2009 Kasm Anneleri

Kız bak deme öyle valla bak beni sakın unutma eğer Van da birseye ihtiyacın olursa bizimkiler var, herbişeyciğe kosarlar, kayınvalidem bana kosmaz ama halalar valla herkeslere kosarlar yani:)

ayyyyy düşününce kaynana gelincede çenesi hiç durmaz dimi oyyy oyyyyy.neyse ya ozaman en iyisi yalnız kalmak.kafamıza göre doğru bildiğimiz şekilde bakarız.kaynana olsa yanımızda ay o öyle olmaz bu böyle olmaz.anaaaam lohusa halimizle bide kal saçını başını yol ooooooo zor iş vallakaydirigubbakcemile3

slm kızlarrr
ya herkes ne degısık benımde kaynanam anem olacak am abende tek olmak ıstıyorum kımse karısmasın ısıyorum kocam ben bebeşım en azından 1 hafta kımse karısmasın bıze ıstıyorum ama nerdeeeeeeeeee lmaz: yanı yanımda olsalarmı ıyı olmasalarmı grıp bi durumdayım o dıycekkı söle olsun bu böle olur ben dellenecem bıldıgımı yapmayı severım bende bakalım nasıl olcak

zemuszemus

en iyisi başbaşa büyütmekkk ohhhhhhhhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan

aminnnnnnnnnnnnnnnnn:lepi:
tabiki bakarsınız, daha öncede söylemiştim hemde öyle bir bakacaksınız ki eşinize bile vermek istemiyceksiniz sizin kadar iyi bakamaz diye. karartmayın içinizi bakim.lmaz:

ben hiç dert etmiom annem yasasa elbette cok güzelolurdu hem oğlumu görmesini cok isterdim ama kısmet doğurmayı beceren bakmayıda becerir diyorumm

amin canım.öyle tabi ne yapcazki elimizden gelen bişey yok.ama özlüyo insan beee.hele benim gibi babasını çok erken yaşta kaybedip sadece annesiyle kalan kardeşi bile olmayan biri için bazen çok acı oluyo.

Ay bak simdi dahada bi üzüldüm, ikimizde aynı durumdayız ama birde üstüne benim annem sagolsun pek kendinden baskasını düşünen bir tip degildir. Zaten hayattaki en büyük korkum kendi anneme benzemek...

tabiki bakarsınız, daha öncede söylemiştim hemde öyle bir bakacaksınız ki eşinize bile vermek istemiyceksiniz sizin kadar iyi bakamaz diye. karartmayın içinizi bakim.lmaz:

ay inşallah canım valla sen böle deyince biraz rahatladım.hep nasıl bakcam becerebilecekmiyim diye düşünüp duruyodum ha.korkuyomda beceremem diye.

Kız bak deme öyle valla bak beni sakın unutma eğer Van da birseye ihtiyacın olursa bizimkiler var, herbişeyciğe kosarlar, kayınvalidem bana kosmaz ama halalar valla herkeslere kosarlar yani:)

sağol canım allah razı olsun.

Ay bak simdi dahada bi üzüldüm, ikimizde aynı durumdayız ama birde üstüne benim annem sagolsun pek kendinden baskasını düşünen bir tip degildir. Zaten hayattaki en büyük korkum kendi anneme benzemek...

ay canım en güzeli bebişlerimizi kendi bildiğimiz gibi büyütmek.sende takma kafana.ayyyyy anlatsak ne çok dert sıkıntı var ama hayat işte çekiyoruz.rabbim bebişlerimize eşlerimize uzuuuuuuuuuuun ömürler versin.onlar yanımızda sadece.tabi tüm annelerede uzun ömür versin mevlam

canım üzme kendini allah yardım eder.kocan başında sağolsun inşallah :Saruboceq:

hoşgeldün gülümmm opuyorumnanaktan
öyle oluyo iştee biz uzağız yanımızzda istiyoz sende yakınsın uzak olsun istiyon kaydirigubbakcemile3

kızlar bu ayda sızdekı ruhsal ve saglık acısından degısıklıkler nelerdır?????*turkbayragi

canım bende ruhsal açıdan bi değişiklik yok bu ayda depresyondayım ve çok sinirliyim.
sağlık açısındansa midem cayır cayır yanıyo,bel ağrısı var.ay bide karnım şiştiği için yatıp kalkmak zorluyo beni.hıııımmmmmm başka aklıma gelmiyo.ha ha dişim ağrıyoooooooomafoldumben

ya bende dokunsalar aglayacagım bole bı duygu patlamsı var.mıdem yanıo kuyruk sokumum agrıo mıdem sısı kramplar var sıddetı cokk az olmakla beraber basım sızlıo agrımıo bendede bu bıde yorgunluk ve nefesım daralıo

öle valla ama karısmalarıda sıkıyo ınsanı ve mutlaka karısıyolar bebegı ıle ınsan bıraz yanlız kalmak ısıyo ama malesef bırakmıyacaklar aksamları ancak mafoldumben

:roflol::roflol:
öle valla ama karısmalarıda sıkıyo ınsanı ve mutlaka karısıyolar bebegı ıle ınsan bıraz yanlız kalmak ısıyo ama malesef bırakmıyacaklar aksamları ancak mafoldumben

kıs çilli senin işinde zor ha nerde çokluk demişler :roflol::roflol::roflol:

oglummmmmmmmmm sen yemicen onnarıııııııı kankana gönderecen ben senin yerüne duba olurum nannnn delikafadulden

canım beniiimmm
ama biliyomusun daha kötüsü de var benim ananem sağ ama ne ben doğduğumda ne kardeşim doğduğunda gelip ne oluyo ne bitiyo dememiş hep bi uzak bahanesi tutturmuş gitmiş annem derdi doğumlarınıza gelmedi diye ben anlamazdım o zaman gelmediyse gelmedi derdim ama şimdi çok daha iyi anlıyorum ne kadar zormuş annem ne kadar üzülmüş demekki o zaman
babamı kaybettik annem yapayalnız kaldı o zaman ananem yakındaydı ama gene de küçük dayım yalnız yapamaz diye onun yanına gitti annemi gene yalnız bıraktı
annem ne kadar kırılmıştır yaa :çok üzgünüm:

ah canım aslında çok haklısın.bizim ümidimiz yok ama annen yaşarken yokluğunu çekmiş.rabbim sabırlar versin anneciğine.çok kırılmıştır eminim.kıyamam yaaaaa

çok şükür hiçbişeyim yok bomba gibiyim o kadar deli danalar gibi yürüdüm bişi olmadı normal halimdeki gibiyim aynı
dün uçakta babam geldi aklıma biraz ağladım ama hamişlikle ilgisi yok bence
siz de bomba gibisiniizz hamileliğin en güzel dönemindeyiz rahatsızlıklar geçti daha da tam ağırlaşmadık
şikayet edeni döverunn :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…