bence siz kokoşlaştınız sooradan :roflol:
aslında öle galiba şekerim saçını kesiyon bi müdddet sonra heralde tartıyon ama ben bebişimin saçını kesmek istemediğimden tahmini bi rakam fazla fazla verem diyommm
ikincide sende kokoslasirsin.:roflol: ama seninde kiz degil mi? kokoslas aramiza katil kiz.delikafadulden
sac sadakasini ilk defa duydum. kurban kesmek iatiyorum. birde nazlinin dedigi gibi bir kac cocugun okul masrafini karsilayabilirim belki.
kızlar hepinize desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim. hepinizden Allah razı olsun. Atıl yükselden randevu almaya çalışıyordum Sonunda aldım ayrıntılı ultrasonda türkiyede tekmiş perşembe akşamına sıkıştırdılar çok şükür. İnşallah hiçbirşeye gerek kalmaz cuma sabahı güzel haberlerle dönerim size neolur dua edin. benim ve küçük meleğimin çok ihtiyacı var.
peki birsey sorcam, agirligin karsligini ne? mesela 1gr=?
diyelim 3 gram saci var, karsiliginda ne kadar sadaka vericez?
canısı çok geçmiş olsun allah korumuş bıdığımızı ve senislm kızlaarr ben geeldiim ;
yaa allah korudu bizi bebişimlee :Saruboceq:
yokuşta beklerken önümdeki arabayı kaydırdı şöförü küüttt vurdu bana yaavvv mafoldumben
allahtan bişey olmadı ama çok tırstım yaa mafoldumben
bide bana demezmi farım kırılmış diee,hemen kocişimi aradım geldi o hallettii...
saç sadakası sünnetmiş canım ben uygulıcam inş. saç kesmesem diyodum ama sünnete tam uygun olması açısından keserim peygamber efendimizin tüm çocuklarına yapıldığına göre bi hikmeti vardır diye düşünüyorum CADIARZU
peki birsey sorcam, agirligin karsligini ne? mesela 1gr=?
diyelim 3 gram saci var, karsiliginda ne kadar sadaka vericez?
ewet sünnet ben saçını kestirmedim ama bebişimin niyetine sadaka vermiştik.bunda da öle yaparım daha oğluşumun saçını hiç kestirmedik harika olduukaydirigubbakcemile3
işte canım 3 gr gümüş bazı yerlerde de altın diyor ne kadara geliyorsa o kadar
Kartanem iyi oldu cnm öğrendiğimiz ben çok inanırım böyle şeylere hiç bilmiyordum akşam eşimede anlatırım muhakkak yaparız bunu nasılsa herşekilde sevap birilerine yardımcı olmak ne güzelki böyle sünnetler var ..Sağol cnm benim a.s.
tam msjı gönderiyordum kafama takıldı YA bebek kel doğarsa belirli bir miktarı varmı bu işin cnm yaa
Kedi79 inşallah iyi haberle geleceksin canım sende ..ozamana kadar dualarımızla bekleriz sonra nasipse kutlama yaparız içini ferah tut canım a.s. a.s.
wanna gıı ben de kokoşlaşcam o zaman sülücem püslücem odasını kendime gecelik alcam süslü püslü bebişime de peri elbisesi ama kimse gelmicek kendi kendimize kokoşlaşırız artık kızımnan
canım o zaman da artık kafana göre bi kaç çocuğa yardım edersin zaten muhtemelen saçının gramı da çok az bişi tutar üstünü ekleriz fazla fazla veririz allhın izniyle
sağol cnm çok korkmuş valla 15 dk.lık yolu 2dk.da geldii.ayy canıımm geçmiş olsuunn
ayy kocişin ne korkmuştur gıı sen korktun diyee ben bazen mutfakta eşim arkadan gelince korkuyom da niye korkuyon diyoo o daha çok korkuyo ben korkuyom diyee
bi de sabahları saat çalınca fırlamama kızıyo yavaş olsana diyoo :roflol: :roflol:
canısı çok geçmiş olsun allah korumuş bıdığımızı ve seni
wanna gıı ben de kokoşlaşcam o zaman sülücem püslücem odasını kendime gecelik alcam süslü püslü bebişime de peri elbisesi ama kimse gelmicek kendi kendimize kokoşlaşırız artık kızımnan
Kartanem iyi oldu cnm öğrendiğimiz ben çok inanırım böyle şeylere hiç bilmiyordum akşam eşimede anlatırım muhakkak yaparız bunu nasılsa herşekilde sevap birilerine yardımcı olmak ne güzelki böyle sünnetler var ..Sağol cnm benim a.s.
tam msjı gönderiyordum kafama takıldı YA bebek kel doğarsa belirli bir miktarı varmı bu işin cnm yaa
Kedi79 inşallah iyi haberle geleceksin canım sende ..ozamana kadar dualarımızla bekleriz sonra nasipse kutlama yaparız içini ferah tut canım a.s. a.s.
gümüşün gramı ne kadar mesela 1 lira 3 gr.saçı varsa 3 lira çok birşey değil.ama ben saçını kestirmeden fazlasıyla verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?