vıyyyy canımmm hayırlı olsun odamı aldın...
valla hayranım hızınaaa süpersin valla...
aldım cnmmm :lepi: 14 ağustosta teslim olcek,çok cici inşallah sende beğenirsin bi takım...
slmm kasım annişleri nasılsınız bebişler nasıl herkes iyi miiii bakalımmm
hee yaav çok hızlıyım :lepi: cnm zaten yapılması biray sürüyomuş 14 ağustosta gelicek ancak 1 aydada eşyalrı ütüleyip yerleştirsem zaten ekimde izmirde olucam.ben herşeyi izmirden aldığım için her gittiğimde bişeyleri halletmek zorundayım yoksa yetişemem.
slmm kasım annişleri nasılsınız bebişler nasıl herkes iyi miiii bakalımmm
güle güle kullanın hayırlı günlerde canım
inş. bakalım para durumlarını ayarlayabilirsek alıcaz bizde
ben coktan begendim ama fiyatı tuzlu biraz
belki dogduktan sonraya kalacak odası
hoşgeldin cnmcıımm a.s. iyiyiz valla çok sükür sen nasılsın poyrazcık nasıll opuyorumnanaktan
sağol cnmcım,
olsun şimdilik beşik al sende odayı doğuncak alırsın.sağlıkla gelsinler gerisi teferrüat yaa :Saruboceq:
erken olurmu ay hazırlıklar için nezaman ne olcağı belli olmaz bitirmek lazım
süpeersin....iyi yapmışsın canım ,doğru yapımı uzun sürer...
hayırlısı olsun, ben oda yapmayacağım için
henüz o telaşa girmedim
heralde beşiği de ramazandan sonra alırız
ama çoğu işi de eylül sonuna kadar halletmiş olmak lazım
ekim bizler için çok zor bi ay olacak gerçekten allah yardımcımız olsun...
hoşbulduk tatlımm nasılsın bakalım bebiş nasıl keyfi yerinde mıhoşgeldin canım opuyorumnanaktan
hoşgeldin cnmcıımm a.s. iyiyiz valla çok sükür sen nasılsın poyrazcık nasıll opuyorumnanaktan
inş. zamanında gelirler canım
erken olurmu ay hazırlıklar için nezaman ne olcağı belli olmaz bitirmek lazım
ayy ben zaten ekimde izmirde annemde olucam doğumdan sonra gelicem,o yüzden bu telaşlar hem dahada ağırlaşınca hiç bişe yapıcam tek başımayım ben anam felan yokki burda yardım etsin ancak hallederim.
aynen ööle canım yaa2 yıl mı:1shok: yaaaa bizde de ne kadına ne çocuğa değer veriliyo haaaa... şu doğum iznini 1 yıl bile yapamadılar... çok kıskandım ordaki kadınları vallaaaa
sorma karakızım yaa nolcak bakalımmbende kıskandım valla isveç kadınlarını şimdi
bide bize bak hepi topu 4 ay izin veriyolar onuda 2 ay doğum öncesi 2 ayı doğum sonrası el kadar bebelerimizi bırakıp işe geliyoruz :sinifsinif:
ayy ben zaten ekimde izmirde annemde olucam doğumdan sonra gelicem,o yüzden bu telaşlar hem dahada ağırlaşınca hiç bişe yapıcam tek başımayım ben anam felan yokki burda yardım etsin ancak hallederim.
inş canım ama hazır olmakta fayda varrrrrrrrrropuyorumnanaktan
ayy bayılıyom bende onun tekmelerini seyretmeyee kaydirigubbakcemile3 eklede bakalım annesi poyrazımızın cicişlerineehoşbulduk tatlımm nasılsın bakalım bebiş nasıl keyfi yerinde mı
iyiyiz bizde teyzesii sıcakta evden ordan oraya yuvarlanıyozz...bi tekmeler atıyo yaramaz oğlummm napsınn.
bizimde park yatak tamam amcasıda bebek arabası alıcakmış bize onuda ay başında alıcak ama genede eksık dolu kıyafet cart curt ay bende eklıım bebemın cicilerinii bakalımm
sende mi annende kalacaksın
banada 40 gun annem bakacak
sonra evime gecicem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?