:lepi:yok böyle bir duyguuuuugünaydın güzel anneler tatlı bebiklerii
nasılsınız bebişleriniz nasıl
ben iyiyim karnım çok hızlı büyümeye başladı şaşkınım
alışamıyom
ama hoşuma gidiyo oğluşum büyüyo canım ya tepikler atıyo
ayy yavyumm oğluşumm
zorlanmazmıyım zerenim yaaa şincik bi bulaşık makinasını yerleştirdim bi yatağı topladım sanırsınki topkapı sarayını temizledim nefes nefese kaldım delikafadulden
günaydın datlum
e büyüyecek tebi annesi maşallah maşallah
benimkide hep kıpır kıpır anasına cekti sanırsam yerinde duramıyo kaydirigubbakcemile3
hadii mureda yap şu kahvaltını beaaaaa millet öğlen yemeğini yicek kaydirigubbakcemile3
karnım çok aç yaaaaa cokacimcoook hazır beleş bi kahvaltı sofrası arıyorum delikafadulden
ben yaylada nefes almada zorlanıyom amam merdivenleri çıkarken burda bile tıkanıyom
sağol tatlım biz sizlerden azcık daha şanssızızdemek ki yaz hamileliği gerçekten zormuşşş.. etrafımdakiler demişti yaz hamilesi oldun işin zor diye ama yaşayınca farkediliyor... hadi bizim buralar bir parça... akdeniz ve ege deki hamişlerimize allah yardım etsin vallaaa...
kahvaltı sofram yok ama eve gidip öğle yemeği hazırlayacam gel buyur canımkarnım çok aç yaaaaa cokacimcoook hazır beleş bi kahvaltı sofrası arıyorum delikafadulden
ben istediklerimi yaptırıyom ama arkadanda bi tehdit gelio kaydirigubbakcemile3hep böyle hamile mi kalcağını sanıyoorsun dioayy ben kocamın yaptıklarnı anlatsam benim karılığıma laf edersiniz :roflol:
en eyüsü susmak :1ninca::1ninca:
ben yemeğe gidiyorum canlarım acıkan buyursun gelsin
anam biz katlanırızda bebek için daha zor olurdu şimdi doğmuş olsaydıdemek ki yaz hamileliği gerçekten zormuşşş.. etrafımdakiler demişti yaz hamilesi oldun işin zor diye ama yaşayınca farkediliyor... hadi bizim buralar bir parça... akdeniz ve ege deki hamişlerimize allah yardım etsin vallaaa...
yarasın bebişe cnm,ben yiyom şimdik kaydirigubbakcemile3
ben istediklerimi yaptırıyom ama arkadanda bi tehdit gelio kaydirigubbakcemile3hep böyle hamile mi kalcağını sanıyoorsun dio
sırnaşık şey
ben yemeğe gidiyorum canlarım acıkan buyursun gelsin
zorlanmazmıyım zerenim yaaa şincik bi bulaşık makinasını yerleştirdim bi yatağı topladım sanırsınki topkapı sarayını temizledim nefes nefese kaldım delikafadulden
ayy yavyularımızz minnacıklar biz burdayız diye hissettiriyolar
artık duyabiliyolar kulak kemikleri oluşmuş onlarla konuşursak mantıklı tepkiler verebilirlermiş
onlarla konuşup kitap okuyabiliriz onlara
süper bı duygu inşallah rabbim sağsalim kucağımıza alıp sevmek
onlarla bol vakit geçirmek nasip etsin aminn
karnım çok aç yaaaaa cokacimcoook hazır beleş bi kahvaltı sofrası arıyorum delikafadulden
ayy ben kocamın yaptıklarnı anlatsam benim karılığıma laf edersiniz :roflol:
en eyüsü susmak :1ninca::1ninca:
senin oğluşunada yarasın canımm
öpüyorum hepinizi canlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?