yok bacım üzme kendini en zavallı ben oluyorum bence.doğuma teyzem gelecem dedi,eğer o gelmezse kocişle ben gideriz hastaneye doğum yaparım geliriz e başkada kimsemiz yok.kaynanada küz ya bize.offffff offffffff anam olaydı böylemi olurdu.körolası kader işte.
Valla ben daha eşimin kucagında bebek görmedim, çok korkar bebek almaktan kucagına ama ne yapalım baska sansımızda yok. Benim annem hayatta gelmem bir daha dedi (burada ki hayat zorluklarına dayanamıyo; elektrik yok, su yok, soğuk vs vs vs), kayınvalidem gelsin dedim, ona da eşim simdi gel demek kolay sonra bak git diyemeyiz, sen lohusa olucan oda çenesini tutamıycak, yine sen bozulup üzülücen dedi. E o da doğru bide kayınvalidem kayınpederim olmadan hayatta gelmez bende burada evin içinde ikisiylen napıcam??? Hos çağırsakta gelmeyebilirlerde biz bunlar yüzünden hiç çağırmayalım dedik.
Sonucta kaldık bir basımıza.......
Valla ben daha eşimin kucagında bebek görmedim, çok korkar bebek almaktan kucagına ama ne yapalım baska sansımızda yok. Benim annem hayatta gelmem bir daha dedi (burada ki hayat zorluklarına dayanamıyo; elektrik yok, su yok, soğuk vs vs vs), kayınvalidem gelsin dedim, ona da eşim simdi gel demek kolay sonra bak git diyemeyiz, sen lohusa olucan oda çenesini tutamıycak, yine sen bozulup üzülücen dedi. E o da doğru bide kayınvalidem kayınpederim olmadan hayatta gelmez bende burada evin içinde ikisiylen napıcam??? Hos çağırsakta gelmeyebilirlerde biz bunlar yüzünden hiç çağırmayalım dedik.
Sonucta kaldık bir basımıza.......
ay allah uzun ömür versin.
amin canım.öyle tabi ne yapcazki elimizden gelen bişey yok.ama özlüyo insan beee.hele benim gibi babasını çok erken yaşta kaybedip sadece annesiyle kalan kardeşi bile olmayan biri için bazen çok acı oluyo.
beraycım ay üzme kendini canım.hayırlısıyla gitsin gelsin.
tabiki bakarsınız, daha öncede söylemiştim hemde öyle bir bakacaksınız ki eşinize bile vermek istemiyceksiniz sizin kadar iyi bakamaz diye. karartmayın içinizi bakim.lmaz:
amin canım.öyle tabi ne yapcazki elimizden gelen bişey yok.ama özlüyo insan beee.hele benim gibi babasını çok erken yaşta kaybedip sadece annesiyle kalan kardeşi bile olmayan biri için bazen çok acı oluyo.
tabiki bakarsınız, daha öncede söylemiştim hemde öyle bir bakacaksınız ki eşinize bile vermek istemiyceksiniz sizin kadar iyi bakamaz diye. karartmayın içinizi bakim.lmaz:
Kız bak deme öyle valla bak beni sakın unutma eğer Van da birseye ihtiyacın olursa bizimkiler var, herbişeyciğe kosarlar, kayınvalidem bana kosmaz ama halalar valla herkeslere kosarlar yani:)
Ay bak simdi dahada bi üzüldüm, ikimizde aynı durumdayız ama birde üstüne benim annem sagolsun pek kendinden baskasını düşünen bir tip degildir. Zaten hayattaki en büyük korkum kendi anneme benzemek...
ay canım kusura bakma ya üzmek istemedim ama çok koyuyo ya hamilelikte yalnızlık.annenin yeri çok ayrı çok.ben bide çoooooook özlüyorum ya.heleki hamilelikte içim acıyo düşündükçe.aman ya uzun zamandır annemi özlediğimi kimseye söyleyemiyodum üzülmesin kimse diye.gerçi geçenlerde teyzeme söyledim oda lafı ağzıma tıktı özle ne yapalım dedi acayip üzüldüm.ayyyy perşembede teyzem geliyo,bi yandan iyi bi yandan kötü.çünkü teyzem herşeye karışır bende hamilelik yüzünden hep gerginim
slm kızlarrr
ya herkes ne degısık benımde kaynanam anem olacak am abende tek olmak ıstıyorum kımse karısmasın ısıyorum kocam ben bebeşım en azından 1 hafta kımse karısmasın bıze ıstıyorum ama nerdeeeeeeeeeelmaz: yanı yanımda olsalarmı ıyı olmasalarmı grıp bi durumdayım o dıycekkı söle olsun bu böle olur ben dellenecem bıldıgımı yapmayı severım bende bakalım nasıl olcak
kızlar bu ayda sızdekı ruhsal ve saglık acısından degısıklıkler nelerdır?????*turkbayragi
canım üzme kendini allah yardım eder.kocan başında sağolsun inşallah :Saruboceq:
hoşgeldün gülümmm opuyorumnanaktan
öyle oluyo iştee biz uzağız yanımızzda istiyoz sende yakınsın uzak olsun istiyon kaydirigubbakcemile3
canım üzme kendini allah yardım eder.kocan başında sağolsun inşallah :Saruboceq:
hoşgeldün gülümmm opuyorumnanaktan
öyle oluyo iştee biz uzağız yanımızzda istiyoz sende yakınsın uzak olsun istiyon kaydirigubbakcemile3
amin canım
öle valla ama karısmalarıda sıkıyo ınsanı ve mutlaka karısıyolar bebegı ıle ınsan bıraz yanlız kalmak ısıyo ama malesef bırakmıyacaklar aksamları ancak mafoldumben
canıım biz iyiyiz sen naptın yerleştinmi evine?
hee vallaaa bizimle napcak bilmem :kedi:
hoşbulduk canımmm
naaann ben de seni çok özledim yaaaaa
getirmemmiiii
free shoptaki tüm çikolataları aldım nerdeyse onların hepsini yersem duba olurum gıı :CüvCüv:
ay canım kusura bakma ya üzmek istemedim ama çok koyuyo ya hamilelikte yalnızlık.annenin yeri çok ayrı çok.ben bide çoooooook özlüyorum ya.heleki hamilelikte içim acıyo düşündükçe.aman ya uzun zamandır annemi özlediğimi kimseye söyleyemiyodum üzülmesin kimse diye.gerçi geçenlerde teyzeme söyledim oda lafı ağzıma tıktı özle ne yapalım dedi acayip üzüldüm.ayyyy perşembede teyzem geliyo,bi yandan iyi bi yandan kötü.çünkü teyzem herşeye karışır bende hamilelik yüzünden hep gerginim
kocan yokmu dılmuh benımkı gunduze gectı yarında artık bıtıo calısması
canım beniiimmm
ama biliyomusun daha kötüsü de var benim ananem sağ ama ne ben doğduğumda ne kardeşim doğduğunda gelip ne oluyo ne bitiyo dememiş hep bi uzak bahanesi tutturmuş gitmiş annem derdi doğumlarınıza gelmedi diye ben anlamazdım o zaman gelmediyse gelmedi derdim ama şimdi çok daha iyi anlıyorum ne kadar zormuş annem ne kadar üzülmüş demekki o zaman
babamı kaybettik annem yapayalnız kaldı o zaman ananem yakındaydı ama gene de küçük dayım yalnız yapamaz diye onun yanına gitti annemi gene yalnız bıraktı
annem ne kadar kırılmıştır yaa :çok üzgünüm:
ya bende dokunsalar aglayacagım bole bı duygu patlamsı var.mıdem yanıo kuyruk sokumum agrıo mıdem sısı kramplar var sıddetı cokk az olmakla beraber basım sızlıo agrımıo bendede bu bıde yorgunluk ve nefesım daralıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?