2009 Kasm Anneleri

günaydın tosunummm nasılsınnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tosun mu :roflol: :roflol: :roflol: o zaman tosun sana kosunnnnnnnnn naniknanik :roflol: :roflol: öle derler ya agzından kalçtı :kedi:

daha nere açılalım anacım eccükte sen sıkışş :roflol::roflol:
hoşgeldüüünnnnn koca göbeeekk :roflol:

hosgördük karpuzlu karuu laelaelaelaelae laelaelaelaelae

açılınnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmm :1shok:
hepicinize günaydın bacımlarrrrrrrrrrrrrr

ya ben zaten incecikim açılmama gerek yokkiiiiiii araya sıkışıveririm gel sen gel kaydirigubbakcemile3

canım nası olmasın ağzım kulaklarımda 1 aydır görmüyom pambık şekerimi çok özledim çokkkkkk
ay elbisesini bir gör pembiş minnacık bişi ya
teşekkür ederim canım

tosun mu :roflol: :roflol: :roflol: o zaman tosun sana kosunnnnnnnnn naniknanik :roflol: :roflol: öle derler ya agzından kalçtı :kedi:

peki benden de bi cevap sen daha toysun bunu okuyan sana koysun :roflol::roflol::roflol::roflol:ağzımdan kactıı:kedi::kedi:

cerın nankızı vermıssın hayırlı olsun ege ıle özge opuyorumnanaktan bende seni cimri bilirdim emme damatlıgı sen alıyomussun kaydirigubbakcemile3 hanı kızın anaşamaz sa felan bendekı d eoglan anarsın ya :jeyyar: :jeyyar: damatlık beleş anam neden vermeyek kı hihoyyyt

:roflol::roflol::roflol: allan delüüsüüüü

valla cnm ben daha dr.dan çıkmadan özlüyom kuzumu yaa :sinifsinif:
koyarsın elbisesini bakarız yaavv.
bide göbüşünü koy bakalım o kadar yediğin nere gitmişşş :roflol:

hee yaa asen nezama nsısecen gıı :umursamaz: bendesalı gün ayrıntılıya girecegım bebgımı özledım senağlama senağlama
peki benden de bi cevap sen daha toysun bunu okuyan sana koysun :roflol::roflol::roflol::roflol:ağzımdan kactıı:kedi::kedi:

okuyan okudu gerısını sana koysun :lepi: uydurdum popomdan kafamçokkarıştı

olmamısssssssssssss:umursamaz::umursamaz:

allam yaa çıkarmayın dedikoduuuu :mymeka::mymeka: yok gelin damat felaaann :mymeka:

Bende resim koyayım diye hevesledim ama koyacak resim bulamadım

çeksene cnmcıımm sırnaşık şey

olmamısssssssssssss:umursamaz::umursamaz:
idare et gari canımmm :teselli:
allam yaa çıkarmayın dedikoduuuu :mymeka::mymeka: yok gelin damat felaaann :mymeka:

çeksene cnmcıımm sırnaşık şey

wawwwwwwwwwwwwwww kaynanaya bak tam kaynana vermiyo oglunu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kıskanç karu tam kaynana lan bu oklavalı valla klava: klava:

Offfffff benim göbek son 10 haftadır aynı resmen(
Zaten 10 haftada toplam 2 kilo almısım, hos bu iyi oldu cünkü başta cok fazla almıştım......

kızz hi olurmu öyle sey sana öyle geliyodur,her hafta fark ediyo benim göbüşüüm.
kiloyla hiç alakası yokkk lmaz:

bende ayın ücünde gidecem kac gün var karakız hesaplaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…