2009 Kasm Anneleri

ay nazlı ben de ne bileyim nasıl olur fikir yürütüyordum işte kendimce

Kıyamam sana olsun en azından yaşamış biri olarak yön göstermek istedim size hiç dert etmeyin pijamaymış vs ozaman hatırlıyorum 1 pijama 1 gecelik nolur nolmaz almıştım tek pijamayla sabahına çıkardılar bizi .Şimdiki eklediğiniz listeyi yine pcme kayıt ettim nolur nolmaz en azndan sayenizde alacaklarımı unutmuyorum kaydirigubbakcemile3

Birde şunu not düşmek istiyorum normal doğum yapacak olan arkadaşlar gecelik düşünsünler pijamayı genelde çıkarken yada kullanmazsınızda malum bebek gelirken sürekli kontrol ediyorlar ve genelde hemşireler hemen gecelik istiyorlar kolaylık olması açısından . Çokta soğuk bir döneme gelmiyoruz bizler ikisindende olsun yanınızda nasıl rahat edecekseniz öyle çıkarsınız a.s

canımya üzülme takılma böyle şeylere boşver kim ne derse desin sen sadece bebişini düşün onuda üzme emi tatlım

canım nye öyle oldun havalardanmı acaba
benide gördünmü kaydirigubbakcemile3

anam daha benim cocuğumun bir donu yok siz çanta neyn hazırlamaya başladınız kaydirigubbakcemile3

nazlım gelmiş hoşgelmişş opuyorumnanaktan
ben de bakayım o dediğin picamalara hemen

hadi yaaa -tatlicadiarzu-
hiç yatmıım o zaman yanında :1shok:
yaa nasıl ayırcaz peki sooraaa

valla 5-6 ayliktan sonra yavas yavas odasina goturmek gerekir. birde kendi yatagina alirsan o zamanda zor cikarirsin biraz.kaydirigubbakcemile3

sekercik, cok guzel liste yapmissinda inn bu kadarina gerek kalmaz. ben oglumda bir gecelik, birde pijama goturmustum. zaten esin yanina gidip gelir sik sik, ihtiyaclarini getirir. benim esimle, annem tasiyip durmustu ihtiyaclarimi.yerimseniben

canım peki sezeryan için gecelik almak gerekirmi yoksa sadece pijama yetermi

biz tecrubeliler olmasa napicak bu tazeler nazlicim.kaydirigubbakcemile3

gecelikler cok seker. gule gule giy.

cnm biz ilçedeyiz ilçeyle doğum yapacağım hast. arası 1 saat yol da kötü ondan dolayı bol tutucam koyduklarımı
ama gerek kalmıyormuş evet ablam çoğunu kullanmadım dedi
doğum çantasını haftaya hazırlıcam nolur nolmaz

gördüm karakızım senıde maşallah çok güzel hatunsun tatlımmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar ben hastane için pijama ve gecelık götürücem.ama 5-6 çift yenı pijama fln almayı düşünüyorum evde giymek için.peki mevlüt için saten pijama gecelık hangisini alcanız.
nazlım ne güzel pijamalar var bende birdahakı ay bakıcam çıkıp kendıme pıjama,gecelık.ama gecelık çok almam diye düşünüyorum piajama daha rahat ederim normal eve geldiğimdede....
ya kızlar dün nehiriver yazmıştı artışta da güzel pijama ve gecelıkler var bakın netten.dantellı olan bi pijama bvardı bayıldım bittim ama nerden temın edicem onu bılemıyorum yaşadığım yerde bulabılır mıyım zannetmem nasıl olcak bılmıyorum.olmazsa sitede ki tel numarasını arıcam.....

canım peki sezeryan için gecelik almak gerekirmi yoksa sadece pijama yetermi

Hoşbuldum Balım benimopuyorumnanaktan.Yok sezeryan içinde gecelik al diyorum ya mevsim çok güzel bizler için üzerimize hafif pikelerden örtüyorlar zaten sezeryana girerken onlar kendi önlüklerinide giydiriyorlar bizlere sonrasında çıktığımızda en kolayı gecelik herzamanki gibi bak sana örnekle anlatayım yeni sezeryan oldu melek resimleri eklemiş önlük üzerinde fotoğrafı var sornasında ilk ayağa doktorlar kaldırana kadar gecelik üstten kolayca giriyor en pratiği sonrası çıkarkende emzirirkende yatarkende kalkarkende pijama kolaylık taşıyor işte örnek ilk yazdığımda sadece canınız yanmıyor onu anlatmak istedim dikişlerin üzerine gelmiyor göbişte bel kısmınızda kalıyor pijamalar cnmyerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/296776-masum-hikayemsin.html

bizde de 2 günden sonrası gidiyo direk yevmiyen gidiyo öle kesinti mesinti deel yaane sen ssklı değil misin yosamm
amaaan boşver cicim yaa geleceği düşünüp ne sıkıyon canını valla benim bebişime kimin bakcağı belli değil annem gelcek ama o da çalışıyo arada gidip işlerine bakması lazım sürekli kalamaz kayınvalide de gelmicekmiş zaten annesi gelir diyip duruyo kimse annemin çalıştığını hesaba katmıyo ben de ona sinir oluyom ama düşünmüyom o zamanı allah bi yol gösterir elbet diyom

nazlııı sen ne zaman hazırlıcan hastane çantasınııı
erken diil mi daha yaa
yok zaten kendi yatağıma almaaam ben onun beşiğinin kenarındaki yatakta yatcem eccük soora odama kaçcam :kedi:
bu arada benim kociş de diyo dağ başına mı gitcez sanki bişi lazım olsa alır gelirim diyo o da mantıklı zemuszemus

biz tecrubeliler olmasa napicak bu tazeler nazlicim.kaydirigubbakcemile3

gecelikler cok seker. gule gule giy.

Sağol birtanem benim opuyorumnanaktan valla durum vahim telaş çok burada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ya ben bile ilkinde bu kadar heyecanlanmadım bakıyorum buraya okuyorum heyecan yapıyorum taze gelin gibi tövbe yarebbim zemuszemus delikafadulden

Gecelikler cidden güzel yeri ve losalar için daha çeşit var öyle zarif öyle güzellerki yerinde görmenizide tavsiye ederim..Bebe eşyaları satan iç giyim demeliyim sanırım yerlerdede çeşitler oldukça güzel son zamana fazla bırakmayın velhasıl kendinizi zor kaldırcaksınız 8 ayda düzenlemelerinizi yapın derim ben tabii 7 yi doğurmadan geçerseniz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Şaka şaka nasipten ötesi olmaz hangi bebek çıplak kalmışki yerimseniben

senin durumun farkliymis. sen yaninda bol bol bulundur herseyi.yerimseniben

ewet haklısın nazlım gecelik normal doğum için çok iyi devamlı muane ediyorlar.ama doğum sonrası pjama iyi oluyor rahat ediyorsun.ben odama gelir gelmez hemen pjamalarımı giymiştim.ilk doğum çantamda olanları yazıyım size fikir olsun.yine aynı şekilde hazırlayacağım.
kendim için:2 takım pjama-1 adet gecelik-emzirme sütyeni-2 adet çamaşır-hasta bezi-hijyenik ped-çorap-havlu-yün patik-terlik-hırka yada yelek(şal almak isteyen arkadaşlar pek kullanışlı olmuyor haberiniz olsun)-tuvalet kağıdı-havlu peçete-sabun-diş fırçası ve macunu-sabahlık-su torbası-göğüs pedi-
bebek için:2 adet hastane çıkışı seti-2 çorap-2 tulum-ağız mendili-yelek ya da hırka-battaniye-bebek bezi-havlu önlük-pamuk(ıslak mendili tercih etmiyorum ilk aylar çünkü tahriş ediyor bebeği)
eğer unuttuklarım varsa hatırlatırsanız sevinirima.s

Kartanem cnm yaa bana göre erken ama çanta için tabiki aslında aldıklarımızada şöyle bir bakarsak aslında çantanın içine koyacaklarımızı alıyoruz en başta bebeğe zıbınlar vsvs yavaş yavaş alıyoruz malum bir sürü ıncık cıncık dolu birazcık daha erteliyorum en azından Ağustos sonu eylül başı gibi son 2 aydada odasıda dahil hepsi birden olsun istiyorum ama nasipp:)
Çantayı şimdi hazırlamak isteyenler 7, ay nolur nolmaz diyoruz o yüzden ..Allah zamanında gelmeyi nasip etsin sağlıkla hepimize..

nasıl yaani bebek mevlüdünde gecelik mi giyiliyoo :1shok: ne zaman yapılıyo o mevlüt
sanırım ben yapmam öle bişey zaten etrafta hiç tanıdık yok annem kayınvalidem falan olcak onun yerine bebişim için bağış yapıcam sanırımm

tabiki evle hastane arasi cok olmadigi surece dag basina gitmiyoruz ya. bir telefon hemen kapip gelirler.yerimseniben

gunler yaklastikca telasda giderek artiyor. herkes haril haril masallah. bende bu hazirlik konusunda nasil genissem, hayirlisiyla kucagima alayim hepsi olur diye dusunuyorum.opuyorumnanaktan

nan sen kocana almadın mı eşofman :roflol:
ben bi listede gördüydüm bab için yiyecek abur cubur falan diye bi zahmet kantine insin de alsın yaw :roflol:

ayy inş. nazlım zamanında gelsinleeerr
ben gene de bi hastane çıkışı alim bari sadece 1 zıbınımız var bizim onu da annem almış ilk duyduğunda

Süper balım opuyorumnanaktan aklıma gelen olursa yazarım hemen zaten hastanenin çocuk doktoru geliyor bıdışların ilk kontrolunu yapıyor sonra odada minicik beşikte onlar yatıyor bizde yataklarımızda emzirmek için taşıyıcı usta yardımcılarımız var bunlar genelde eşler ve annelerimiz yada çok yakınlar diyelim:)

Ozamanı hatırlıyorum gelen giden oda dolup taşmıştı gece saat 12 ye geliyordu ve öyle yorgundumki sessizce eşime yeter artık herkez gitsin ben bittim dedim ve hemen dediğim olmuştu annemle eşim biryerde ben uyur uyanık bir bebeğe bakıyorum bir rüyalar alemine onlar her kıpırdanışımızda tetikte:)

Eve ilk gelişimiz ise muhteşem muhteşem muhteşem opuyorumnanaktan :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…