nasıl yaani bebek mevlüdünde gecelik mi giyiliyoo :1shok: ne zaman yapılıyo o mevlüt
sanırım ben yapmam öle bişey zaten etrafta hiç tanıdık yok annem kayınvalidem falan olcak onun yerine bebişim için bağış yapıcam sanırımm
ayy wanna al benden de o kadar yaa okudukça gerildim nan hiç dert etmiyodum bentabiki evle hastane arasi cok olmadigi surece dag basina gitmiyoruz ya. bir telefon hemen kapip gelirler.yerimseniben
gunler yaklastikca telasda giderek artiyor. herkes haril haril masallah. bende bu hazirlik konusunda nasil genissem, hayirlisiyla kucagima alayim hepsi olur diye dusunuyorum.opuyorumnanaktan
ayy nazlııııımmm ne güzel yaaaaaSüper balım opuyorumnanaktan aklıma gelen olursa yazarım hemen zaten hastanenin çocuk doktoru geliyor bıdışların ilk kontrolunu yapıyor sonra odada minicik beşikte onlar yatıyor bizde yataklarımızda emzirmek için taşıyıcı usta yardımcılarımız var bunlar genelde eşler ve annelerimiz yada çok yakınlar diyelim:)
Ozamanı hatırlıyorum gelen giden oda dolup taşmıştı gece saat 12 ye geliyordu ve öyle yorgundumki sessizce eşime yeter artık herkez gitsin ben bittim dedim ve hemen dediğim olmuştu annemle eşim biryerde ben uyur uyanık bir bebeğe bakıyorum bir rüyalar alemine onlar her kıpırdanışımızda tetikte:)
Eve ilk gelişimiz ise muhteşem muhteşem muhteşem opuyorumnanaktan :Saruboceq:
senin durumun farkliymis. sen yaninda bol bol bulundur herseyi.yerimseniben
hemde ne gecelik. suslu puslu neler giyiyorlar valla.kaydirigubbakcemile3
ben mevlut okuttugumda 6 aylikti oglum. 3-5 kisiyle okutuverdik. amac evde dua okunmasi. oyle gecelik falanda giymedim ben.
nan sen kocana almadın mı eşofman :roflol:
ben bi listede gördüydüm bab için yiyecek abur cubur falan diye bi zahmet kantine insin de alsın yaw :roflol:
ayy inş. nazlım zamanında gelsinleeerr
ben gene de bi hastane çıkışı alim bari sadece 1 zıbınımız var bizim onu da annem almış ilk duyduğunda
nasıl yaani bebek mevlüdünde gecelik mi giyiliyoo :1shok: ne zaman yapılıyo o mevlüt
sanırım ben yapmam öle bişey zaten etrafta hiç tanıdık yok annem kayınvalidem falan olcak onun yerine bebişim için bağış yapıcam sanırımm
tabiki evle hastane arasi cok olmadigi surece dag basina gitmiyoruz ya. bir telefon hemen kapip gelirler.yerimseniben
gunler yaklastikca telasda giderek artiyor. herkes haril haril masallah. bende bu hazirlik konusunda nasil genissem, hayirlisiyla kucagima alayim hepsi olur diye dusunuyorum.opuyorumnanaktan
yok kuzum eşofman almadım.ama bi el çantası hazırlamıştım içine ıvır zıvır yiyecek birşeyler ve su koymuştum annem ve eşim için.nan sen kocana almadın mı eşofman :roflol:
ben bi listede gördüydüm bab için yiyecek abur cubur falan diye bi zahmet kantine insin de alsın yaw :roflol:
ayy inş. nazlım zamanında gelsinleeerr
ben gene de bi hastane çıkışı alim bari sadece 1 zıbınımız var bizim onu da annem almış ilk duyduğunda
ben mevlut okuttugumda 6 aylikti oglum. 3-5 kisiyle okutuverdik. amac evde dua okunmasi. oyle gecelik falanda giymedim ben.
evaevlilik ajansı diye biri bena arkadaşlık talebi yollamış kızlar kkda
kk da bozuldu nan
gecen bir arkadasin bebegini gormeye gittik. lohusa serbeti ikram ettikleri bardaklara danteller gecirmisler. cok sirin duruyordu.
oglumda hic birsey yapmadim ya. hatta bu kadar sus pus yoktu o zaman. hepsi sonradan bu kadar buyuk bir sektor oldu. ama simdi herseyi takip ediyorum. normalde pek sevmem susu pusu ama bu sefer heves ediyorum valla. bir daha mi olucak, icimde kalmasin.
hatta Allah nasip ederse doguma ingiltereye gidersem, annem ben gelirken bebekli cikolatalardan yaptirip geleyim, gelene gidene verelim dedi. opuyorumnanaktanay, cok guzel seyler var. hastaneden eve gelincede buyuk bir parti istiyorum dedim kardesime.
ben lafimi ortaya koydum, alirlar herhalde ordan.
canım yaa nasıl duygulandım,nasıl heyecanlandım yaa zaten demın beyaz meleğin yazısını okudum ona ağladım ne güsel anlatmış demı nazlımSüper balım opuyorumnanaktan aklıma gelen olursa yazarım hemen zaten hastanenin çocuk doktoru geliyor bıdışların ilk kontrolunu yapıyor sonra odada minicik beşikte onlar yatıyor bizde yataklarımızda emzirmek için taşıyıcı usta yardımcılarımız var bunlar genelde eşler ve annelerimiz yada çok yakınlar diyelim:)
Ozamanı hatırlıyorum gelen giden oda dolup taşmıştı gece saat 12 ye geliyordu ve öyle yorgundumki sessizce eşime yeter artık herkez gitsin ben bittim dedim ve hemen dediğim olmuştu annemle eşim biryerde ben uyur uyanık bir bebeğe bakıyorum bir rüyalar alemine onlar her kıpırdanışımızda tetikte:)
Eve ilk gelişimiz ise muhteşem muhteşem muhteşem opuyorumnanaktan :Saruboceq:
bende o lohusa şerbeti dağıtılan bardaklardan yapmayı düşünüyorum süslü püslü
herşey süslü püslü olsun istiyorum şekerler şeker sepeti odası kapısı ayyy hevesleniyo insan sonradan içimde kalmasın diyorum.
benim hiç hevesim yok kızlar...
burda gurbetteyiz
hastaneye zaten annem ve eşim dışında kimse gelmez
sonrasında da bebek mevlidi filan okutsam 3-5 kişi gelir anca
misafir beklemiyorum
canım yaa nasıl duygulandım,nasıl heyecanlandım yaa zaten demın beyaz meleğin yazısını okudum ona ağladım ne güsel anlatmış demı nazlım
canım bu herkesin kendısinin vereceği bir karar tabıkıde ama ben bir arkadaşımın mevlütünde çok güseldi kendiside bebeğide süslü püslü fln...bende çok özendım o acıdan yanı canım.siz gönlünüzden gecenı yapın Yeterkı sizler ve bebişleriniz sağlıklı olsun canlarım...Rabbımın izniyle sağsalım kucağımıza alalım yavrularımızı:Saruboceq: opuyorumnanaktan
İşte budur içinizde hiçbirşey kalmasın kaydirigubbakcemile5 Bardaklardan diilde aklım dünden beri motiflerden oluşan cicibici bir yatak örtüsünde bakalım yapabilecekmiyim opuyorumnanaktanbende o lohusa şerbeti dağıtılan bardaklardan yapmayı düşünüyorum süslü püslü
herşey süslü püslü olsun istiyorum şekerler şeker sepeti odası kapısı ayyy hevesleniyo insan sonradan içimde kalmasın diyorum.
Canımmm şekercim bak heveslenn kimse için yapmıyorsunkii.Dünyaya senin eşinin enn enn kıymetlisi geliyor onlar için yapıyorsun herşeyi özene bözene hazırlan cnm uzaktasın doğum yapacağın yere tedbirli ol ama en cicisinden en güzelinden yap yavruna veee onu dünyaya getiren muhteşem anneye..Onca aydır bak nelerle uğraşıyoruz daha 3 ayımız var nasipse dolu dolu yaşayacağımız ne kadar zor iş değil mi??
Önce zaten herşeyi biz hakkediyoruzyerimseniben
Meleğim darısı başımıza oda çok bekledi yavrusunu sağlıkla kavuştu şimdi sırada bizler varız Rabbim bizlerede nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:Birtanemmm içinde nasıl ne geçiyorsa bak ne dedim o gün bizim günümüz çikolatyasa ilk ben yiycem zira tatlıya hasret kaldım:)))))))))))Efendim süsler püsler herşey bebiş için dünyaya gelişini kutlamak için.Rabbim yeterki ogünleri göstersin..İstemezsenizde hiç sorun değil nasıl mutlu nasıl huzurluysanızhihoyyyt
İşte budur içinizde hiçbirşey kalmasın kaydirigubbakcemile5 Bardaklardan diilde aklım dünden beri motiflerden oluşan cicibici bir yatak örtüsünde bakalım yapabilecekmiyim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?