2009 Kasm Anneleri

ultrasonda fehmi yazıcıoğluna gittim canım özeline iyi dediler süleymaniye doğum evinde klinik şefi ama prof değil. yarın arkadaşımın dr.u medical park göztepede gökmen iyigünden randevu aldım. perşembe günüde prof. atıl yüksele gidicem türkiyede en iyisi dediler. ücretide çok iyi ama napayım gözüm görmüyor inşallah güzel şeyler söyler canım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

allahım yaaaaaaaaaa bu ne kaaaaaaa tatlı bi velet beni öldürüyo bu yaaaaaaaa
itek ya çokkkkkkkkk güzel gözleri var maşalahh subhanallahhhhh barekallahhhhhhh ayy nazarlar değmesin bebişimeee topicimizin abisiiiiiiiiiiiii bebişlerimizin abisi bu yaaaaa yirim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu delikafadulden

wwaaaaawww atıl hocaya mı gidion çok iyi yaaa :lepi:

nannnnnnnnn canliz danasııııııııııııı napıyonnnnnnn gel bakem bi öpem senüüüü tintoşummmmmm Şeniz

iyi demi teyit almak çok iyi oldu bak. aslında ekime randevu veriyomuş ama durumun aciliyetini söyleyince Allah razı olsun sıkıştırdılar araya canım yaa

kızım delümüsünnnnn nası randevu aldın diye şaştım kaldım bendeeeeeeeee o bir numero allahın izniyleeeeeeeee ve sen ondan çok iyi şeyler duyacağın için için çooooookk rahat olarak geliciksinnnnnnnnn topicte hemen müjdeyi vericiksinnnnnnnnnn yerimseniben

çok sağol cnmm opuyorumnanaktan

ayy itek nan kızım olsa verirdim valla enese ama sansına küs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 maşallah kuzumaaa
yaaa kaçırdık vallakaydirigubbakcemile3
sağol teyzesi kısın olursa enese benzesin inş.renkli gözlü olsun.:Saruboceq:
:jeyyar: aslında neden olmasın :jeyyar:

kıs ablan ne der sonra:roflol:

ya itekcim şimcikkkkkk beşik konusunda senin taze tecrübelerinden faydalanmak istiyom
tatlışım ben özgeme şu büyüyen beşikler varya onnardan almayı duşunuyorum ancak görümcemler falan beşikte yatmıyolar boşuna alma kalabalık etme falan dedi ama nerde yatıracam ki o zaman sen naptın şimdi yeni bebiş gelio ona napıcan öt bakem
şimdi bide şu durumu göz önüne al benim küçük bi oturma odam var köşe koltuk diğer diğer tarafa da sadece bi beşik koyacak yerim var oda takımı falan alamam yani bu büyüyen beşiklerde kendinden bi iki çekmece komidin gibi bişi oliyo bideee malum allah nasip ederse bebekim 1 yaşına geldiğinde tekrar hamiş kalmayı duşunuyorum yani ikinci bebek hemen sırada buna göre bi tavsiyede bulun bakem

walla dadlum sen haklısın tabii ki bebek beşikte yatmayıpta nerede yatacakmış.enesimin oda takımının beşiği onlardan 2 büyük çekmecesi ve birde dolabı var yanında.ben bu bebişede ondan alacağım kısmetse.normal beşik alsan 3-4 yaşına kadar kullanır ama bunda hemen hemen 8 yaşına kadar yatabiliyorlarmış.bence iyi seçim yapmışsın:lepi:

benim normalde istediğim buuuuu
sonradan genç odası modunda yatak büyüyo falan

bide böyle bişi var

UÇUK BEBEK BEŞİK

*0-16 AY KULLANIMA UYGUN
*SALLANABİLİR,SABİTLENEBİLİR
*KUMAŞI KOMPLE SÖKÜLÜP YIKANABİLİR
*KENDİNDEN CİBİNLİKLİ
*ALTINDA ŞEYA SEPETİ
*İKİ KADEMELİ OLARAK YERDEN YÜKSELEBİLME ÖZELLİĞİ
*TEKLİ ORJİNAL KOLİDE MONTAJI ÇOK KOLAY
*GENİŞLİK 40 cm, DERİNLİK 15cm,UZUNLUK 90 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…