2009 Kasm Anneleri

ben doğan bebeğin saçının ağırlığı kadar gümüş sadaka verilmeli diye biliyorum onu yapıcam öyle bi mevlüde hiç hevesim yok nedense gelcek kimse de yokki zaten hiç de gitmedim hayatımda
:sm_cool: al sana partiii
yapın siz gıı belki ikinci de benim de hevesim olur :lepi:
canım 40 ından bahsediyorum ben.benım gittiğim 40 mevlütlerinde anneler ya gecelık yada pijama giyiyolarrdıı yanlış bişey mı dedim acaba diye teredütte bıraktın kız benıı.
yok kız yanlış deeldir ben hiç gitmedim bilmiyom yani ondan sordumm
bu sefer ne yaparim bilmiyorum. mevlut okuturmuyum bilmiyorum ama kurban keseriz.
ben de istiyom kurban kesmekk
benim hiç hevesim yok kızlar...
burda gurbetteyiz
hastaneye zaten annem ve eşim dışında kimse gelmez
sonrasında da bebek mevlidi filan okutsam 3-5 kişi gelir anca
misafir beklemiyorum
benim de yok kafamçokkarıştı

ben o çikolatalı kendim yerün gelenlere kalmaz gııı :roflol:

canım ya siz de olmasanız ben akşama kadar zırlarım bu halimde:)

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

6 aydır birlikteyiz canım şöyle bir geriye baktığımızda kah ağladık kah güldük ama hepimizin konusuda aynı aşağı yukarı derdide aynı farklı mekanlarda aynı şeyleri yaşayan kadınlarız biz şuan..İnşallahta hep güzelliklerle karşılaşırız birbirimize destek oluruz..

Bide bide şekercim şu sıcaklar bitse atsam kendimi serin yerlere nasıl nasıl mutlu olucam bir bilsen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

Kartanem onuda ben bilmiyorum bak canım veririz birtanem hemde okul dönemine denk geliyor birkaç çocuğa okul masraflarında yardımcı oluruz bu şekilde olmazmı?

slm kızlaarr ben geeldiim ;
yaa allah korudu bizi bebişimlee :Saruboceq:
yokuşta beklerken önümdeki arabayı kaydırdı şöförü küüttt vurdu bana yaavvv mafoldumben
allahtan bişey olmadı ama çok tırstım yaa mafoldumben
bide bana demezmi farım kırılmış diee,hemen kocişimi aradım geldi o hallettii...

valla bir şey oldu mu dur ben bi kk'ya sorayım diyorum dr sonra aklıma geliyor:)

cannlarım benim:)

inş her sorun biter bebeklerimiz sağlıkla doğar sonra doğumlarımızı paylaşırız daha sırada ne yedirdin gazını çıkardı mı nasıl uyuttun soruları var:)
bitmez konuşacak şeylerimiz:)

valla bana da çok sıcak geliyor ben evden hemen hiç çıkmıyorum ev biraz serince akşamları da balona atıyorum kendimi bu hormonlardan filan daha da terler oldum.

Hoşgeldin cnm Farı kırılmış nedense içimden dua etsin kafası kırılmamış demek geldi klava:
Gelmiş geçmiş olsun canımm Allahım korumuş sizi Şükür :Saruboceq::Saruboceq: Şeniz

kiz nazli, noluyo bize boyle? ikincilerde mi costuk, yoksa yaslandikca mi kokoslastik?kaydirigubbakcemile3 valla oglanda hersey sade olsun diye yirtmistim kendimi. simdide gozum nerde sus pus orda. belkide kiz olduklari icindir.opuyorumnanaktan

canim, tabiki dedigin gibi. insan ne isterse onu yapmali. nasil heves ediyorsan oyle yap, sonra icinde kalmasin canim.

ama suslu bur gecelikle yatip, mevlut okutmak pek tarzim degil.

ben doğan bebeğin saçının ağırlığı kadar gümüş sadaka verilmeli diye biliyorum onu yapıcam öyle bi mevlüde hiç hevesim yok nedense gelcek kimse de yokki zaten hiç de gitmedim hayatımda

nasil tartican kiz bebegin sacini. dogar dogmaz kazitip tartican mi?:roflol:

İnşallahhhh Şekercim İnşallahhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :1hug: a.s.

cok gecmis olsun canim. bu kadarla kurtulmus ol, Rabbim beterinden saklasin.a.s.

aaaaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa şekerim ne var yaşımızda başımızda daha kaydirigubbakcemile3 Bence ikincilerde çoştuk çoştukk ikinciye kadar öyle arkadaşlara git gel bir sürü şey gör öğren birde acemilik bilmiyordumki ozaman bişicikler :kedi:İnternet ozamanda vardı ama kadınlarkulubu yoktu naniknanik Yanii diyeceğim oki yaşla filan alakası yoktur canımmm sengözlerimebaksanab :dilcikar: :1hug: a.s.

canım çok çok geçmiş olsunn.Rabbım senıde bebişinide korumuş...Rabbım birdaha yaşatmasın tatlımmm....

aaaaaaaa ben yas mi demisim? tuuu bana.:mymeka:kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin cnm Farı kırılmış nedense içimden dua etsin kafası kırılmamış demek geldi klava:
Gelmiş geçmiş olsun canımm Allahım korumuş sizi Şükür :Saruboceq::Saruboceq: Şeniz

cok gecmis olsun canim. bu kadarla kurtulmus ol, Rabbim beterinden saklasin.a.s.

AYY mureda yeni gördüm kız. geçmiş olsun ukala herif anlamadı mı hamile olduğunu uyuz oldum bak şimdi .

hepiniz sağolun kızlarr yaa valla rabbim korudu bizii :Saruboceq:
öleee kalakaldım ben yaa inmedim bile dolayısıyla hamile olduğumu falan görmedi,hoş görseydide farketcek bi tip değildi.arabadan adam indi baktı arabasına farım kırılmış dedi bende eşimi arıyım ben anlamam böle işlerden dedim,sonra eşim geldi konuştu adamla sanayide bi tanıdığa yolladı adamı işteee.
Banada tamam sakin ol mala gelsin bişeyin yok demi diye diyee bi haal olduu :sinifsinif:

kızlar hepinize desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim. hepinizden Allah razı olsun. Atıl yükselden randevu almaya çalışıyordum Sonunda aldım ayrıntılı ultrasonda türkiyede tekmiş perşembe akşamına sıkıştırdılar çok şükür. ınşallah hiçbirşeye gerek kalmaz cuma sabahı güzel haberlerle dönerim size neolur dua edin. benim ve küçük meleğimin çok ihtiyacı var.

gonlunu ferah tut canim. hersey guzel olucak.a.s.

ayy canıımm geçmiş olsuuuunnnnn
bence siz kokoşlaştınız sooradan :roflol:
aslında öle galiba şekerim saçını kesiyon bi müdddet sonra heralde tartıyon ama ben bebişimin saçını kesmek istemediğimden tahmini bi rakam fazla fazla verem diyommm

ayy kocişin ne korkmuştur gıı sen korktun diyee ben bazen mutfakta eşim arkadan gelince korkuyom da niye korkuyon diyoo o daha çok korkuyo ben korkuyom diyee
bi de sabahları saat çalınca fırlamama kızıyo yavaş olsana diyoo :roflol: :roflol:

ayy inş.. canımm hadi hayırlı haberlerle geeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…