2009 Kasm Anneleri

kartanesi len sen daha eve gitmedin mi işten mi bağlanıyon bakem
biz senin gibi 5te mi çıkıyoz nan 6da çıktıydım ben ama o zaman niye hala açık kalmış kk bilmiyom gıı
gıııııı cerin al anam artık sen bu yatağı.bak diyom sana ben aldım sende allllllllllllllllllll.
sen demi ondan aldıydın dillmuuhh
bundan alma bence ben de böle sepet tarzı bişi istiyodum da 3 ay anca yatıyolarmış ya ne gerek var
öffffffff şu yatak işi gerdi beni beaaaaa emekledimi yürüdü mü o beşikte yatmicak bak görürsün diolar yauwww aklımı karıştırıyolarrrrrrrr e nerde yatcak diyom kanepede senle yatcak diyo yuhhhhhhhhhh
yok nan benim gördüğüm bebklerin hepsi beşikte yatıyo bee
benle ne diye yatıyomuş canım ben istemiyom allah biliyo ya yani odasına yatağına alışsın diom benn
bence de yaa ben zaten odasına bi çekyat atıcam orda yatcaz ilk zamanlar sonra da kendi odama geçiş herkes kendi yatağında odasında uyusun dimi amaa

:1shok: :1shok: ben de almıcaamm :umursamaz:

zamanında doğuran arkadaşlarım dediydiiiii uyu bol bol diye ama dinlemedimmmmmmmafoldumben

sırnaşık şey:roflol:nedir bu adamların bizden çektiği bende sabah sabah kontör al die haşladım yazık yaaakaydirigubbakcemile3

hee kıııı kaydirigubbakcemile3 dur bakem daha ne çekcekler kaydirigubbakcemile3
ulen kaldır dötünüde git ekmek allllll aaaaaaaaaaa buda kocası yüz verdikçe astarını istiyo yaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:

sus nann kaydirigubbakcemile3 ne edemm,hazırlanıyom zaten bi saattir bakkala gitmek için kaydirigubbakcemile3
ay bende çok açım ama kan hapı içtim bekliorum 1 saat gçmesini 15 dakkam kaldı evde tost ekmeği bulundursana hatta bozulmasın diye buzluğa at tost makinasında 2 dakkada ısınıo
ayy doğru söylüyosun cnmm öle yapayım bende :lepi:
napimmm gocuman oldum
:roflol:

:roflol::roflol::roflol: ayy biz küçük kaldık sankim kaydirigubbakcemile3
bende öle yaaa cokacimcoook acaba bu saece kemikleri iri karılara has bişey mii laelaelaelaelae

evet tatlişkom kesinlikle sen,ben ve canliz gacısı bi iri kemiklilere has bi şey :roflol::roflol::roflol:

ayyyy kıyamam sana ya kıs hemen bi ekmek alda gel aç aç durma

karakızım beni en iyi sen anlarsın her daim aç biri olarak :roflol: opuyorumnanaktan

günaydın minnoşummmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz
geçmiş olsun falla benim ilk gün ve gecesi bayaaaaaaaaaaa bi ağrımıştı bacıııııııııııı

canliz canım geçmiş olsun yemişsin aşıyı bi ben kaldım galibaa daha yaptırmayan

saol bebekkkk bakalım gececekmı gecmeyecekmı kaydirigubbakcemile3
ben artık mışıl mışıl uyumayı unuttum
sabaha kadar kaç kez uyanıyorum hatırlamıyorum valla

bende öle bacım yaa wc kalkıyom otara dön bu taraf adön derken oooooooo gecenın yarısı uyanık gecıyor aslında bi nevi bebeişlerımıze hazırlıyor allah bizi yoksa gece nasıl uyanırız sımdıden gece uyanmalarına alısıyo vucut ve bebek olunca uyandıkca kontrol ederık onları

zemuszemus zemuszemus

memişlerı kaldırıp da gıdemedın mı nan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım zaten pijamalar şimdi hep yazlık..... eylül gibi kışlıkların çeşitleri çıkar herhalde o zaman alırız... ben de yavaş yavaş alış-verişe başlasam diyorum.. ağırlaşınca fazla gezemem diyorum....

hayır şekerim geç değil... 28. haftada ilk dozu vurduranlar bile varmış... ben sağlık ocağına gittiğimde benim hemşirem yoktu istersen 28. haftanda gel o yapsın dedi.. ben de dedim farketmez vur gitsin...

anacım bunu ben yaparım yaa.. o kadar para vermeye ne hacet.. gider kumaşı alırım hazırlarım terzime de diktiririmyerimseniben ... ohhh mis gibi havalı havalı emziririm güzel kızımı...

adamı kullanın oğlum yastık olarakkkkkkkkkkkkkkk

ulennn adamları bacak arasına mı alakda yatak delüüüüüüü yastık nıyetıne diyo yada göbemıze mı koycaz daş gıbı nan onlar bebemi acıtır istemem :dilcikar: :dilcikar:
biz onları sonra kullanırık ıyıce dınlensınlerrr :jeyyar: :jeyyar:

ayy kızlar dün aşı yaptıram deyi gittiydim sağlık ocağına 2 dk yürüdüm yakında park yeri yoktu
ve oturup dinlendim de hemşire bi ölçtü tansyonumu 10-4 dedi benim sıcakta öncedende düşerdi
şimdi daha çabuk etkileniyorum galibaa ve baş ağrım heeeç geçmedi

gazlamayın uleynnnnnn temem akşama kayıt olces işte ulen ben annamamda şinci akşama kk da olunda bi el atıverin leyn kaydirigubbakcemile3

yok nan anca hazırlanıyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben ölee pat diye çıkamamkii kaydirigubbakcemile3
duş aldım şaçımı yapıyom kaydirigubbakcemile3

yuhhh gezmeya mi gidiyon bakalama annaamadık bacummm :jeyyar:
parfüm sıkmayıda unutma emi makyajda yap belkim ekmek seni begenmezz :roflol:

gazlamayın uleynnnnnn temem akşama kayıt olces işte ulen ben annamamda şinci akşama kk da olunda bi el atıverin leyn kaydirigubbakcemile3

nereye kaydoluyon nan :1shok:
ben senın begendıgının lilasını aldık dedım ya 30 almıs kayanana aklında olsun kazzzzzıkkkk yemeee :roflol: delikafadulden naniknanik

ben istiyom almayııı
anaam adamım iyileştinmi şimdi bakeemmm
ben memurum... işte memurlar ne oluyosa ondanım canımmkaydirigubbakcemile3
de get bee ben de sana laf yetiştiriyom burda ssk şöle ssk böle diye sen emekli sandığına bağlısın bunu da öğren burdan dağarcığına bi bilgi daha kat kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

boyun uzuyoo :roflol:

karakızım beni en iyi sen anlarsın her daim aç biri olarak :roflol: opuyorumnanaktan

ay ben anlarım seni canım şu an okadar açım kii cokacimcoook sanki sabah o kahvaltıyı ben yapmadım kafamçokkarıştı

adamı kullanın oğlum yastık olarakkkkkkkkkkkkkkk

valla ben zavallı kocişimi bütün gece bir oyana bir buyana çevirdim durdum yastık niyetine :roflol:

yazık ya adamlara biz 1 dogurcaz diye adamlara 9 doguttıryok nan :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…