zamanında olacak herşey hiç endişelenme sen.Seçenek sana ben sunabilirim ama ben doktordan öte anestezi uzmanı hastane de araştırıyorum biliyorsun şurayada bir gidelim eğerki hoşumuza giderse hemen senide yönlendiririz yada diğer hastanelerdeki bildiklerime hayırlısı birtanem önceden ayarlayalımda en önemli konulardan biri bu ŞenizŞenizŞeniz

Karakızzım Yağmurumuz iyi teyzesi aynen Duru gibi tekmeleyip duruyor ara ara bizde şükrediyoruz :Saruboceq:
Birde birtanem ben bu aralar hep rüyamda görüyorum yaa tocamann gözleri var aynı Doğam gibi boncuk boncuk bakan kirpikler uzun tatlımı tatlı biz kız bebek Allahım hayrılara çıkarsın bakarsın aynısıdır kaydirigubbakcemile3 Durum nasıl gittinmi son zamanda doktora ?

merhaba kızlaaaarrr
ben geldiiiimmm
nasılsınız?
hepinizi çok özledimm....
geçmişi okuyabileceğimi hiç düşünmüyorum söyleyin bakalım neler oldu neler bitti 1 haftadır

teyzoşu özgem beni bi korkuttu cuma günü hiç hareket etmedi kortktum meğerse yavrum yorgunluktan bitap düşmüşşşş cumartesi akşam canlandı bebişimm opuyorumnanaktan

Kartanem hoşgeldin cnm benim 1 hafta öncesi valla haberim yokta bugün kızlar oldukça iyi tek sorun sıcaklar bunalmalar okadar.Sen nasılsın cnm kuzun nasıl? a.s. a.s. a.s.

sağol nazlıcım inşallah öyle olur benim dr konusunda terettüdüm yok druma güveniyorum ama dediğin gibi hast. tam teşekküllü olması ve anestezi uzmanı çok önemli sen git gör bakalım

allah hayırlara çıkarsın rüyanı canım hayır diyelim hayır olsun
bu hafta sonu gideceğiz dr hafta içi kan ve idrar tahlili yaptıracağım
heyecanla kzımı göreceğim günü bekliyorum çok özledim çünkü onu

merhaba kızlaaaarrr
ben geldiiiimmm
nasılsınız?
geçmişi okuyabileceğimi hiç düşünmüyorum söyleyin bakalım neler oldu neler bitti 1 haftadır

hoşgeldin canım nası geçti yolculuk

teyzoşu özgem beni bi korkuttu cuma günü hiç hareket etmedi kortktum meğerse yavrum yorgunluktan bitap düşmüşşşş cumartesi akşam canlandı bebişimm opuyorumnanaktan

Kıyamam yaa bizler çok hareketli olunca onlar duruyor takii dinlenene kadar canım.yerim ben onu yaa annesi yorulmuş diye tepkide verirmiş opuyorumnanaktan

Kartanem hoşgeldin cnm benim 1 hafta öncesi valla haberim yokta bugün kızlar oldukça iyi tek sorun sıcaklar bunalmalar okadar.Sen nasılsın cnm kuzun nasıl? a.s. a.s. a.s.
hoşbulduuukkkk
ben de iyiyim canım kuzum da çok iyi maşallah tekmeleyip duruyoo babsını çok özledi sadece ama kavuştuk sonundaaa
hoşgeldin canım nası geçti yolculuk
iyidi canım herşey çok şükür bi problem yok
deli gibi gezdimmm yürüdüm bebişim gezmeyi çok sevcek annesi gibi kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin cnmmm opuyorumnanaktan
iyiyiz,sen neler yaptın bakalım?
bol bol balık yedim yeşil deniz göl doğa dolandım durdum
çok yürüdümmm herşey güzeldi :lepi:

sağol nazlıcım inşallah öyle olur benim dr konusunda terettüdüm yok druma güveniyorum ama dediğin gibi hast. tam teşekküllü olması ve anestezi uzmanı çok önemli sen git gör bakalım

Tamamdır anlaştık canım.kaydirigubbakcemile5 Drnada sor bi gidişinde cnm nerelerde doğum yaptırıyor kendi ekibi varmı olurmu ona göre daha ayrıntılı bilgi toplayabilirim hastanelerden senin için yerimseniben

Aminnn birtanemopuyorumnanaktan

Bu son 3 aylık devremizde genelde akıntılar idrar yolları enfeksiyonuna yol açıyormuş onun için isteniyor 2, idrar tahlillerimiz..

Kan tahlilleri ise kan haplarımız yeterlimi doğuma hazırlıyorlar kısacası

Birde şeker tabiki bakalım hayırlısı ile alalım bütün sonuçlarımızı :Saruboceq::Saruboceq:

Bak bak kızınıda özlermişşş Allahım ayırmasınyerimseniben

ohhh allah içine sindirsin cnm opuyorumnanaktan

kızında anasına cekcek desenee,babası yandıı kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlaaaarrr
ben geldiiiimmm
nasılsınız?

aanaaammmmmmmmmmmm kartanem gelmişşşşşşşşşş kopilim benümmmmmmmmmmmmmmm Şeniz
nerdesin nannnnnnnnnnnnn eşekkkkkkkkkk çokkkkkkkkk ösledümmmmmmmmmmmmm :asigim:
nası geçti eğitimden bozma tatilin delikafadulden çikolata getürdün mü nannnnnnnnnnnnn hımmmmmmmmmm yasakkelime

Tamamdır anlaştık canım.kaydirigubbakcemile5 Drnada sor bi gidişinde cnm nerelerde doğum yaptırıyor kendi ekibi varmı olurmu ona göre daha ayrıntılı bilgi toplayabilirim hastanelerden senin için yerimseniben

nazlım,sgumus bende izmirde doğum yapıcam allah izin verirse.
benşm dr.um karats ve çınarlı ile çalışıyormuş.ben çınarlı diye düşünüyorum.ama kent hastanesininde süper olduğunu duydum kaydirigubbakcemile3 doğum olcağı gün saçlarına fön bilem çekiyolarmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kenyaa canım aynı durum bende de varrr
eski babaetlerimin hiç biri olmuyor
sadece sporlarım oluyor onlarda yürüyünce sıkmaya başlıyor
yeni bi ayakkabı aldım bir numara büyük o bile küçük gelmeye başladı
anlamadım gittti. sanırım kilo aldıkçaaa bizim ayaklar da büyüyecek
ama en fazla 1-2 numara, yürüdükçe de şişecek o yüzden sıkıntı yaşayacaz gibi geliyor, tuzlu yemeyle alakası olduğunu zannetmiyorum
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…