Kartanem iyi oldu cnm öğrendiğimiz ben çok inanırım böyle şeylere hiç bilmiyordum akşam eşimede anlatırım muhakkak yaparız bunu nasılsa herşekilde sevap birilerine yardımcı olmak ne güzelki böyle sünnetler var ..Sağol cnm benim a.s.
tam msjı gönderiyordum kafama takıldı YA bebek kel doğarsa belirli bir miktarı varmı bu işin cnm yaa
Kedi79 inşallah iyi haberle geleceksin canım sende ..ozamana kadar dualarımızla bekleriz sonra nasipse kutlama yaparız içini ferah tut canım a.s. a.s.
gonlunu ferah tut canim. hersey guzel olucak.a.s.
ayy inş.. canımm hadi hayırlı haberlerle geeel
canım benım dualarımız senınle.hayırlısıyla git ve güzel haberlerle dön olur mu.içini ferah tut oldu mu canım.:Saruboceq:
Kedi 79 cnm çok geçmiş olsun,allahın izniyle hiç bişeyi yoktur bebişinin cnmm :Saruboceq::Saruboceq:
dualarım seninle cnm
sağol canım inşallah yoktur. inanıyorum sağlıkla gelicek. ama işte............:sinifsinif: sanada geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
dur albüme koyayım teyzesi bakarsınızTamamdır anladık bu işi çok sevdim ben opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan tşk ederim canım Şeniz
İtek oğluşun uzun uzun saçlarımı var şimdi yerim ben onu varsa bir fotoğraf görelim bıdışı :asigim:
sağol cnm çok korkmuş valla 15 dk.lık yolu 2dk.da geldii.
yaa o korkma olayı bende çok farklı tabi,benim deprem fobim var ve kocişim her döndüğünde ben allaaaaahh diye yataktan kalkıyorum kafamçokkarıştı rabbim kimseye böyle korkular vermesin :Saruboceq:
sağol cnm beniim,hoşgeldin sendeee özlemiştim ayy seniii opuyorumnanaktan
ayyyyyyyyy evimdeyim sonundaaa rahatt rahat kkya takılabilürünnnnnnnnn inanın varya girdim soyundum dökündüm yemeeemi kucama aldım kkya zıpladımmmmmmmmm çünkü sizi çokkkkkkkkkkk özledümmmmmmmmmm delikafadulden
kartanesi len sen daha eve gitmedin mi işten mi bağlanıyon bakem
hoşgellldüüüüün talımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla insan giremeyince aklı hep burda oluyo demi yavv kaydirigubbakcemile3
kartanem gidiyom dedi şimdi emme çıkamadı sanırsam..
kedi ve mureda geçmiş olsun da noldu bacılar hayırdır kötü bişi yoktur işalllahhh
kedi ve mureda geçmiş olsun da noldu bacılar hayırdır kötü bişi yoktur işalllahhh
ya sorma hemde nasıl tüm gün aklımdasınıs yaaa ama giremiyom arada bi tıklıyım açim diom açtığımlan kalıyom o kaa yoğunki açıp bakamıyom yauww :sinifsinif:
anacım 5 yılın en yoğun dönemini yaşıyorum işyerinde olmas böle bişe yauww bebekimin şansı mıdır nedir bereketi mi desem daha doğrusu bi iş bi iş sorma hoff daraldım iiiceeeeeeee
sağol canım umarım yoktur yani inşallah yok. dün ayrıntılı ultrasonda dr. bizi biraz korkuttu. down sendromu riski dedi panik olduk haliyle. yarına perşembeye başka yerlerden randevu aldım inşallah iyi sonuçlarla dönerim dua et ne olur canım muredada ufak bir kaza atlatmış ama onda ve bebeğind bişey yok çok şükür
cnm denize gittimdi,dönerken yokus yukarı önümdeki arabayı kaydırdı adam çarpıştık mafoldumben çok korktum ayy ama çok şükürki bişeyimiz yok :Saruboceq:
canlarr ben geldimmmmm
ayyyyyyyy tatlışlarımmmmmmmmmm geçmiş olsun yaaa kıyamam sana ne kaaa korkmuşundur :teselli: bende geçen sabah servise gidiodum aynen dediğin gibi araba yokuş yukarı duruyodu ve ben yayayım düşünnnnnnn tam arkasından geçerken hareket edeceği tuttu gerizekalının ve arabayı kaydırdı altında kalıveriyodum elim ayağım titrediiiiiii nası kedi gibi kaçtım bi görsen can havliylenn :roflol:
cnm denize gittimdi,dönerken yokus yukarı önümdeki arabayı kaydırdı adam çarpıştık mafoldumben çok korktum ayy ama çok şükürki bişeyimiz yok :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?