ay nazlı ben de ne bileyim nasıl olur fikir yürütüyordum işte kendimce
yaaaaaa canımm sıkılıyorrr içimde bir sıkıntı var sankiii yanlız başıma otudum saçma sapan şeyler düşünüyorum evin içinde...kaydirigubbakcemile3diyorumki insanın anası gibi yok valla annecim taa nerelerden yetişiyor yemekler yapıp yolluyor beşik almış ciciler almış torununa bir hafta bendeydi hep temizlik yapmakla geçti hasta haliyle ama kaynanam hiç aramaz sormaz arasada bebeği hiç sormaz tek bildiği bebek konusunda mevzu açıldımı kız ya görümceme benzicekmiş.....:umursamaz:şimdi hiç sormazlar yardım etmezler ama doğumda herşeye karışırlar hastanesine kadar bide bebeği sahiplenirler benide sinir ederler şimdiden bunları düşünüyorum hay allahımm yaaa
slm kızlar nasılsınızz bakalım.sabahtan beri bişey yiyemedım sabah kahvaltı ederken çıkardım ne var ne yok mıdem kalktı.anca yedım kendıme geldım...
buarada face gördüm nan hepiniziiiii....ne kadar şekersiniz hepiniz yawww sevındırık oldum vallaopuyorumnanaktan
hee şimdi anladm limonun kerametini...
aman bu çanta hazırlama bebeğin eşyalarını alma hazırlama işi de uzun ha daha yıkancak ütülencek ohoo bende bu hemoroid geçmesse nasıl yapıcam bilmem.
arakla şekerim liste kk dan alındı zaten patent bütün kk kadınları:)
Kızlar pijamanın lastiği vs hiç gelmiyor sezeryan yerine bebek göbekten alınmıyorki tam rahmin hemen çizgi göbekle birleşim yerinden kesiliyor..Ben ilk doğumda alt zaten bol olacak hiç rahatsız etmeyecek sizi üste özen göstermiştim malum onuda gittiğimiz alışveriş yerlerinde emzirme için dediğimizde en güzellerini veriyorlar hemen açılıveriyor evdede rahat edersiniz onlarla..
Cicikomun kullanıyorum hem penyelerinden kalitesinden dolayı hemde çok kullanışlı Cicikom İç Giyim Pijama Gecelik Bayan Tekstili
102681---102685 bu ikisini aldım yazlık kolleksiyonundan ama losalık öyle güzel şeyler varki enfes bayılacaksınız:)
hadi yaaa -tatlicadiarzu-
hiç yatmıım o zaman yanında :1shok:
yaa nasıl ayırcaz peki sooraaa
canım sağolun hepiniz siz de olmasanız kafayı yiyeceğim dediklerinizi yapacağım dr bana istersen fitil kullanabilirsin dedi. ama ben çok sıkışmadıkça almak istemiyorum. daha kaç ay var doğuma.
karakız, sezaryen dikişleri göbekte olmuyormu lastik acıtırmı tam üstüne gelmezmi ne bileyim ayol:)
ben sabah aç karnına demir ilacı içmiştim içmem yarın bakalım çıkacakmı gene
Birde şunu not düşmek istiyorum normal doğum yapacak olan arkadaşlar gecelik düşünsünler pijamayı genelde çıkarken yada kullanmazsınızda malum bebek gelirken sürekli kontrol ediyorlar ve genelde hemşireler hemen gecelik istiyorlar kolaylık olması açısından . Çokta soğuk bir döneme gelmiyoruz bizler ikisindende olsun yanınızda nasıl rahat edecekseniz öyle çıkarsınız a.s
Birde şunu not düşmek istiyorum normal doğum yapacak olan arkadaşlar gecelik düşünsünler pijamayı genelde çıkarken yada kullanmazsınızda malum bebek gelirken sürekli kontrol ediyorlar ve genelde hemşireler hemen gecelik istiyorlar kolaylık olması açısından . Çokta soğuk bir döneme gelmiyoruz bizler ikisindende olsun yanınızda nasıl rahat edecekseniz öyle çıkarsınız a.s
biz tecrubeliler olmasa napicak bu tazeler nazlicim.kaydirigubbakcemile3
siz tecrübeliler olmasanız yandık biz datlum ben öle evel evel bakınıyom ne alsam ne alsam diye mesela kaydirigubbakcemile3
canım peki sezeryan için gecelik almak gerekirmi yoksa sadece pijama yetermi
bizde de 2 günden sonrası gidiyo direk yevmiyen gidiyo öle kesinti mesinti deel yaane sen ssklı değil misin yosammaslında 3 gün için kesildi... her yıl için raporun ilk 7 günü ücretsiz sonraki her gün için ücret kesiliyomuş... benim 7 günden sonrası için yani 3 günlük kesildi...
sizin iş bi garipmiş gerçekten....
amaaan boşver cicim yaa geleceği düşünüp ne sıkıyon canını valla benim bebişime kimin bakcağı belli değil annem gelcek ama o da çalışıyo arada gidip işlerine bakması lazım sürekli kalamaz kayınvalide de gelmicekmiş zaten annesi gelir diyip duruyo kimse annemin çalıştığını hesaba katmıyo ben de ona sinir oluyom ama düşünmüyom o zamanı allah bi yol gösterir elbet diyomyaaaaaa canımm sıkılıyorrr içimde bir sıkıntı var sankiii yanlız başıma otudum saçma sapan şeyler düşünüyorum evin içinde...kaydirigubbakcemile3diyorumki insanın anası gibi yok valla annecim taa nerelerden yetişiyor yemekler yapıp yolluyor beşik almış ciciler almış torununa bir hafta bendeydi hep temizlik yapmakla geçti hasta haliyle ama kaynanam hiç aramaz sormaz arasada bebeği hiç sormaz tek bildiği bebek konusunda mevzu açıldımı kız ya görümceme benzicekmiş.....:umursamaz:şimdi hiç sormazlar yardım etmezler ama doğumda herşeye karışırlar hastanesine kadar bide bebeği sahiplenirler benide sinir ederler şimdiden bunları düşünüyorum hay allahımm yaaa
nazlııı sen ne zaman hazırlıcan hastane çantasınıııKıyamam sana olsun en azından yaşamış biri olarak yön göstermek istedim size hiç dert etmeyin pijamaymış vs ozaman hatırlıyorum 1 pijama 1 gecelik nolur nolmaz almıştım tek pijamayla sabahına çıkardılar bizi .Şimdiki eklediğiniz listeyi yine pcme kayıt ettim nolur nolmaz en azndan sayenizde alacaklarımı unutmuyorum kaydirigubbakcemile3
yok zaten kendi yatağıma almaaam ben onun beşiğinin kenarındaki yatakta yatcem eccük soora odama kaçcam :kedi:valla 5-6 ayliktan sonra yavas yavas odasina goturmek gerekir. birde kendi yatagina alirsan o zamanda zor cikarirsin biraz.kaydirigubbakcemile3
sekercik, cok guzel liste yapmissinda inn bu kadarina gerek kalmaz. ben oglumda bir gecelik, birde pijama goturmustum. zaten esin yanina gidip gelir sik sik, ihtiyaclarini getirir. benim esimle, annem tasiyip durmustu ihtiyaclarimi.yerimseniben
biz tecrubeliler olmasa napicak bu tazeler nazlicim.kaydirigubbakcemile3
gecelikler cok seker. gule gule giy.
cnm biz ilçedeyiz ilçeyle doğum yapacağım hast. arası 1 saat yol da kötü ondan dolayı bol tutucam koyduklarımı
ama gerek kalmıyormuş evet ablam çoğunu kullanmadım dedi
doğum çantasını haftaya hazırlıcam nolur nolmaz
gördüm karakızım senıde maşallah çok güzel hatunsun tatlımmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar ben hastane için pijama ve gecelık götürücem.ama 5-6 çift yenı pijama fln almayı düşünüyorum evde giymek için.peki mevlüt için saten pijama gecelık hangisini alcanız.
nazlım ne güzel pijamalar var bende birdahakı ay bakıcam çıkıp kendıme pıjama,gecelık.ama gecelık çok almam diye düşünüyorum piajama daha rahat ederim normal eve geldiğimdede....
ya kızlar dün nehiriver yazmıştı artışta da güzel pijama ve gecelıkler var bakın netten.dantellı olan bi pijama bvardı bayıldım bittim ama nerden temın edicem onu bılemıyorum yaşadığım yerde bulabılır mıyım zannetmem nasıl olcak bılmıyorum.olmazsa sitede ki tel numarasını arıcam.....
yok zaten kendi yatağıma almaaam ben onun beşiğinin kenarındaki yatakta yatcem eccük soora odama kaçcam :kedi:
bu arada benim kociş de diyo dağ başına mı gitcez sanki bişi lazım olsa alır gelirim diyo o da mantıklı zemuszemus
Sağol birtanem benim opuyorumnanaktan valla durum vahim telaş çok burada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ya ben bile ilkinde bu kadar heyecanlanmadım bakıyorum buraya okuyorum heyecan yapıyorum taze gelin gibi tövbe yarebbim zemuszemus delikafadulden
Gecelikler cidden güzel yeri ve losalar için daha çeşit var öyle zarif öyle güzellerki yerinde görmenizide tavsiye ederim..Bebe eşyaları satan iç giyim demeliyim sanırım yerlerdede çeşitler oldukça güzel son zamana fazla bırakmayın velhasıl kendinizi zor kaldırcaksınız 8 ayda düzenlemelerinizi yapın derim ben tabii 7 yi doğurmadan geçerseniz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Şaka şaka nasipten ötesi olmaz hangi bebek çıplak kalmışki yerimseniben
gördüm karakızım senıde maşallah çok güzel hatunsun tatlımmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:kedi: :kedi: :kedi:
canım çok mersi o senin gzelliğin
Hoşbuldum Balım benimopuyorumnanaktan.Yok sezeryan içinde gecelik al diyorum ya mevsim çok güzel bizler için üzerimize hafif pikelerden örtüyorlar zaten sezeryana girerken onlar kendi önlüklerinide giydiriyorlar bizlere sonrasında çıktığımızda en kolayı gecelik herzamanki gibi bak sana örnekle anlatayım yeni sezeryan oldu melek resimleri eklemiş önlük üzerinde fotoğrafı var sornasında ilk ayağa doktorlar kaldırana kadar gecelik üstten kolayca giriyor en pratiği sonrası çıkarkende emzirirkende yatarkende kalkarkende pijama kolaylık taşıyor işte örnek ilk yazdığımda sadece canınız yanmıyor onu anlatmak istedim dikişlerin üzerine gelmiyor göbişte bel kısmınızda kalıyor pijamalar cnmyerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/296776-masum-hikayemsin.html
ay canım verdiğin linki okudum tüylerim diken diken oldu maşallah 41 kere
darısı hepimizn başına inşallah bizlerde sağlıcakla kucağımıza alacağız yavrularımızı allahın izni ile.
nan sen kocana almadın mı eşofman :roflol:ewet haklısın nazlım gecelik normal doğum için çok iyi devamlı muane ediyorlar.ama doğum sonrası pjama iyi oluyor rahat ediyorsun.ben odama gelir gelmez hemen pjamalarımı giymiştim.ilk doğum çantamda olanları yazıyım size fikir olsun.yine aynı şekilde hazırlayacağım.
kendim için:2 takım pjama-1 adet gecelik-emzirme sütyeni-2 adet çamaşır-hasta bezi-hijyenik ped-çorap-havlu-yün patik-terlik-hırka yada yelek(şal almak isteyen arkadaşlar pek kullanışlı olmuyor haberiniz olsun)-tuvalet kağıdı-havlu peçete-sabun-diş fırçası ve macunu-sabahlık-su torbası-göğüs pedi-
bebek için:2 adet hastane çıkışı seti-2 çorap-2 tulum-ağız mendili-yelek ya da hırka-battaniye-bebek bezi-havlu önlük-pamuk(ıslak mendili tercih etmiyorum ilk aylar çünkü tahriş ediyor bebeği)
eğer unuttuklarım varsa hatırlatırsanız sevinirima.s
Kartanem cnm yaa bana göre erken ama çanta için tabiki aslında aldıklarımızada şöyle bir bakarsak aslında çantanın içine koyacaklarımızı alıyoruz en başta bebeğe zıbınlar vsvs yavaş yavaş alıyoruz malum bir sürü ıncık cıncık dolu birazcık daha erteliyorum en azından Ağustos sonu eylül başı gibi son 2 aydada odasıda dahil hepsi birden olsun istiyorum ama nasipp:)
Çantayı şimdi hazırlamak isteyenler 7, ay nolur nolmaz diyoruz o yüzden ..Allah zamanında gelmeyi nasip etsin sağlıkla hepimize..
ewet haklısın nazlım gecelik normal doğum için çok iyi devamlı muane ediyorlar.ama doğum sonrası pjama iyi oluyor rahat ediyorsun.ben odama gelir gelmez hemen pjamalarımı giymiştim.ilk doğum çantamda olanları yazıyım size fikir olsun.yine aynı şekilde hazırlayacağım.
kendim için:2 takım pjama-1 adet gecelik-emzirme sütyeni-2 adet çamaşır-hasta bezi-hijyenik ped-çorap-havlu-yün patik-terlik-hırka yada yelek(şal almak isteyen arkadaşlar pek kullanışlı olmuyor haberiniz olsun)-tuvalet kağıdı-havlu peçete-sabun-diş fırçası ve macunu-sabahlık-su torbası-göğüs pedi-
bebek için:2 adet hastane çıkışı seti-2 çorap-2 tulum-ağız mendili-yelek ya da hırka-battaniye-bebek bezi-havlu önlük-pamuk(ıslak mendili tercih etmiyorum ilk aylar çünkü tahriş ediyor bebeği)
eğer unuttuklarım varsa hatırlatırsanız sevinirima.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?