2009 Kasm Anneleri

ah canım aslında çok haklısın.bizim ümidimiz yok ama annen yaşarken yokluğunu çekmiş.rabbim sabırlar versin anneciğine.çok kırılmıştır eminim.kıyamam yaaaaa

ay canım yaa gerçekten ben şimdi yazınca daha iyi anladımm canım yaa :çok üzgünüm:

canım hareketli olmak çok iyiymiş zaten.ben buraya geldiğimden beri hiç yürüyüş yapamadım ama evin işi beni yeterince yoruyo zaten.artık yavaş yavaş başlamalıyım yürüyüşe.çünkü evi yerleştirdim sayılır

benım zaten 3 ayım berbat gecmıstı ve mıdemden cok sıkaytecıyım ve burası antalya cokkk sıcaakk ben valla dıymemökı rahat gectı hamılelım yok yaaaaaaaaa

kızlar yaaa... ben de kasımda doğum yapıcam kısmetse, ama dündne beri hemoroid belası çıktı başıma oturup kalkarken zor oluyor dr önemli değil geçmezse gel dedi kabızlık yok ama nasıl geçecek bu ya... ya geçmezse....
en büyük problemim şu anda bu...
onun haricinde 49 kiloyla başladım şu anda 55 kiloyum belki 56 oldum tam bilmiyorum.
tansiyon hep düşük.
çatlak için lierac kullanıyorum.

:roflol::roflol:

kıs çilli senin işinde zor ha nerde çokluk demişler :roflol::roflol::roflol:
hee gıı aynen bakalım nolcek kımı yerse artıkın :roflol:
oglummmmmmmmmm sen yemicen onnarıııııııı kankana gönderecen ben senin yerüne duba olurum nannnn delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: bagadaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:

hosgeldın sekerımmm :lepi:

hoşgeldin canım.
hemoroid zordur eminim ama geçer inşallah en kısa zamanda.

kızlar bu ayda sızdekı ruhsal ve saglık acısından degısıklıkler nelerdır?????*turkbayragi

ruhsal açıdan çok hassasım, son haftalarda depresyon takılmaya başladım...
sağlık açısından çok şükür önemli bir sorunum yok.. ufak tefek rahatsızlıklarım oluyo o da mühim değil...

valla kartanesi haklısın yaaaaaa.s hepimizde bir bunalım havası... hem kendimiz şiştik hem de birbirimizi şişirdik haaaaa... ama paylaşmayınca daha da oturuyo insanın içine sanki kıızzz... konuşup rahatlamaya çalışıyoruz işte :içelim:

cerünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzz koca göbek :jeyyar: benı geçmıssın nan neydı o öle cici topıgındekı ohaaaa oldum tosuncuk seni ulenn hdı ben şişkoydum sız noldunuz öle ben fazla kılo almadım gıı anam sen topa.ç olmusun nann delikafadulden ama masallah pek dadlısındır

sağol canım bebeişin keyfi iyide benim keyfim pek yok ayaklarım sisiyor yaa artık
sen nasılsın bebişin nasıl peki
benım bebiş iyi geceleri çok hareketleniyo canım ayakalrın şişiyosa kovaya su koy birazda tuz beklet ayaklarını sonra biraz dık ayaklarınıı.sağlık ocağındakı hemşire bana bunu önerdi.doktorum bana 6,aydan sonra daha ağırlaşcaksın,ayakların ellerin daha çok şişcek dedi.inş hayıırlısıyla gecircez bu dönemı...bebeğimiz içinn hersey.anne olmak kolay değil biz daha yolun başındayız....
kız neden dedi öle teyzen söylenır mı öyle şey yaaa...yüreğimizdeki bu özlem hiç bitmıcek hergün daha da çoğalacak.kımse tutamaz annenın yerini nur içinde yatsınlarrr...
deli demeyın ama bende annemın fotolarıyla konuşuyorum napayım ...
doğumdan sonra kayınvalidem kalamaz başımda bılıyorum çalışıyo kadın akşam on oldumu uyuyo koltukta.görümcemde çalışıyo ancak bebek sevmeye gelırler.onlardan pek bişi beklemıyorum acıkcasıı...ne yapacağım bılmıyorum tecrübesizimm daha ama öğrenıcezz Rabbım yardımcımız olsun hepimizzin...sadce yengemden ve kuzenımden birer hafta yanımda kalmalarını rica edicem onlarda seve seve gelırler işleri olmazsa köyde...ah anacım sağ olsaydı delı divane olurdu ama napalım Allahın takdiri nur içinde yatsınlar...güçlü olucaz kızlarr hayırlısıyla Rabbımın yardımıyla büyütcezzz:Saruboceq:

benimde tansiyon hep düşük
şu aralar tekrara halsizlik uyku başladı
bu sıcaklarda çatlak kremi sürmekte ayrı bi sorun vıcık vıcık oluyorum

hoşgeldin canım.
hemoroid zordur eminim ama geçer inşallah en kısa zamanda.

inş Allah kimseye vermez düşmanıma bile oturup kalkarken acıyor ya yatamıyorsun bile iki akşamdır zor uyuyorum

moral de sıfır zaten hormonlar nanay her şeye zırlıyorum hemoroid de tuz biber ekti üstüne ben ağladıkça oğlan tekmeyi basıyo

canım teyzemde kendi aklınca üzülmemi demek istiyo anlamadımki.ya canım bizde kendi başımıza öğrencez bebişlerimize bakmaya ne yapalım.sabır versin rabbim hepimize.analarımızda nur içinde yatsınlar.

eeeeee oğlan ne yapsın sus diyo sen anlamıyon demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…