hoşbulduk tatlımm nasılsın bakalım bebiş nasıl keyfi yerinde mı
kızlaaar şimdi netten baktıımmm şok olcaksınııızz
anne ve babaya 1er yıl izin veriyolarmış baba isterse anneye devrediyomuş izniniiiiiiiiiii ben isveçe gidiyom doğurmaya haberiniz olsun zemuszemus
şimdi annadım neden etrafın bebiş kaynadıınıı
aynen ööle canım yaa
hee o da bişeymi babalara da veriyolarmış bilmem kaç ay yanlış hatırlamıyosam 6 aydı kafamçokkarıştı çünkü bebişe bakmak sadece annenin diil babnın da görevi diye düşünüyolarmış :çok üzgünüm:
ben de başlıcam yakında odayı düzenlemeye haftasonu bi el atmaya başlarız heralde
kızlaaar şimdi netten baktıımmm şok olcaksınııızz
anne ve babaya 1er yıl izin veriyolarmış baba isterse anneye devrediyomuş izniniiiiiiiiiii ben isveçe gidiyom doğurmaya haberiniz olsun zemuszemus
şimdi annadım neden etrafın bebiş kaynadıınıı
Valla benim bebişim yine en zavallı olacak heralde cünkü biz doğumdan 1 hafta 10 gün sonra eşim ben ve bebişim buraya dönecegiz. Kendimiz kendimize kalcaz valla, eşimde işe gidince kızımla ben kalıcaz:)
Valla benim bebişim yine en zavallı olacak heralde cünkü biz doğumdan 1 hafta 10 gün sonra eşim ben ve bebişim buraya dönecegiz. Kendimiz kendimize kalcaz valla, eşimde işe gidince kızımla ben kalıcaz:)
oooo neler yaptın kız sen otur dinlen artıkOfff ortalığı toparladım geldim,dr yat ıstırahat et dedi diye esim iş yaptırmıyo bana ama sorun su ki oda yapmıyo, valla bütün haftasonunun sadece bulaşıgını yıkamam 1 saatten uzun sürdü. Makinemde bozulmustu gecen hafta elektriğe dayanamayıp. Biraz ortalığı topladım çamasır attım ama elektrik gitti yine içinde kaldı makinenin offff ki offfffffffffff
yok bacım üzme kendini en zavallı ben oluyorum bence.doğuma teyzem gelecem dedi,eğer o gelmezse kocişle ben gideriz hastaneye doğum yaparım geliriz e başkada kimsemiz yok.kaynanada küz ya bize.offffff offffffff anam olaydı böylemi olurdu.körolası kader işte.
ayyy canım valla çok üzdün kız beniiii senağlama
allah yardımcın olsun gülüm
Anne konusunda haklısınız kızlar. yeni doğum yapan annenin de anneye ihtiyacı var.
Ama yoklarsa (nur içinde yatsınlar) o zaman korkacak birşey de yok. azcık acemilik, sonra herşey yoluna girer merak etmeyin.opuyorumnanaktan
kızlar en zavallı benım kocam yanımda bılem olmıceeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk
dilmuh kıs üzülme bende aynıyım senle kocamızzz yeter gııı ne olcakkk
Anne konusunda haklısınız kızlar. yeni doğum yapan annenin de anneye ihtiyacı var.
Ama yoklarsa (nur içinde yatsınlar) o zaman korkacak birşey de yok. azcık acemilik, sonra herşey yoluna girer merak etmeyin.opuyorumnanaktan
saol canım allah sizlerin annelerine uzun ömür versin.. hersey yoluna girer bi şekilde bakarıs bebişlerimizeeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?