cerincim muredam çok geçmiş olsun a.s.
hoşgeldin tubişimm opuyorumnanaktan
çok mersi cnmcım sağol
ol kızz valla benim gül yüzümden,memişlerden mahrum kalıyon benden demesi :roflol::roflol:
ay kıyamam çok mu acıktın cokacimcoookayyyy evde ekmek yok,kocişte bodruma gitmiş mafoldumben bağırdım şimdik bi ton biliysin ekmek yok nasıl gidersin deyüü :roflol::roflol:
Mureda birazdan özeline yazarım. Bu arada inş. tanışma şansımız olur :)
kızlar emzirme önlüğü diye bişey varmış bakın... E-Bebek | Beslenme | Emzirme Önlükleri | MYCey | Mycey MA'sHider Annemin Emzirme Önlüğü
ben de bi elbisem var straplez üstü lastik olanlardan seneye yazın onu kafama geçirir emziririm diyodum adamlar zaten yapmış yahu :roflol:
yaa benim de kasıklarda ağrı oluyo dr büyümeye bağlı olarak olucak bunlar normal dedi... ama bacaklar niye ağrıyo yav ... bütün gece sol bacağım kalçamdan ayak bileğine kadar ağrıyo o da mı büyüyo yoksa :roflol::roflol::roflol: yav zaten 2 metre bacağım var delikafadulden
günaydın fıstıklaarrr
napıyosunuuz?
sabahtan işim vardı biraz anca girdim bi slm vermeden geçemiyom size yaa iyice asosyal oldum zaten sizin yüzünüzden aralarda milletle muhabbet edeceeme kkya dadanıyom
günaydın gacılarrrrrrrrrrr ben aşı oldum geldim acımaz insallah zemuszemus
geldik bacım geldik
hepücüğünüze günaydın a.s.
napıonuzz bakem iyisiniz hoşsunuz inşallah opuyorumnanaktan
yauwwww sizin yüzünüzden faceye kayıt olacam allan cezalarıııııııııııııııııııı akşam kocişi ikna edimde o sefmiyo çunku face falan kayıt olemde şu karıların hepsini bi görem kusur kaldım aaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyy bak sırf onnar için bile kayıt olurum yauwwwwwwwww :roflol:
sanki benimkiler bana yetmiyoda illa seninkileri görecem haaaaaaaaaa delikafadulden
ay kıyamam çok mu acıktın cokacimcoook
günaydın kasım anneleri ya artık geceleri sağa sola dönmek şimdiden işkence oldu önümzde daha 3 ay var napçeyzzzkafamçokkarıştı 4 yastıkla yatıyorum kociş değil sarılmak parmağını bile uzatamıyokaydirigubbakcemile3 2 si kafama biri karnımın altına diğeride büyük olan bi minder ayaklarımın altına:lepi:
ayyyy evde ekmek yok,kocişte bodruma gitmiş mafoldumben bağırdım şimdik bi ton biliysin ekmek yok nasıl gidersin deyüü :roflol::roflol:[/QUOTE
sırnaşık şey:roflol:nedir bu adamların bizden çektiği bende sabah sabah kontör al die haşladım yazık yaaakaydirigubbakcemile3
kız yetiştirmeye beglı canım cocugu öle her yerde yatırdılarsa ondandır uyuyunca besıne koycan bak nasıl yatıyolar içinde hevesınde kalmasın al benımkıde onun lilası :lepi:öffffffff şu yatak işi gerdi beni beaaaaa emekledimi yürüdü mü o beşikte yatmicak bak görürsün diolar yauwww aklımı karıştırıyolarrrrrrrr e nerde yatcak diyom kanepede senle yatcak diyo yuhhhhhhhhhh
ınsallah benümde acımaz :sinifsinif:Canım bende dün oldum aşımı acıyor ama korktuğum kadar çok acımadı. İnş.artmaz.:Saruboceq:
insalah acımaz sımdılık bırsey yok ama bakalım laelaelaelaelae:roflol::roflol: anaam zaten büyük yerlerimiz büyümese iyiydi yavv :roflol:
günaydın cnmm opuyorumnanaktan
:roflol: bende gözümü kk da açıyom yavv :roflol:
geçmiş olsun cnmmmm opuyorumnanaktan acımaz inşallah kuzumm
anaaaamm kız biz mıçımızdaki donuda çıkarcaz nerdese :roflol: sen pike diyon nan :roflol:
yauwwww sizin yüzünüzden faceye kayıt olacam allan cezalarıııııııııııııııııııı akşam kocişi ikna edimde o sefmiyo çunku face falan kayıt olemde şu karıların hepsini bi görem kusur kaldım aaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyy evde ekmek yok,kocişte bodruma gitmiş mafoldumben bağırdım şimdik bi ton biliysin ekmek yok nasıl gidersin deyüü :roflol::roflol:
ay bende çok açım ama kan hapı içtim bekliorum 1 saat gçmesini 15 dakkam kaldı evde tost ekmeği bulundursana hatta bozulmasın diye buzluğa at tost makinasında 2 dakkada ısınıoyaaa ewt çok acıktııımm mafoldumben
sabahları ben içim kıyılarak uyanıyom,buda yeni çıktı başıma kaydirigubbakcemile3
a.s. :1hug:
bakalım sen 4-5 ay sonra hala 2. yi düşünüyo olcan mı CADIARZU kaydirigubbakcemile3
kızlar emzirme önlüğü diye bişey varmış bakın... E-Bebek | Beslenme | Emzirme Önlükleri | MYCey | Mycey MA'sHider Annemin Emzirme Önlüğü
ben de bi elbisem var straplez üstü lastik olanlardan seneye yazın onu kafama geçirir emziririm diyodum adamlar zaten yapmış yahu :roflol:
napimmm gocuman oldumabowww :1shok: kıı sen 1 ay sonra ne yapcen acabaa bırak 3 ayıdaa kaydirigubbakcemile3 ben bi yasstık alıyom bacak arama aradada göbemee koyuyom yastığı kaydirigubbakcemile3
ama ben kocişe dokanmadan yatamam kaydirigubbakcemile3
günaydın findik güzeliiiiiiiiiii
yaaa ewt çok acıktııımm mafoldumben
sabahları ben içim kıyılarak uyanıyom,buda yeni çıktı başıma kaydirigubbakcemile3
anaaamm öööle bacak ağrıdığında uzicaksa ben ağrılara razıyım nannnnnnnnnn delikafadulden
ay bu arada sonunda kendime bir baskül aldım bi tane almıştım bozuk çıktı gıcıkksora gittim bida aldımmmmm neyseki bu çalişiyyyyy temmmm temine 4 kilo 800 gr aldım uleynnnnnn 5,5 ayda millete söleyince çokk ii falan dio ama burda 2 veya 3 kilo alan gacileri duyunca kalıyom ööööleceeeee
nan şimdi bundan sora ayda ne kaa kilo almak normal siz bilirsiniz ötün bakemmm kaydirigubbakcemile3
a.s. :1hug:
bakalım sen 4-5 ay sonra hala 2. yi düşünüyo olcan mı CADIARZU kaydirigubbakcemile3
ayyyy evde ekmek yok,kocişte bodruma gitmiş mafoldumben bağırdım şimdik bi ton biliysin ekmek yok nasıl gidersin deyüü :roflol::roflol:
günaydıııııııııııııııın
dün aşımı oldum
günaydın kasım anneleri ya artık geceleri sağa sola dönmek şimdiden işkence oldu önümzde daha 3 ay var napçeyzzzkafamçokkarıştı 4 yastıkla yatıyorum kociş değil sarılmak parmağını bile uzatamıyokaydirigubbakcemile3 2 si kafama biri karnımın altına diğeride büyük olan bi minder ayaklarımın altına:lepi:
ben artık mışıl mışıl uyumayı unuttumgünaydın kasım anneleri ya artık geceleri sağa sola dönmek şimdiden işkence oldu önümzde daha 3 ay var napçeyzzzkafamçokkarıştı 4 yastıkla yatıyorum kociş değil sarılmak parmağını bile uzatamıyokaydirigubbakcemile3 2 si kafama biri karnımın altına diğeride büyük olan bi minder ayaklarımın altına:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?