2009 Kasm Anneleri

vıyyyy canımmm hayırlı olsun odamı aldın...
valla hayranım hızınaaa süpersin valla...

hee yaav çok hızlıyım :lepi: cnm zaten yapılması biray sürüyomuş 14 ağustosta gelicek ancak 1 aydada eşyalrı ütüleyip yerleştirsem zaten ekimde izmirde olucam.ben herşeyi izmirden aldığım için her gittiğimde bişeyleri halletmek zorundayım yoksa yetişemem.

aldım cnmmm :lepi: 14 ağustosta teslim olcek,çok cici inşallah sende beğenirsin bi takım...

güle güle kullanın hayırlı günlerde canım
inş. bakalım para durumlarını ayarlayabilirsek alıcaz bizde
ben coktan begendim ama fiyatı tuzlu biraz
belki dogduktan sonraya kalacak odası

süpeersin....iyi yapmışsın canım ,doğru yapımı uzun sürer...
hayırlısı olsun, ben oda yapmayacağım için
henüz o telaşa girmedim
heralde beşiği de ramazandan sonra alırız
ama çoğu işi de eylül sonuna kadar halletmiş olmak lazım
ekim bizler için çok zor bi ay olacak gerçekten allah yardımcımız olsun...

slmm kasım annişleri nasılsınız bebişler nasıl herkes iyi miiii bakalımmm

hoşgeldin cnmcıımm a.s. iyiyiz valla çok sükür sen nasılsın poyrazcık nasıll opuyorumnanaktan

güle güle kullanın hayırlı günlerde canım
inş. bakalım para durumlarını ayarlayabilirsek alıcaz bizde
ben coktan begendim ama fiyatı tuzlu biraz
belki dogduktan sonraya kalacak odası

sağol cnmcım,
olsun şimdilik beşik al sende odayı doğuncak alırsın.sağlıkla gelsinler gerisi teferrüat yaa :Saruboceq:

öyle canım insan özeniyor işte yoksa bebek o odada bile yatmayacak ama

erken olurmu ay hazırlıklar için nezaman ne olcağı belli olmaz bitirmek lazım

ayy ben zaten ekimde izmirde annemde olucam doğumdan sonra gelicem,o yüzden bu telaşlar hem dahada ağırlaşınca hiç bişe yapıcam tek başımayım ben anam felan yokki burda yardım etsin ancak hallederim.

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlımm nasılsın bakalım bebiş nasıl keyfi yerinde mı
hoşgeldin cnmcıımm a.s. iyiyiz valla çok sükür sen nasılsın poyrazcık nasıll opuyorumnanaktan

iyiyiz bizde teyzesii sıcakta evden ordan oraya yuvarlanıyozz...bi tekmeler atıyo yaramaz oğlummm napsınn.
bizimde park yatak tamam amcasıda bebek arabası alıcakmış bize onuda ay başında alıcak ama genede eksık dolu kıyafet cart curt ay bende eklıım bebemın cicilerinii bakalımm

ayy ben zaten ekimde izmirde annemde olucam doğumdan sonra gelicem,o yüzden bu telaşlar hem dahada ağırlaşınca hiç bişe yapıcam tek başımayım ben anam felan yokki burda yardım etsin ancak hallederim.

sende mi annende kalacaksın
banada 40 gun annem bakacak
sonra evime gecicem inş.

2 yıl mı:1shok: yaaaa bizde de ne kadına ne çocuğa değer veriliyo haaaa... şu doğum iznini 1 yıl bile yapamadılar... çok kıskandım ordaki kadınları vallaaaa
aynen ööle canım yaa
hee o da bişeymi babalara da veriyolarmış bilmem kaç ay yanlış hatırlamıyosam 6 aydı kafamçokkarıştı çünkü bebişe bakmak sadece annenin diil babnın da görevi diye düşünüyolarmış :çok üzgünüm:
bende kıskandım valla isveç kadınlarını şimdi
bide bize bak hepi topu 4 ay izin veriyolar onuda 2 ay doğum öncesi 2 ayı doğum sonrası el kadar bebelerimizi bırakıp işe geliyoruz :sinifsinif:
sorma karakızım yaa nolcak bakalımm

ben de başlıcam yakında odayı düzenlemeye haftasonu bi el atmaya başlarız heralde

ayy bayılıyom bende onun tekmelerini seyretmeyee kaydirigubbakcemile3 eklede bakalım annesi poyrazımızın cicişlerinee

sende mi annende kalacaksın
banada 40 gun annem bakacak
sonra evime gecicem inş.

evet cnm ilk 20 gün ben annemde kalıcam sonraki 20 günde onları alıp gelicem 40 gün sonra başbaşa kalıcaz oğluşumlan :lepi:

kızlaaar şimdi netten baktıımmm şok olcaksınııızz
anne ve babaya 1er yıl izin veriyolarmış baba isterse anneye devrediyomuş izniniiiiiiiiiii ben isveçe gidiyom doğurmaya haberiniz olsun zemuszemus
şimdi annadım neden etrafın bebiş kaynadıınıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…