hoşgeldin zuzuuuuuuuu nasılsın bakalım
kıslar bu arada oğluşumun yeni fotosunu koydum albüme bakarsınız teyzeleri
canım ultrasonda kime gittin bilmiyorum ama benim bakırköy kadın doğumda arkadaşım var o hep diyodu bana ayrıntılıya mutlaka işin ehli birine git millet ağlaya ağlaya gelio kolu bacağı sorunlu diyip yolluyolar falan diye
perşembe kime gidiceksin tatlım profa falan git için rahatlasın ya eminim bişi yoktur tatlımm zemuszemus
çok geçmiş olsun canım a.s.
çok sağol cnmm opuyorumnanaktan
ayy itek nan kızım olsa verirdim valla enese ama sansına küs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 maşallah kuzumaaa
ultrasonda fehmi yazıcıoğluna gittim canım özeline iyi dediler süleymaniye doğum evinde klinik şefi ama prof değil. yarın arkadaşımın dr.u medical park göztepede gökmen iyigünden randevu aldım. perşembe günüde prof. atıl yüksele gidicem türkiyede en iyisi dediler. ücretide çok iyi ama napayım gözüm görmüyor inşallah güzel şeyler söyler canım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
:roflol: :roflol: :roflol: ceren gızz sen ver enese kızını delikafadulden
wwaaaaawww atıl hocaya mı gidion çok iyi yaaa :lepi:
iyi demi teyit almak çok iyi oldu bak. aslında ekime randevu veriyomuş ama durumun aciliyetini söyleyince Allah razı olsun sıkıştırdılar araya canım yaa
yaaa kaçırdık vallakaydirigubbakcemile3çok sağol cnmm opuyorumnanaktan
ayy itek nan kızım olsa verirdim valla enese ama sansına küs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 maşallah kuzumaaa
sağol teyzesi kısın olursa enese benzesin inş.renkli gözlü olsun.:Saruboceq:allahım yaaaaaaaaaa bu ne kaaaaaaa tatlı bi velet beni öldürüyo bu yaaaaaaaa
itek ya çokkkkkkkkk güzel gözleri var maşalahh subhanallahhhhh barekallahhhhhhh ayy nazarlar değmesin bebişimeee topicimizin abisiiiiiiiiiiiii bebişlerimizin abisi bu yaaaaa yirim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu delikafadulden
:jeyyar: aslında neden olmasın :jeyyar:
itekkkkkkk burdamısın sana bişi sorcammmmmmmmmm
ya itekcim şimcikkkkkk beşik konusunda senin taze tecrübelerinden faydalanmak istiyom
tatlışım ben özgeme şu büyüyen beşikler varya onnardan almayı duşunuyorum ancak görümcemler falan beşikte yatmıyolar boşuna alma kalabalık etme falan dedi ama nerde yatıracam ki o zaman sen naptın şimdi yeni bebiş gelio ona napıcan öt bakem
şimdi bide şu durumu göz önüne al benim küçük bi oturma odam var köşe koltuk diğer diğer tarafa da sadece bi beşik koyacak yerim var oda takımı falan alamam yani bu büyüyen beşiklerde kendinden bi iki çekmece komidin gibi bişi oliyo bideee malum allah nasip ederse bebekim 1 yaşına geldiğinde tekrar hamiş kalmayı duşunuyorum yani ikinci bebek hemen sırada buna göre bi tavsiyede bulun bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?