benim evde bile öle tansiyonumayy kızlar dün aşı yaptıram deyi gittiydim sağlık ocağına 2 dk yürüdüm yakında park yeri yoktu
ve oturup dinlendim de hemşire bi ölçtü tansyonumu 10-4 dedi benim sıcakta öncedende düşerdi
şimdi daha çabuk etkileniyorum galibaa ve baş ağrım heeeç geçmedi
tubişkoo bakyonmu nan behlüleee :1ninca:
yok nan anca hazırlanıyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben ölee pat diye çıkamamkii kaydirigubbakcemile3
duş aldım şaçımı yapıyom kaydirigubbakcemile3
yok nan anca hazırlanıyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben ölee pat diye çıkamamkii kaydirigubbakcemile3
duş aldım şaçımı yapıyom kaydirigubbakcemile3
yuhhh gezmeya mi gidiyon bakalama annaamadık bacummm :jeyyar:
parfüm sıkmayıda unutma emi makyajda yap belkim ekmek seni begenmezz :roflol:
yazık ya adamlara biz 1 dogurcaz diye adamlara 9 doguttıryok nan :roflol:
walla kullanın kocalarınızı kızlarr
benimki biraz taş fırın erkeği ben kullanamıyomm :1no2:
bundan sonra hiç almasak çok uygun kanımcaanaaamm öööle bacak ağrıdığında uzicaksa ben ağrılara razıyım nannnnnnnnnn delikafadulden
ay bu arada sonunda kendime bir baskül aldım bi tane almıştım bozuk çıktı gıcıkksora gittim bida aldımmmmm neyseki bu çalişiyyyyy temmmm temine 4 kilo 800 gr aldım uleynnnnnn 5,5 ayda millete söleyince çokk ii falan dio ama burda 2 veya 3 kilo alan gacileri duyunca kalıyom ööööleceeeee
nan şimdi bundan sora ayda ne kaa kilo almak normal siz bilirsiniz ötün bakemmm kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:fındıklarımı nazar ettiler hepsi kurtlandı mafoldumben
bende öle yaaa cokacimcoook acaba bu saece kemikleri iri karılara has bişey mii laelaelaelaelae
olleyyyy çok doğru bi kitap çok sevfimmm :sm_cool::roflol::roflol::roflol:
ben de o kadar aldım cam dr.um dört dörtlük dedi merak etme... burdaki cadılar sonra birden alıcaklar (inş :Saruboceq:) :sm_cool: yav gerçi herkese göre değişiyo bazıları son ay 4-5 kilo alıyo ama bendeki kitaba göre son ay kilo alımı duruyo hatta kilo verebiliyomuşun...
nan sizi okudukça hamişliğimden şüphe etmeye başladım gıııbende öle bacım yaa wc kalkıyom otara dön bu taraf adön derken oooooooo gecenın yarısı uyanık gecıyor aslında bi nevi bebeişlerımıze hazırlıyor allah bizi yoksa gece nasıl uyanırız sımdıden gece uyanmalarına alısıyo vucut ve bebek olunca uyandıkca kontrol ederık onları
zemuszemus zemuszemus
walla kullanın kocalarınızı kızlarr
ben yaptırıyom ıstedımı ama acıyom nan :sinifsinif: sıcakda dun askım yemek olarak canınınıstedıgı bırsey varsa alım gelım dedı yok dedım kavruluyo zaten bura motorla gelvek yazuk dedım ev ısı olsun herseye yardım edıyo zaten yazukkk kocışkomaa :dance:
allah var benimki her şeyi yapıyoya
bak bu hafta sonu halılarımızı yıkadı misler gibi yaptı evde yapılcak edilcek ne varsa hep o yapar bana bir iğne elletmez
benimkide öle başımda pervane garibim napsın kaydirigubbakcemile3
de get bee ben de sana laf yetiştiriyom burda ssk şöle ssk böle diye sen emekli sandığına bağlısın bunu da öğren burdan dağarcığına bi bilgi daha kat kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın güzel anneler tatlı bebiklerii
nasılsınız bebişleriniz nasıl
ben iyiyim karnım çok hızlı büyümeye başladı şaşkınım
alışamıyom
ama hoşuma gidiyo oğluşum büyüyo canım ya tepikler atıyo
ayy yavyumm oğluşumm
ayyy kızlar siz de nefes alırken zorlanıyor musunuz? yaw daha kilo alınca nasıl olacak bu halim benimmirmirmirmir
ay bendede var hele yemek yiyince ya da çok su içince iyice tıkanıyorumayyy kızlar siz de nefes alırken zorlanıyor musunuz? yaw daha kilo alınca nasıl olacak bu halim benimmirmirmirmir
canım bende öğleden sonra evdeyim yani yürüdüğm yerde çook yakındıbenim evde bile öle tansiyonum
ayy benim kociş yeterki beni halsiz görsün her işi yaparwalla kullanın kocalarınızı kızlarr
lenn sıcak olmasa bende bi yatacam kalkmıyacam sabaha kadar ama sıcakta uyunmuyo ki yaylada da çok uyuyamıyom emme orda da yatak iyi değilnan sizi okudukça hamişliğimden şüphe etmeye başladım gııı
öle bi uyuyomki valla sabah zor kalkıyom heee
günaydın güzel anneler tatlı bebiklerii
nasılsınız bebişleriniz nasıl
ben iyiyim karnım çok hızlı büyümeye başladı şaşkınım
alışamıyom
ama hoşuma gidiyo oğluşum büyüyo canım ya tepikler atıyo
ayy yavyumm oğluşumm
ayyy kızlar siz de nefes alırken zorlanıyor musunuz? yaw daha kilo alınca nasıl olacak bu halim benimmirmirmirmir
canım bende zorlanıyorum zaten benim nefes darlığı gibi bir sorunumda var :sinifsinif:
ay bendede var hele yemek yiyince ya da çok su içince iyice tıkanıyorum
karnım çatlıycak gibi oluo nefesim daralıyo
anaaam aldım geldim yaaa mafoldumben öffff duş aldık amaa şiömdi bidaa alcaz yaaavv allahım bu ne sıcak mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?