aminnn canımmmm inşallah....
valla orası belli olmazzzz sonradan alır başını gider görürsün ..kaydirigubbakcemile3
nazlım,sgumus bende izmirde doğum yapıcam allah izin verirse.
benşm dr.um karats ve çınarlı ile çalışıyormuş.ben çınarlı diye düşünüyorum.ama kent hastanesininde süper olduğunu duydum kaydirigubbakcemile3 doğum olcağı gün saçlarına fön bilem çekiyolarmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy benim daha çok olduuu 17 haziranda gitmiştim en son geçen hafta gidecektim isveç işi olunca gidemedim bu cuma 4 boyutluya cts de kendi doktoruma gidicem hem de şeker yükleme olcak
ayy çok merak ediyom bebişimii yaaaa kaç kilo oldu acepp
paylaşalım bilgileri o zaman mureda kent hastaneden çok otel modunda desene benim hem dr hemde özel sağlık sig. anlaşmalı olduğu yer kent ama daha tam konuşup karar vermedik
anamm senin bizdende çok olmuş yaav.inşallah sağlıcaklan görürsün cnm.
4 boyutlu çok hoşuna gitcek zemuszemus ölee net görceksinki sasıracaksın.cd de alcan demii unutma hatırlatmayı baştan cd yi.
kenyaacım hoşgeldim cnm a.s. a.s.
Oğluşumda dediğin gibiydim ama ozaman tuzu vs yeteri kadar kullanıp hiç birşeyi kesmemiştim..Şimdi ise hiç şişlik yok cnm bunu anasağlıkları takip ediyor aslında ödem varmı yokmu yakınındaysa bir göstersen heleki ağrı sızı varsa belki birşey önerirler cnm ne dersin..Geçmiş olsun a.s. a.s.
amiinnn amiinn
kızlaaar isveç nasıl bi yer annamadım her yer bebiş kaynıyo yaaa sarı sarı nasıl da şekerler
daha biri pusetteyken diğeri annesinin karnında kafamçokkarıştı
doğum yapanlara 2 yıl izin veriyolarmış bebişler çifter üçer valla kadın 4-5 yıl çalışmadan bebişlerine bakıyo ne güzel yaaahele ki psetler son model valla bayıldım hee
canım benimde ayaklarım şişiyo ellerimde uyuşma yok ama
akşamları eve gıttığımde ayaklarım balon gibi şiş oluyo bütün gün oturuyorum işyerinde ondan sanırım kafamçokkarıştı
cnm geçmiş olsun opuyorumnanaktan bendede var aynı sey
anladım cnm.konuşur paylaşırız birbirimizle,bizim daha dr.la doğum konuşmamız yasak kaydirigubbakcemile3 soramıyorum o yüzden,ama duyduklarımı paylaşırım seninlee.benimde özel sağlık sigortam karşılıcak herşeyii çınarlı düşünüyorum ama kentte olabilir tabii...
2 yıl mı:1shok: yaaaa bizde de ne kadına ne çocuğa değer veriliyo haaaa... şu doğum iznini 1 yıl bile yapamadılar... çok kıskandım ordaki kadınları vallaaaa
zaten herşey son ay belli oluyomuş,dr.öle dedi son ay her hafta nerdeyse 300-400 gr.alıyomuşayy canı içinde sağlıklı olsun yeterkii
benim kociş dün nediyo yaa çok güldüm kaydirigubbakcemile3
karnımı seviyoduu ben onun burnunu yicem ağzını yicem diye,bende dedim ellerini yee ayaklarını yee dediki ayakalarını nerden görcem yaa kış günü çorabın içinde,bende dedim aşkım çıkarırsın çorabı çocuk senin değilmii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anamm doğru diyosun diyoo hala alışamadı sanki başkasının cocuğudaa çıkaramıcaz çorabı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kenyaa canım aynı durum bende de varrr
eski babaetlerimin hiç biri olmuyor
sadece sporlarım oluyor onlarda yürüyünce sıkmaya başlıyor
yeni bi ayakkabı aldım bir numara büyük o bile küçük gelmeye başladı
anlamadım gittti. sanırım kilo aldıkçaaa bizim ayaklar da büyüyecek
ama en fazla 1-2 numara, yürüdükçe de şişecek o yüzden sıkıntı yaşayacaz gibi geliyor, tuzlu yemeyle alakası olduğunu zannetmiyorum...
senin sigorta hangi şirketten mureda
kaydirigubbakcemile3, nerden bilsin ki ilk kez baba oluyo napsın yazık kaydirigubbakcemile3
yaaa bu arada ayrıntılı ultrasonu sigorta karşılıyor mu canım yaaa?
gerçş senin özel sağlık sig.vardı dimiii
bilenler varsa cvp verirse sevinirim ortalama ne kadar veriliyooo acaba?
ben daha hiç girmedim de sanırım bu gidişim de giricem...
sağol canım doktorun ne dedi sordun mu peki
hee cnm baktı dr.bacaklarıma,prenses gibi oturacaksın dedi kaydirigubbakcemile3 sırtına bi yastık koyup ayaklarınıda uzatacaksın öle oturacaksın dedii kaydirigubbakcemile3
MUREDACIM naptın aldınız mı bebişin odasına takım
aldım cnmmm :lepi: 14 ağustosta teslim olcek,çok cici inşallah sende beğenirsin bi takım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?